Tervetuloa mukaamme viinimatkoille!

Tervetuloa mukaamme viinimatkoille! Alta löydät vuoden 2018 matkatarjontamme, selaa ja löydä oma kiinnostuksen kohteesi – oletpa sitten kiinnostunut yhdistelemään viiniä ja golfia, viiniä ja kaupunkimatkaa, tai matkustat koko perheen voimin ja toivot myös lapsille ohjattua toimintaa.

Matkoilla on aina opas mukana ja kaikki on tehty sinulle valmiiksi. Luotamme vain laatuun, ja valitsemme matkakohteemme tarkoin.

Viiniasiantuntijamme Liisa Huttu-Hiltunen on käytettävissä koko matkan ajan ja huolehtii, että saat mahdollisimman paljon irti viinitalovierailuista ja paikallisista viineistä – olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut harrastaja.

Katso tästä tunnelmia pilottimatkastamme Gardajärvellä!

Kohti yhteisiä uusia elämyksiä!

PERELADA @ PERALADA 31.3. – 7.4. 2018

Kun 25-vuotias Miguel Mateu osti Peraladan keskiaikaisen linnan vuonna 1923, hän ei olisi arvannut, että se sinetöisi koko pikkuisen Peraladan kylän kohtalon. Nyt hänen perheensä valmistaa maailmalla palkittuja viinejä, hallinnoi kuuluisaa golf-kenttää, Michelin-tähdellä palkittua ravintolaa ja kasinoa… puhumattakaan linnan uskomattomista taideaarteista, jotka ovat nyt yleisön ihailtavissa. Tutustu Pereladaan lähemmin täältä!

Tervetuloa mukaamme koko perheellä tutustumaan viineihin ja alueen kulttuuriin, pelaamaan golfia tai vain nauttimaan upean resortin spa:sta ja uima-altaista! Keskiaikainen kaupunki on kävelyetäisyydellä, ja viinitarhojen lisäksi tarjoamme retket Figueresiin (jossa sijaitsee mm. Dalin itselleen suunnittelema museo) ja henkeäsalpaavalle Costa Bravan rannikolle. Lastenhoito sisältyy myös hintaan.

Klikkaa tästä Mailux:n sivuille ja tutustu matkaan! Golf sisältyy matkan hintaan, mutta matka on mahdollista räätälöidä myös ilman golfia.

SHERRY & MALAGA 14. – 21.4.2018

Golfia, aurinkoa ja väkevöityjä viinejä Etelä-Espanjassa!

Hulppean La Cala –resortin rentouttavasta ilmapiiristä teemme päiväretken Málagan vuoristoalueelle vieraillen Málaga Virgenin viinitalossa. Illalla nautimme Málagan kaupungin kulinaarisesta ja viinillisestä tarjonnasta.

Toinen päiväretkemme suuntautuu Jerez-Xérèzin vanhaan kulttuurin ja sherryn kehtoon. Vierailuumme Bodegas Williams & Humbert:lla sisältyy sherryn salojen lisäksi paikallinen hevos-show. Illalla on mahdollisuus kierrellä pitkin vanhoja kujia ja nauttia paikallisesta ruoasta – ja juomasta.

Matka sisältää Liisan viiniluentoja väkevien viinien maailmasta sekä Maitan golf-opetusta – ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan. Matkaan sisältyy 5 kierrosta golfia, mutta voit myös kysyä hintaa ilman pelejä ja nauttia resortin palveluista ja auringosta.

Siirry tästä matkanjärjestän sivuille.

RIOJA 5.5. – 12.5.2018

Keväällä teemme kiertomatkan Riojan tunnetuille viinitaloille ja golfkentille.

Tutustu perinteiseen Riojaan sekä viinin valmistuksen uusiin tuuliin! Viinitalovierailut vahvistuvat myöhemmin.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

TOSCANA & UMBRIA 2. – 9.6.2018

Viininystävien viikko Toscanan ja Umbrian alueilla. Liikumme pysähdellen toinen toistaan upeimmissa maisemissa ja viinitaloissa. Viinitalovierailut vahvistuvat myöhemmin.

Kultuurisia ja gastronomisia elämyksiä maaseudulla rentoutuen.

Matka sisältää viiniasiantuntija Liisan opastuksen matkan aikana.              

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

PIEMONTE 11. – 18.6.2018

Koko perheen kesän aloitus Piemonten silmää hivelevissä maisemissa!

Asumme koko perheelle sopivassa tasokkaassa maaseutumajoituksessa ja teemme vierailuja kuuluisille viinitiloille. Viinitalovierailut vahvistuvat myöhemmin.

Matka sisältää viiniasiantuntija Liisan opastuksen matkan aikana sekä suomalaisen opettajan ohjaamaa toimintaa lapsille.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

ITÄVALTA 15. – 22.9.2018

Venytä kesääsi sävähdyttävän kauniin Itävallan golfkentillä ja maailmankuuluilla viinitiloilla. Viinitalovierailut vahvistuvat myöhemmin.

Majoitumme viiden tähden golf-resortissa sekä pelaamme seuraavilla kentillä:

3 kierrosta Diamond Golf

1 kierros Fontana Golf

1 kierros Golf Club Adamstal

Matka sisältää Liisan viiniluentoja sekä Maitan golfopetusta ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

PARIISI + SAMPPANJAA JA GOLFIA 27.9. – 1.10.2018

Romanttinen aikuisten matka Pariisiin ja Champagnen maaseudulle. Mahdollisuus myös vierailla samaan aikaan järjestettävässä Ryder Cup:ssa (Le National Golf). Pariisin parhaat ravintolat, Champagnen maaseudun hurma…

Viinitalovierailut vahvistuvat myöhemmin.

Toiveestanne matkalla on myös mahdollista pelata golfia (Maitan johdolla).

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

BORDEAUX & COGNAC 6. – 13.10.2018

Maailman kuuluisin viinialue, golfia ja konjakkia…

Majoitumme Chateau Seguinissa, jonka juuret yltävät 780-luvulle saakka. Sieltä käsin teemme retkiä viinitiloille. Viinitalovierailut vahvistuvat myöhemmin.

Golfit järjestää Pro Maitta, mutta matkalla on tekemistä, vaikket pelaisikaan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

APULIA & VULTURE 27.10.-3.11.

Koko perheen kesän viimeiset lämmöt ja eteläisen Italian helmet!

Näe UNESCO:n maailmanperintökohde Alberobello, kuuluisat viinitalot ja ikivanhan Vulture tulivuoren Paternoster! Nauti auringosta ja merestä koko perheen talven varastoon, tällä matkalla on mukana suomalainen opettaja huolehtimassa lapsista! Viinitalovierailut vahvistuvat myöhemmin.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.