Kantarellileipä

Ainekset

Aika: 30 Minuuttia

Määrä: 4

50 g juuriselleriä, hienosti pilkottuna

1 salottisipuli, hienosti pilkottuna

200 g kantarelleja

75 g voita

persiljaa

1dl juuressipsejä

suolaa ja pippuria

4 viipaletta leipää

Ohjeet

Metsä on nyt täynnä herkullisia sieniä – metsän kullaksi kutsutuista kantarelleista saa tehtyä mitä herkullisimpia ruokia. Tässä yksinkertaisessa reseptissä korostetaan sienten hienovaraista makua ja yhdistetään se kolmen erityyppisen viinin kanssa. Mielenkiintoisia ja herkullisia makuyhdistelmiä. Valitse oma suosikkisi!

Tee näin:

Paista leipä voissa kullanruskeaksi, käytä pari lusikkaa voita paistamiseen. Paista kantarellit kunnes neste on haihtunut, lisää 2 rkl voita ja paista vielä 5 minuuttia. Laita sivuun. Kuumenna loppu voi ja paista juuriselleri ja sipuli. Sekoita mukaan sienet ja persilja. Lisää suola ja pippuri. Kokoa sienet leivälle ja koristele juuressipseillä.

Katso tästä suositusviinit kantarellileivälle