Espanja

Showing 1–24 of 44 results

Placeholder

3 Finques Crianza

Viinin nimi “3 Fincas” tarkoittaa kolmea viinitarhaa, joista rypäleet tähän viiniin tulevat. Keskitäyteläinen, pyöreä ja erittäin tasapainoinen viini, jossa tanniinit ovat silkkisen pehmeät. Persoonallinen ja kehittyvä kokonaisuus.

Placeholder

Albet i Noya Organic Cava Brut

Luomutuottajan runsaan hedelmäisessä cavassa korostuu omena sekä paahteisuus. Jälkimaussa nousevat esiin pehmeän pähkinäiset aromit. Tasapainoinen kokonaisuus.

Placeholder

Baigorri Crianza

Riojan alueelta tuleva elegantti ja silkkisen pehmeä punaviini, joka on kypsynyt 12 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyrissä. Viinissä löytyy tuhdisti hedelmää ja miellyttävää mausteisuutta.

Placeholder

Baigorri Garnacha

Tasapainoinen ja mineraalinen punaviini, jossa pehmeät tanniinit ja hapot ovat miellyttävästi tasapainossa. Viini on kypsynyt ranskalaisissa tammitynnyreissä 14 kuukautta, jonka jälkeen se on suoraan pullotettu. Toimii hyvin liha- sekä kanaruokien kanssa. Myös tomaattipohjaisten pastojen, keittojen ja juustojen kumppaniksi.

Placeholder

Blanc Pescador

8.39

Kevyesti pirskahteleva ja puolikuiva viini, jossa päärynän, hunajamelonin ja sitrushedelmien aromeja. Blanc Pescador on yksi Espanjan myydyimpiä ja tunnetuimpia viinimerkkejä. Pescador tarkoittaa kalastajaa ja tuotemerkki tukee kalastajien työtä keräämällä varoja merenpuhdistustyöhön ja uhattujen lajien suojelemiseen. Viini on erinomainen sellaisenaan tai tarjottavaksi salaattien,  kalaruokien ja merenelävien kera. Sopii hyvin myös mausteiselle, esim aasiaiselle ruoalle.

Placeholder

Blanc Pescador Fish

8.39

Kalastajien mukaan nimetty tuotemerkki tukee kalastajien työtä keräämällä varoja merenpuhdistustyöhön ja uhattujen lajien suojelemiseen.

Placeholder

Crapula Gold 5

12.40

Syvän rubiininpunainen viini tuoksuu runsaan aromikkaalle: kirsikkaa ja karhunvatukkaa, neilikkaa, tammen paahdetta ja lämpimiä mausteita. Suussa kuiva, täyteläinen ja pehmeän tanniininen.

Placeholder

Cruor

Cruor on klassinen  Prioratin alueen viini, joka on runsaan täyteläinen ja mehevä mutta rakenne on hienostunut ja loppumakua siiviittää vivahteikas mineraalisuus.

Placeholder

Curios Xarel-lo

Puhtaan hedelmäinen ja raikas luomuviini.

Placeholder

Dry Sack Medium Dry Sherry

13.58

Kirkkaan meripihkan värinen sherry tuoksuu hienostuneen hiivaiselle, pähkinäiselle, hapettuneelle omenalle ja kuivatuille hedelmille. Suussa puolikuiva, miellyttävän hapokas, keskitäyteläinen ja tyylikäs. Jälkimaku on mineraalinen ja mantelinen.

El Coto Blanco

9.98

Vaaleankeltainen viini tuoksuu intensiivisesti vaaleille hedelmille kuten omenalle, persikalle ja banaanille. Suussa kuiva, keskitäyteläinen ja sitrusmaisen raikas edellisten aromien lisäksi. Erinomainen hedelmäinen ruokaviini.

El Coto Crianza

El Coto Crianza

12.75

Rubiininpunainen viini tuoksuu raikkaan marjaiselta: hapankirsikkaa, karpaloa, puolukkaa, joita seuraa mausteita ja hento paahteisuus. Suussa kuiva, hapokas ja pehmeätanniininen, keskitäyteläinen ja nuorekas, soveltuu helposti erilaisten ruokien kumppaniksi.

Placeholder

El Coto de Imaz Gran Reserva

24.99

Tiileen vivahtava väri kertoo pitkästä tammi- ja pullokypsytyksestä ja moniulotteiset aromit vahvistavat vaikutelman: kirsikoiden ja yrttien lisäksi mukana on kuivattuja marjoja, nahkaa ja tammen paahteisuutta. Suussa täyteläinen, kuiva ja hapokas mutta pehmeä, tanniinit ovat kypsät ja kehittyneet ja jälkimaku kertoo sadon laadusta.

El Coto de Imaz Reserva

Tumman rubiininpunainen viini tuoksuu kypsän kirsikkaiselle ja tyylikkään paahteiselle. Suussa kuiva, keskihapokas ja pehmeän tanniininen, kypsän hedelmäinen makumaailma täydentyy kaakaon ja vaniljan aromeilla.

El Coto Real

30.99

Reunoiltaan jo tiilenpunaiseenvivahtava viini on moniulotteinen, syvä ja täydellisessä tasapainossa nuorekkaan hedelmän, kypsien tanniinien, hapokkuuden sekä tyylikkään tammikypsytyksen ansiosta. Ruusun, karhunvatukan, kirsikan ja mustaherukan aromit täydentyvät sikarilaatikolla, teenlehdillä, mokalla ja mausteilla. Suussa kuiva, hapokas, runsas ja intensiivinen. Kypsät tanniinit ja pitkä jälkimaku.

Placeholder

Fin de Siglo XIII Lunas

13.99

Moderni, puhtaan hedelmäinen ja keskitäyteläinen viini Rioja Altan alueelta.  Viini on kypsynyt 13 kuun kiertoa, siitä johdettu viinin nimi XIII Lunas, joka tarkoittaa 13:a kuuta.

Placeholder

Finca Espolla

Hienosti kehittynyt, pehmeä ja upeasti kerrostunut viini.

Placeholder

Finca Espolla

Pyöreä ja pitkäkestoinen sekä erittäin ilmeikäs viini.

Placeholder

Finca Malaveïna

32.89

Täyteläinen ja monitasoinen viini. Kypsät tanniinit sekä erinomainen tasapaino, pitkä jälkimaku. Tämä viini sopii erityisen hyvin tummille liharuoille, lampaalle sekä pihville. Kokeile viiniä myös kovien suolaisten juustojen kera.

Placeholder

Finca Malaveïna

Täyteläinen ja monitasoinen viini. Kypsät tanniinit sekä erinomainen tasapaino, pitkä jälkimaku. Tämä viini sopii erityisen hyvin tummille liharuoille, lampaalle sekä pihville. Kokeile viiniä myös kovien suolaisten juustojen kera.

Placeholder

Garnatxa de l`Empordà

Makea jälkruokaviini, joka on valmistettu kahdesta eri rypäleestä Garnatxa Rojasta sekä Garnatxa Blancasta. Rypäleet tulevat viinitarhalta, jonka köynnökset ovat yli 40 vuotta vanhoja. Rypäleet poimitaan käsin hieman ylikypsinä. Maku on herkullisen makea, samenttinen ja suussa runsas. Aromeista löytyy hedelmää, pähkinää sekä mausteisuutta.   Viini on valmistettu Solera-menetelmällä  ja sitä on kypsytetty vähintään 12 vuotta.