Maukas prosciuttosalaatti

Ainekset

Alkuruoka neljälle

20 viipaletta prosciuttoa

80 g paahdettuja pähkinöitä

100 g kukkakaalia pilkottuna

salaattisekoitusta tai vuonankaalia

Västerbotten-juustoa

Puolukkavinaigrette:

2 rkl murskattuja tuoreita tai pakastettuja puolukoita

4 rkl oliiviöljyä

Ohjeet

Valmista Kendermanns Grauburgunderin kumppaniksi maukas prosciuttosalaatti – täydellinen kumppani elegantille valkoviinille!

Pilko kukkakaalista kauniita pieniä nuppuja. Levitä prosciutto neljälle lautaselle, ripottele päälle paahdetut pähkinät karkeasti rouhittuna sekä kukkakaalin nuput.

Päälle kevyesti salaattisekoitusta tai vuonanakaalia sekä juustoa murusteltuna. Valuta päälle puolukkavinaigrettea.

Kurkkaa salaatille valittu viini – Kendermanns Grauburgunder – täältä!