Espanja

Näytetään kaikki 14 tulosta

Blanc Pescador

8.98

Kevyesti pirskahteleva ja puolikuiva viini, jossa päärynän, hunajamelonin ja sitrushedelmien aromeja. Blanc Pescador on yksi Espanjan myydyimpiä ja tunnetuimpia viinimerkkejä.

Coto de Imaz Gran Reserva

23.90

Laadukas Tempranillo kuuluisilta Rioja Altan tarhoilta on kehittänyt pitkän tammi- sekä pullokypsytyksensä aikana upeita mausteisia, jopa nahkaisia aromeja. Perinteinen lammasviini.

Dry Sack Medium Dry Sherry

12.99

Eri sherrytyyppien sekoitus sekä kypsytys solerasysteemissä tuo tähän makeahkoon vaaleanruskeaan sherryyn monipuolisia aromeja: manteleita, toffeeta, uuniomenaa ja sherrylle tyypillistä hiivaisuutta sekä kellaria. Viilennettynä oliiveille!

El Coto Blanco

8.99

Riojan korkeimmalta tarhalta kerättävät Viura, Verdejo ja Sauvignon Blanc vinifioidaan viileässä hapelta suojellen raikkaan hedelmäisyyden vaalimiseksi. Sopii äyriäisille, runsaille kaloille, risotoille ja kevään kasviksille kuten parsalle.

El Coto Crianza

11.99

Raikkaan kirsikkainen ja puolukkainen tempranillo, joka toimii hyvin rasvaisten liharuokien, kuten makkaroiden kumppanina. Keskitäyteläinen, keskitanniininen viini nauttii myös kevyistä juustoista.

Fin de Siglo XIII Lunas

13.98

Moderni, puhtaan hedelmäinen ja keskitäyteläinen viini Rioja Altan alueelta.  Viini on kypsynyt 13 kuun kiertoa, siitä johdettu viinin nimi XIII Lunas, joka tarkoittaa 13:a kuuta.

Harveys Bristol Cream Sherry

16.48

Palominoa sekä Pedro Ximeneziä sisältävä meripihkan ruskea intensiivisen makea sherry on täynnä kuivattuja hedelmiä, viikunaa, suklaata sekä kahvia. Kuivattuja hedelmiä tai pähkinöitä sisältäville kakuille, tai jo itsessään ”jälkiruoka”.

Només Garnatxa Blanca

13.93

Tasapainoinen, raikas ja kehityyvä nuori viini. Puhtaan hedelmäisiin aromeihin kätkeytyy mausteisuutta. Huikean persoonallisen viinin salaisuus piilee vanhoissa köynnöksissä, jotka tuottavat konsentroituneita ja voimakkaita rypäleitä. Viini sopii erityisesti nautittavaksi vaaleiden kalojen tai tapaksien kanssa.

 

Tulee myyntiin Alkon tilausvalikoimaan 17.8.2017.

Perelada Cuvée Especial Cava Brut Nature

13.98

Sinulle, joka nautit rapsakan hapokkaista erittäin kuivista, mutta samalla pehmeistä kuohuista! Tämä sitruksinen, omenainen ja yrttinenkin, vain parhaina vuosina valmistettava cava saa veden herahtamaan kielelle jo ennen tarjoiltavia kalaa, äyriäisiä tai kinkkuja.

Perelada Finca Malaveïna

29.90

”Pahan naapurinaisen” (mala + veïna) tarhan rinteet ovat punaista savimaata ja viini salaperäisen tumma-arominen, mausteinen sekä paahteinen. Suorastaan lihainen suussa, ja kypsien tanniiniensä ryhdittämänä se sopiikin voimakkaille lihoille, kuten lampaalle.

Perelada Reserva Cava Brut

9.99

Hienon hinta-laatusuhteen cava aperitiiviksi, suolaisille alkupaloille tai rasvaiselle kalalle. Kuiva ja raikkaan hapokas, omenan ja sitruunan aromeja täydentää paahtoleipä, suuta hivelevät pehmeät  kermaiset kuplat.

Valdesil Godello Sobre Lías

18.98

100% Godello Luoteis-Espanjan Valdeorrasista, jonka liuskekivinen maaperä antaa hienoa mineraalisuutta tähän voimakkaaseen, leveän hedelmäiseen ja pehmeän hiivaiseen, mutta hapokkaaseen viiniin. Tuhdit kalat, äyriäiset ja vaaleat lihat.

Villa Conchi Cava Brut

10.98

Raikas cava nuorekkaalta viinitalolta Katalonian Montserrat-vuorien suojasta, jossa yön viileys vaikuttaa olennaisesti rypäleiden elegantteihin aromeihin.

Villa Conchi Rosé Cava Brut

11.48

Raikas  rosé cava nuorekkaalta katalonialaiselta Villa Conchilta. Paikallisten Trepat-rypäleiden koko matka tarhalta pulloon on tapahtunut kontrolloidussa viileydessä hedelmäisten aromien vaalimiseksi.