Espanja

Albet i Noya Organic Cava Brut

13.98

Luomutuottajan runsaan hedelmäisessä cavassa korostuu omena sekä paahteisuus. Jälkimaussa nousevat esiin pehmeän pähkinäiset aromit. Tasapainoinen kokonaisuus.

Blanc Pescador

8.98

Kevyesti pirskahteleva ja puolikuiva viini, jossa päärynän, hunajamelonin ja sitrushedelmien aromeja. Blanc Pescador on yksi Espanjan myydyimpiä ja tunnetuimpia viinimerkkejä.

Coto de Imaz Gran Reserva

24.50

Laadukas Tempranillo kuuluisilta Rioja Altan tarhoilta on kehittänyt pitkän tammi- sekä pullokypsytyksensä aikana upeita mausteisia, jopa nahkaisia aromeja. Perinteinen lammasviini.

Crapula Gold 5

12.40

Mehevä ja lämmin viini Espanjan aurinkoisesta Jumillasta lihapadoille ja koville juustoille. Erinomainen hinta-laatusuhde!

Dry Sack Medium Dry Sherry

13.58

Eri sherrytyyppien sekoitus sekä kypsytys solerasysteemissä tuo tähän makeahkoon vaaleanruskeaan sherryyn monipuolisia aromeja: manteleita, toffeeta, uuniomenaa ja sherrylle tyypillistä hiivaisuutta sekä kellaria. Viilennettynä oliiveille!

El Coto Blanco

9.98

Riojan korkeimmalta tarhalta kerättävät Viura, Verdejo ja Sauvignon Blanc vinifioidaan viileässä hapelta suojellen raikkaan hedelmäisyyden vaalimiseksi. Sopii äyriäisille, runsaille kaloille, risotoille ja kevään kasviksille kuten parsalle.

El Coto Crianza

12.75

Raikkaan kirsikkainen ja puolukkainen tempranillo, joka toimii hyvin rasvaisten liharuokien, kuten makkaroiden kumppanina. Keskitäyteläinen, keskitanniininen viini nauttii myös kevyistä juustoista.

El Coto de Imaz Gran Reserva

24.99

Kehittynyt ja moniulotteinen Gran Reserva Riojan kuuluisalta El Cotolta, joka on yksi Riojan johtavista tuottajista!

El Coto Real

30.99

Palkittu viini edustaa Rioja Altan laatua parhaimmillaan: valikoidut iäkkäät viiniköynnökset tuottavat tiivistä ja täyteläistä, kauniisti ikääntyvää viiniä.

Fin de Siglo XIII Lunas

13.98

Moderni, puhtaan hedelmäinen ja keskitäyteläinen viini Rioja Altan alueelta.  Viini on kypsynyt 13 kuun kiertoa, siitä johdettu viinin nimi XIII Lunas, joka tarkoittaa 13:a kuuta.

Finca Malaveïna

29.87

Täyteläinen ja monitasoinen viini. Kypsät tanniinit sekä erinomainen tasapaino, pitkä jälkimaku. Tämä viini sopii erityisen hyvin tummille liharuoille, lampaalle sekä pihville. Kokeile viiniä myös kovien suolaisten juustojen kera.

Harvey’s Bristol Cream

17.29

Makean ylellinen sherry, jota britit ovat rakastavat jälkiruokana tai sen seuralaisena. Säilyy avattuna pitkään ja sopii monenlaiseen herkkuhetkeen, vaikkapa jäätelön kanssa!

Només Garnatxa Blanca

13.93

Tasapainoinen, raikas ja kehityyvä nuori viini. Puhtaan hedelmäisiin aromeihin kätkeytyy mausteisuutta. Huikean persoonallisen viinin salaisuus piilee vanhoissa köynnöksissä, jotka tuottavat konsentroituneita ja voimakkaita rypäleitä. Viini sopii erityisesti nautittavaksi vaaleiden kalojen tai tapaksien kanssa.

 

Tulee myyntiin Alkon tilausvalikoimaan 17.8.2017.

Perelada 5 Finques Reserva

15.98

5 Finques viittaa viiteen viinitarhaan, joilta rypäleet tähän viiniin tulevat. Erittäin täyteläinen ja hyvän rakenteen omaava makumaailma. Raikas hapokkuus sekä pitkä jälkimaku. Viini sopii hyvin liharuokien, riistan ja voimakkaiden juustojen kanssa.

Perelada Cuvée Especial Cava Brut Nature

13.98

Sinulle, joka nautit rapsakan hapokkaista erittäin kuivista, mutta samalla pehmeistä kuohuista! Tämä sitruksinen, omenainen ja yrttinenkin, vain parhaina vuosina valmistettava cava saa veden herahtamaan kielelle jo ennen tarjoiltavia kalaa, äyriäisiä tai kinkkuja.

Perelada Finca Malaveïna

29.90

”Pahan naapurinaisen” (mala + veïna) tarhan rinteet ovat punaista savimaata ja viini salaperäisen tumma-arominen, mausteinen sekä paahteinen. Suorastaan lihainen suussa, ja kypsien tanniiniensä ryhdittämänä se sopiikin voimakkaille lihoille, kuten lampaalle.

Perelada Reserva Cava Brut

9.99

Hienon hinta-laatusuhteen cava aperitiiviksi, suolaisille alkupaloille tai rasvaiselle kalalle. Kuiva ja raikkaan hapokas, omenan ja sitruunan aromeja täydentää paahtoleipä, suuta hivelevät pehmeät  kermaiset kuplat.

Perelada Rose Cava Brut

13.98

Monipuolinen ja hedelmäinen makumaailma. Herkullinen hento makea marjaisuus, joka hyvän hapokkuuden kera luo tasapainoisen rakenteen. Sopii hyvin alkumaljaksi sekä kevyempien ruokien seuraksi, kuten salaattien ja tapasten.

Sol de Malaga

14.99

Juoma, joka on kuin itse Malagan aurinko: lämmin ja rentouttava, makean paahteinen ja vivahteikas!

Valdesil Godello Sobre Lías

18.98

100% Godello Luoteis-Espanjan Valdeorrasista, jonka liuskekivinen maaperä antaa hienoa mineraalisuutta tähän voimakkaaseen, leveän hedelmäiseen ja pehmeän hiivaiseen, mutta hapokkaaseen viiniin. Tuhdit kalat, äyriäiset ja vaaleat lihat.

Villa Conchi Cava Brut

10.98

Raikas cava nuorekkaalta viinitalolta Katalonian Montserrat-vuorien suojasta, jossa yön viileys vaikuttaa olennaisesti rypäleiden elegantteihin aromeihin.

Villa Conchi Rosé Cava Brut

11.48

Raikas  rosé cava nuorekkaalta katalonialaiselta Villa Conchilta. Paikallisten Trepat-rypäleiden koko matka tarhalta pulloon on tapahtunut kontrolloidussa viileydessä hedelmäisten aromien vaalimiseksi.