Sinihomejuustokakku ja tuoreet marjat

Ainekset

50 g voita
8 digestive-keksiä
200 g pehmeää sinihomejuustoa (esim. Saint Agur tai Gorgonzola)
1 dl mascarpone
1 rkl hunajaa
1 dl kevyesti vatkattua kermaa
2 dl vadelmia, mustikkaa tai nektariineja

Ohjeet

Sulata voi. Murusta keksit esim. tehosekoittimessa. Sekoita voi ja keksimurut ja laita kylmään vähintään tunniksi. Nypi massasta reiluja keksipaloja.

Sekoita sinihomejuusto, mascarpone ja hunaja. Kääntele sekaan kevyesti vatkattu kerma.

Laita annoslasiin vuorotellen keksimurupaloja ja juustomassaa. Laita kylmään odottamaan tarjoilua.

Juuri ennen kuin tuot annokset tarjolle, koristele marjoilla ja/tai nektariineilla.

 

Suositusviini:

Graham’s Late Bottled Vintage Port 2012