Lautasella

Tässä reseptissä perinteinen lammas ja kyytipoikana tarjoiltava minttu kokataan hauskalla uudella tavalla ja lopputuloksena onkin raikkaan yrttinen ja keväinen annos. Maaliskuisessa K-Ruoka lehdessä (2024) vinkattiin tämän vuoden pääsiäiseksi hieman erilainen lammasresepti, nimittäin feta-minttutäytteinen karitsan paahtopaisti. Paahtopaistin kylkeen valmistuu raikas minttuchimichurri,...
Jatka lukemista
Pasta Cozze eli sinisimpukkapasta resepti à la Locanda Scappi Tällä reseptillä valmistuu Helsingin parhaan pastaravintolan pasta cozze eli sinisimpukkapasta! Katajanokalla sijaitseva Locanda Scappi tunnetaan Helsingin ehdottomasti parhaana pastaravintolana. Eikä ihme, onhan ravintolan takana joukko Italiasta asti Suomeen saapuneita keittiömestareita! Locanda...
Jatka lukemista
Aikuiseen makuun taittuva brownie resepti saa potkua aidosta itävaltalaisesta aromaattisesta Inländer-rommista. Tämä suklaaherkku lämmittää mieltä ja vatsaa talvisen ulkoiluriennon jälkeen! Ohje: Lämmitä uuni 180 asteeseen (ylä- ja alalämmöllä) Voitele neliönmuotoinen leivinpaperilla vuorattu vuoka (tämä auttaa brownieita kypsymään nopeammin ja tasaisemmin)....
Jatka lukemista
Upeista resepteistään tunnettu ruokatoimittaja Mari Moilanen vinkkaa kolme hauskaa tapas-reseptiä loppuvuoden kekkereihin! Frittikatkaravut sitruunamajoneesilla, lohi-appelsiinitartar leipästen kera ja mustekalatapakset ovat juuri sitä uutta twistiä alkupalatarjoiluihin mitä olet etsinyt 😉 Tutustu Marin taivaallisen herkulliseen Jotain Maukasta -blogiin Frittijättikatkaravut Kuori jättikatkaravut niin,...
Jatka lukemista