Mainio parivaljakko ruokapöytään

 

Kiireen keskellä nopeat ja herkulliset reseptit ovat tervetulleita! Miten olisi helppo lohitartar hedelmäisen Bonterra Chardonnayn kanssa? Suosittelemme!

LOHITARTAR

4 hengelle:
100 g graavilohta
200 g kylmäsavulohta
1/2 sitruunan mehu
2 rkl silputtua lehtipersiljaa
2 rkl silputtua rakuunaa
1/2 prk (à 200 g) ranskankermaa
2 tl kokojyväsinappia (esim. Dijon)
pari rouhausta valkopippuria

Koristeeksi:
raastettua piparjuurta
kirjolohen mätiä
versoja
cocktailkurkkuja viipaloituna

Leikkaa lohet pieniksi kuutioiksi, lisää sitruunanmehu. Lisää loput aineet ja mausta lohi rouhauksella valkopippuria. Suolaa ei tarvita.
Kokoa annokset muotin kanssa tartareiksi lautasille, koristele versoilla, raastetulla piparjuurella, cocktailkurkuilla sekä mädillä. Tarjoa lisäksi saaristolaisleipää.

Hedelmäinen luomuviini Yhdysvalloista. Bonterra Chardonnay on täynnä omenoiden, päärynöiden ja sitrushedelmien aromeja. Viinissä on hyvä hapokkuus ja hienostunutta tammen paahteisuutta. Tämä valkoviini on loistava valinta lohelle, vaaleille liharuuille ja kermaisille pastoille.

Bonterra Chardonnay 75 cl 14,90 €