Italia

Showing 1–24 of 158 results

Placeholder

Aleatico Sovana

Jälkiruokaviini, jossa hieno hapokuus ja kukkainen raikkaus tasapainottavat makeutta. Marjaisat sekä aavistuksen happamat jälkiruoat sopivat tämän viinin kumppaniksi. Loistava viini muun muassa marjaiselle pannacottalle.

Placeholder

Anthilia

Sisilian omista lajikkeista valmistettu Anthilia on klassinen,raikas ja monikäyttöinen viini. Kukkaisat aromit yhdistettynä persikan ja kypsän sitruunan aromeihin vievät ajatukset Sisiliaan.

Placeholder

Antica Formula 1 l

37.99

Punaruskea katkero tuoksuu makean sitruksiselle ja mausteiselle: vaniljaa, appelsiinin kuorta, pähkinöitä, neilikkaa. Suussa makea ja lämmin, makumaailma täydentyy vielä kaakaopavuilla, kirsikalla ja taatelilla. Tiivis, pitkä ja vivahteikas.

Placeholder

Antinori Badia a Passignano

Maku on kypsä ja tanniininen, mutta samalla pehmeä ja samettinen. Jälkimaussa on mausteista lakritsia. Viinin hapokas ja pitkän jälkimaun omaava rakenne on tyypillinen Badia a Passignanon Sangioveselle. Tuoksussa vadelmaa, mustikkaa ja kypsää kirsikkaa. Badia a Passignano on yhden tarhan viini, joka tehdään samaa nimeä kantavan tilan parhaimmista Sangiovese rypäleistä.

Placeholder

Antinori Péppoli

19.98

Sangiovesen herkullinen hapokkuus tuo veden kielelle. Tanniinit ovat silkkisen pehmeät ja maku pitkä sekä harmoninen. Tämä maukas punaviini sopii hyvin liharuoille, erityisesti lampaalle sekä voimakkaiden juustojen seuraksi.

Placeholder

Antinori Solaia

Täyteläinen ja suun täyttävä tyylikäs tasapainoinen viini. Aromeissa löytyy punaisia marjoja kuten mustaherukkaa ja kirsikkaa sekä mausteisuutta.Pitkä jälkimaku myötäilee aromeja. Tämä viini sopii erityisesti grillatulle pihville ja paistille. Viini ikääntyy vuosikymmeniä.

Placeholder

Antinori Tignanello

79.89

Tämä supertoskanalainen viini on erittäin tätyteläinen ja elegantti. Sen tuoksu on voimakas ja monikerroksinen, kuin se haluaisi kertoa tarinaa punaisista marjoista, vadelmista ja lakritsasta. Elegantit tanniinit, tasapainottava mehevä hapokkuus ja huikean pitkä maku muodostavat upean kokonaisuuden.

Placeholder

Bansella Nizza DOCG

Viinikäyminen kuorien kera 7 päivän ajan maksimissaan 28 asteen lämpötilassa. Viini kypsyy 9 kuukautta tammitynnyreissä ennen pullotusta.

Placeholder

Barolo Tortoniano

Melko täyteläinen ja monikerroksinen viini. Hieman kehittynyt maku ja upean elegantti kokonaisuus. Sopii liharuoille ja kypsille juustoille.

Placeholder

Benanti Etna Rosso

Etnan tulivuoren rinteillä syntynyt Nerello Mascalese -lajike tunnetaan vienosta makeudestaan sekä korostuneesta tanniinisuudestaan. Se on viettelevä lajike, josta valmistetaan omaperäisiä viinejä. Parikseen se on saanut vuosisatoja Etnalla kasvaneen Nerello Cappuccion, joka muodostaa noin 20 % tästä viinistä. Nerello cappuccio on niinikään makeahko luonteeltaan, mutta vähätanniininen. Kokonaisuus on kuiva, mineraalinen ja kypsän marjaisa.

Placeholder

Borgo Salcetino Chianti Classico

Syvä rubiininpunainen väri. Tuoksussa kirsikkaa, vadelmaa, orvokkia, hieman yrttejä ja mausteita. Suussa kuiva ja hapokas, täyteläinen ja runsaan hedelmäinen. Samettisen kypsät tanniinit sekä pitkä jälkimaku, joka saa veden kielelle.

viini sienille

Borgo Salcetino Lucarello Chianti Classico Riserva

22.29

Tiilenpunainen viini tuoksuu kypsille marjoille, yrteille ja miellyttävän maanläheiselle. Pitkästä tammitynnyri- ja pullokypsytyksestä kertovat myös nahkaisuus sekä kuivatut hedelmät, jotka viipyilevät pitkään suussa. Sangioveselle tyypillisesti viini on suussa runsaan hapokas ja tanniininen, sadon laadusta kertoo tanniinien kypsyys sekä tiivis kokonaisuus, joka on tasapainoinen ja tyylikäs.

Braide Alte Grand Cru

Intensiivisen oljenkeltainen väriltään, niin ikään intensiivisessä tuoksussa on vienoa kukkaisuutta, mantelia, hunajaa sekä mausteisuutta. Suussa se on kuiva, keskihapokas, täyteläinen ja lämmin. Elegantti ja rikasarominen kokonaisuus.

Placeholder

Bramasole

Syrah rypäleistä valmistettu viini, joka on erittäin hienostunut sekä täyteläinen. Viini on kypsytetty tynnyreissä noin 14 kuukautta sekä sen jälkeen pullossa vielä 1 vuosi. Hiukan makeahko ja pehmeä maku, jossa häivähdys suklaata. Pitkä kälkimaku,jossa havaittavissa myös lakritsia ja tuoretta hedelmää.

Placeholder

Bramito del Cervo Chardonnay

Viini on peräisin Castello della Salan henkeäsalpaavan kauniista kukkulaisista maisemista. Mineraalinen ja suuntäyteinen. Tammen aromi upeasti integroitunut hienostuneeseen makuun.

Placeholder

Bric del Gaian

Silkkinen, runsas grappa, jonka makupaletti vie ajatukset salviaan ja vaniljaan. Pitkä maku, kahdeksan vuoden tammitynnyrikypsytys tuo makeita vivahteita.

Placeholder

Cappellaccio

Hieman tiileen vivahtava rubiininpunainen viini tuoksuu rehevän marjaiselle ja maalaismaiselle: luumua, kirsikkaa, karpaloa ja mustikkaa täydentävät mausteet, nahka ja tupakka. Suussa täyteläinen, kuiva, hapokas ja runsaan tanniininen. Pitkä jälkimaku tuo veden kielelle ja kutsuu ruokaa seurakseen.

Placeholder

Casale del Giglio Bellone

Harvinainen ja herkulinen, harvinaisen herkullinen