Lautasella

Pasta arrabiata resepti à la Locanda Scappi Tällä reseptillä valmistuu Helsingin parhaan pastaravintolan pasta arrabiata! Katajanokalla sijaitseva Locanda Scappi tunnetaan Helsingin ehdottomasti parhaana pastaravintolana. Eikä ihme, onhan ravintolan takana joukko Italiasta asti Suomeen saapuneita keittiömestareita! Locanda Scappin suomalaisitalialaista porukkaa pyöritetään...
Jatka lukemista
Tässä reseptissä perinteinen lammas ja kyytipoikana tarjoiltava minttu kokataan hauskalla uudella tavalla ja lopputuloksena onkin raikkaan yrttinen ja keväinen annos. Maaliskuisessa K-Ruoka lehdessä (2024) vinkattiin tämän vuoden pääsiäiseksi hieman erilainen lammasresepti, nimittäin feta-minttutäytteinen karitsan paahtopaisti. Paahtopaistin kylkeen valmistuu raikas minttuchimichurri,...
Jatka lukemista
Pasta Cozze eli sinisimpukkapasta resepti à la Locanda Scappi Tällä reseptillä valmistuu Helsingin parhaan pastaravintolan pasta cozze eli sinisimpukkapasta! Katajanokalla sijaitseva Locanda Scappi tunnetaan Helsingin ehdottomasti parhaana pastaravintolana. Eikä ihme, onhan ravintolan takana joukko Italiasta asti Suomeen saapuneita keittiömestareita! Locanda...
Jatka lukemista
Aikuiseen makuun taittuvassa suklaa-brownie-reseptissä käytetään aitoa itävaltalaista Inländer-rommia syventämään brownien makua. Rommi-brownien lämpimät ja syvät maut tekevät tästä suklaaherkusta täydellisen valinnan esimerkiksi talvisen ulkoilun jälkeen. Kokeile tätä helppoa brownie-ohjetta vaikka heti tänään! Valmistusohje: Lämmitä uuni 180 asteeseen (ylä- ja alalämmöllä)...
Jatka lukemista