Suosittelemme

Katso MM-kisat Piece ‘n’ Love ravintolassa ja lunasta Viiniposti etusi!

MAAALIIIIIII!!!!!! Jalkapallon MM-kisat villiinnyttävät koko kansan ja tätä ilakointia on vielä jäljellä! Kisoja katsellessa tulee tietenkin nälkä ja jano, mutta… Lue lisää

Turun Roster – Rento, rehellinen ja rakastettava ravintolakokemus

Kape ja Paul toivat Rosterin Turkuun Turun tuomiokirkon naapurissa sijaitsee kaunis, keltainen rakennus, Maaherran Makasiini, jonka historiallisissa uumenissa taiteen ja… Lue lisää

Catering valmistujaisjuhliin

Pian juhlitaan ja onnitellaan kaikkia kouluista valmistuneita. Oletko järjestämässä juhlat, joihin kaipailet cateringpalvelua? Viiniposti suosittelee helsinkiläistä Soupsteria, jonka menuille olemme… Lue lisää

Metron varrella Fat Lizard

Hyvä syy tulla ravintolamatkalle Espoon Otaniemeen Kyllä niitä saikin odottaa. Länsimetroa ja ravintolaa, joka toisi helsinkiläisetkin Espooseen. Metro tuli viime… Lue lisää

Samppanjahetkiä – Mari Moilanen

“…maagista oli pari viikkoa sitten Lapissa, Levillä, jossa pieni iskuryhmämme – Damien Valtier Charles Heidsieckiltä, samppanjaguru Essi Avellan ja Interbrandsin Jaana Virkki –  oli… Lue lisää

Trattoria Sogno toi Italian Töölöön

Tekisikö mieli makumatkalle Italiaan? Pizzalle, pastalle, risotolle, lasilliselle viiniä?  Tai illalliselle pitkän kaavan mukaan italialaiseen tapaan: aperitivo, antipasti, primo piatto,… Lue lisää

Viinipostin ystävänpäivälahja kaikille viininystäville!

Tiina Rantasen, lempinimeltään Blonditiina, seitsemäs kirja Klassikkoruokia –  reseptit & tarinat ilmestyi tammikuun 18. päivänä. Me Viinipostilaiset halusimme antaa kaikille teille… Lue lisää

Designravintola Eevertin samppanjabrunssit

Ripaus luksusta ja glamouria sunnuntaipäiviin kerran kuussa. Viiniposti suosittelee! Designravintola Eevertin samppanjabrunssi on upea ja mieleenpainuva tapa viettää aikaa läheisten,… Lue lisää

Tiina Rantasen kirja “Klassikkoruokia –  reseptit & tarinat” ilmestyy tammikuussa!

Tiina Rantasen, lempinimeltään Blonditiina, seitsemäs kirja Klassikkoruokia –  reseptit & tarinat ilmestyy 18.1.2018! Laadukkaat klassikkoreseptit herkullisten tarinoiden kera. Kuka oli Jansson,… Lue lisää

KIIREETÖN BRUNSSI JA LASILLINEN KUPLIVAA KRUUNAAVAT VIIKONLOPUN

Joulukiireet ovat takana ja vanha vuosi on vaihdettu uuteen. Olisiko nyt hyvä syy hemmotella itseään ja läheisiään? Kiireetön – jonkun… Lue lisää

TYYLIKKÄÄSTI JA MAUKKAASTI SUOMALAINEN EEVERT

Estetiikkaa ja suomalaisen designin historiaa ei tarvitse hakea välttämättä taidenäyttelystä tai taidemuseosta. Sitä löytyy kaikkialta ympäriltämme, kun vain pidämme silmämme… Lue lisää

Figarossa on viinillinen vire

Jyväskyläläinen ravintola ja winebistro Figaro saavutti legendaarisen maineen viiniosaamisen alueella, kun Viini-lehden lukijat valitsivat sen kolmesti vuoden viiniravintolaksi. Sen lisäksi… Lue lisää

