Portugali

Näytetään kaikki 20 tulosta

Chryseia

59.90

Erittäin täyteläinen ja intensiivisen marjainen, tyylikkästi tammitettu ja kypsän tanniininen Douron kuuluisuus sopii riistalle ja laadukkaalle pihville.

Graham’s 10 Years Old Tawny Port

29.90

Keskimäärin 10 vuotta tammitynnyreissä kypsyneiden tawnyporttien sekoitus on elegantti, hedelmämarmeladinen, hunajainen, pähkinäinen ja viikunainen.

Graham’s 20 Years Old Tawny Port

59.90

Upea, palkintoja kahminut keskimäärin 20-vuotta kypsytettyjen tawnyjen blendi on rikas ja intensiivinen. Kypsä hedelmäisyys ja kuivatut hedelmien kuoret, pähkinät ja viikunat jatkuvat pitkään vivahteikkaassa maussa. (Saatavilla myös 4,5 litran pullossa!)

Graham’s 30 Year Old Tawny Port

119.00

Loistelias, kypsä tuoksu on runsas, antelias ja mausteisen tyylikäs tässä keskimäärin 30 vuotta kypsytettyjen tawnyjen blendissä. Upea hapokkuus ja suorastaan voimistuva jälkimaku.

Graham’s Late Bottled Vintage Port 2011

21.90

Tämä mustasävytteinen, intensiivisen marjainen, taatelinen ja viikunainen makea port ja suklaa: voiko ihanampaa hemmottelua kuvitellakaan? Myös sinihomejuustot ja voimakkaat kypsytetyt juustot.

Graham’s Natura Reserve Port

19.99

Luomu-reserveport on elegantti ja pehmeä muistuttaen vadelmahillon, rusinan, eukalyptuksen ja maitosuklaan aromeja. Rypäleet kerätään Graham’sin luomutilan yli 20-vuotiaista köynnöksistä.

Graham’s Quinta dos Malvedos Vintage Port 0,375l

28.95

Voit kellaroida tämän vuosikertaportin jopa kymmeniksi vuosiksi, tai nauttia heti sen intensiivisestä ja lämpimästä, makean mausteisesta tummasta hedelmäisyydestä esimerkiksi juustojen ja suklaan kera! 

Graham’s Single Harvest Tawny Port 1972

249.00

Keräilyharvinaisuus on upeassa kunnossa: aprikoosimarmeladin, taatelin, toffeen ja hasselpähkinän aromit ovat vasta alkusoittoa kokonaiselle makujen sinfonialle!

Graham’s Six Grapes Port

21.85

Six Grapes on tyyppiesimerkki Graham’sin täyteläisestä ja moniulotteisesta tyylistä. Nimi viittaa vanhaan tapaan piirtää tynnyriin rypäleitä laadun mukaan – kuusi parhaalle. Six Grapes muistuttaakin tyyliltään intensiivisiä vintage-portviinejä.

Graham’s The Tawny

22.90

The Tawny on erikoissekoitus Graham’sin parhaita tawny-portviinejä, jotka ovat 7-9 vuoden tammitynnyrikypsytyksensä aikana kehittäneet marmeladin, appelsiinin kuoren ja paahdetun mantelin aromeja.

Graham’s Vintage Port 1977 Magnum

375.00

Upea vuosikerta on kehittynyt moniulotteiseksi, edelleen eloisaksi ja silkkisen tanniiniseksi harvinaisuudeksi, jonka kuivatun luumun, teenlehtien, neilikan, mustapippurin, suklaan ja pähkinöiden aromit mykistävät sellaisenaan!

Graham’s Vintage Port 1983

125.00

Vuosikerta 1983 oli yksi upeimmista tuottaen vahvoja ja todella syvän värisiä viinejä. Edelleen ryhdikäs ja intensiivinen viini on nyt tiilenpunainen, ja sen aromit ovat kehittyneet kuivattujen hedelmien, sikarilaatikon, mustan oliivin ja lakritsin suuntaan.

Graham’s Vintage Port 2000

99.00

Vuoden 2000 sato jäi pieneksi, mutta oli sitäkin täyteläisempi. Viinin kypsä hedelmä on kehittynyt kuivattujen luumujen, viikunan ja suklaan suuntaan ja intensiivinen, mausteinen maku on pitkä. Hyvä sijoitus edelleen kellaroitavaksi!

Graham’s Vintage Port 2011

89.90

Graham’sin neljäs vuosikerta-portviini 2000-luvulla on tehty viiden eri tilan parhaista, erikseen valituista rypäleistä. Nuorena voimakas, tanniininen, hilloinen ja mausteinen, aromeissa myös orvokkia ja kiinalaista mustaa teetä. Sijoituskohde!

Smart Dog Syrah Trincadeira hanapakkaus

31.90

Portugalin Alentejon lämmössä Syrah ja Trincadeira –rypäleet kehittävät runsaan sokeripitoisuuden ja runsaat tummanmarjaiset aromit. Pehmeätanniinisena viini sopii hyvin myös grillilihoille.

Smith Woodhouse Late Bottled Vintage Port

25.90

Tuoksultaan mehevän mustikkahilloinen ja karhunvatukkainen, suussa muhkean pehmeä tarjoillen tummaa suklaata ja kahvia sekä makeita mausteita. Jälkiruoille, joissa pähkinää ja kuivattuja hedelmiä, suklaata.

Smith Woodhouse Late Bottled Vintage Port 2004

25.99

Neljä vuotta tynnyreissä kypsynyt vuosikertaport on täyteläinen, elegantti ja kehittynyt. Sopii edelleen kellaroitavaksi tai nautittavaksi juustojen, pähkinöiden ja kuivattujen hedelmien kanssa.

Symington Altano Organic

14.49

Vuoden luomuviini on täyteläinen ja kypsän tanniininen, aromeiltaan kukkainen, karhunvatukkainen, suklainen, paahteinen ja mausteinen. Erityisen toimiva lampaan ja riistalintujen kanssa.

Symington Altano Vinho Branco

11.98

Kuiva, raikas ja keskitäyteläinen portugalilainen tuoksuu persikoille ja aprikooseille sekä sopii hyvin grillatuille kaloille ja äyriäisille. Myös merelliset risotot.

Symington Altano Vinho Tinto

11.98

Täyteläinen, aromeiltaan orvokkinen, kirsikkainen, luumuinen sekä pippurisen mausteinen portugalilainen on monikäyttöinen viini liharuoille.