Gino

Ainekset

 

Aika 30 min

Annoksia 6

Gino
puolikas galiameloni
12 isoa mansikkaa
2 kiwihedelmää
2 kovahkoa banaania
1 dl kuohukermaa
6 puista varrastikkua

Suklaakerma
75 g valkoista suklaata
2 dl kuohukermaa
1 tl vaniljasokeria
1 dl turkkilaista jogurttia

Strösseli
70 g paahdettuja ja kuorittuja pistaasipähkinöitä
1 ruukku minttua
yhden limen kuori raastettuna
3 rkl paahdettuja kookoshiutaleita

Ohjeet

Paloittele suklaa ja sulata se vesihauteessa tai mikrossa. Anna jäähtyä. Vispaa kerma kevyeksi vaahdoksi, lisää vaniljasokeri. Kääntele joukkoon jogurtti ja viimeiseksi suklaa. Laita viileään.

Rouhi pähkinät. Ota mintturuukusta erilleen mintunlehtiä koristelua varten, hienonna loput karkeasti ja sekoita pähkinöiden, limenkuoriraasteen ja kookoshiutaleiden kanssa.

Kuori ja paloittele hedelmät, paitsi mansikat, isoiksi paloiksi. Kääntele hedelmäpalat kermassa ja pujota liotettuihin puutikkuihin. Grillaa vartaita kunnes hedelmät pehmenevät.

Laita tikut hedelmineen vadille. Ripota päälle strösseli ja mintunlehdet. Tarjoile suklaakerman kera.