FINLAYSONIN PALATSI TARJOAA HISTORIALLISESTI AINUTLAATUISEN YMPÄRISTÖN BISNES-TAPAHTUMIIN JA PERHEJUHLIIN

Tervetuloa meille, toivottavat Henry Olander (oik.) ja Ismo Nieminen. Tammerkosken rannalla sijaitseva Finlaysonin Palatsi liittyy läheisesti Tampereen historiaan ja on… Lue lisää

HOTELLI PUNKAHARJUN RAVINTOLASSA LUONTO TULEE LAUTASELLE JA LASIIN

Jos Suomessa järjestettäisiin kilpailu parhaasta sieniravintolasta, Hotelli Punkaharjun ravintola olisi vahva voittajaehdokas. Ravintolan keittiössä nimittäin sieni ei ole vain yksi… Lue lisää

MAXILL – Korttelin kunkku jo 25 vuotta

Laman syövereissä syntynyt ja jo neljännesvuosisadan kovassa kilpailussa sinnitellyt. Sitä voisi kutsua nykypäivänä saavutukseksi. Ravintolalta. Mutta eihän kyseessä olekaan mikään… Lue lisää

MALAGA BAR – lähempänä kuin arvaatkaan

Tarjolla hyvää ruokaa, juomaa ja ilonpitoa Hyppää ratikkaan 9 Helsingin rautatieaseman pysäkillä ja köröttele reilut 10 minuuttia Jätkäsaaren suuntaan. Astu… Lue lisää

Leipomoravintola Levain vie leivän juurille

Leipä on suomalaisille rakasta ruokaa. Meiltä vain puuttuvat ihanat pikkuleipomot, joista tuoretta leipää saa pitkin päivää. Mutta ei puutu enää…. Lue lisää

Pieni, sympaattinen ja herkullinen = Muru

Pian seitsemän vuotta sitten suomalaisen ravintola-alan huippuosaajat, keittiömestarit Henri Alén ja Timo Linnamäki sekä viinimestarit Nicolas Thieulon ja Samuil Angelov… Lue lisää

Nälkä? Jano? Juhlatuulella? Paras painua Pekan luo Pastoriin

Pastori Broberg johti 1890-luvulla Helsingin Erottajankadulla Suomen ensimmäistä yhteiskoulua, Läroverket for gossar och flickor. Nyt samassa rakennuksessa sijaitsee yksi tämän… Lue lisää

Wernerin hiiligrillissä syntyy välimerellistä ruokaa

Helsingin Bulevardilla vastapäätä Vanhaa kirkkopuistoa aka Ruttopuistoa sijaitsi vielä muutama vuosi sitten kustannusyhtiö WSOY:n pääkonttori ja kivijalassa kirjakauppa. Nyt kirjakaupan… Lue lisää

Viiniä ja vatsan nautintoja Vinkkelissä

Huhtikuussa Helsingissä avatun ravintola Vinkkelin sommelier ja ravintoloitsija Antti Uusitalo on tuttu kasvo suomalaisissa ravintola- ja viinipiireissä. Hän vastaa salihenkilökunnan… Lue lisää

Tpas – murunen Espanjaa lasiin tai lautaselle

Espanjalaisen keittiön pikkupurtavat, tapakset, eivät ole mikään uusi ilmiö Helsingissä, mutta suosio näyttää olevan kasvava. Uusin tapas-henkistä purtavaa tarjoava espanjalaisravintola… Lue lisää

Vähemmän alkoholia, vähemmän energiaa

Nyt unohdetaan tipaton tammikuu ja kevennetään juhlan jälkeistä aikaa vaihtamalla tuhdit viinit kevyempiin. Vähäalkoholisten viinien suosio, ja tarjonta on kasvussa…. Lue lisää

Sommelier – lasillinen viiniä, s’il vous plaît!

Ruoka- ja ravintolatrendejä seuraavien joukoissa on viime aikoina kovasti peukutettu ravintolailmiötä nimeltä Baskeri & Basso, lyhyesti BasBas. Syyskuun lopulla ravintola… Lue lisää