Catering valmistujaisjuhliin

Pian juhlitaan ja onnitellaan kaikkia kouluista valmistuneita. Oletko järjestämässä juhlat, joihin kaipailet cateringpalvelua? Viiniposti suosittelee helsinkiläistä Soupsteria, jonka menuille olemme valinneet sopivat juhlajuomat!

Katso myös täältä magnumkokoiset suosituksemme kuohuviksi!

Soupsterin tarina lähti liikkeelle vuonna 1997 avatusta Soup -ravintolasta, jota Henri Alén kuvailee näin: ” Kansainvälisiä tuulia haistaneiden kokkien vaikutus näkyi: keittiössä syntyi cross-kitcheniä, jossa oli sielua, raivoa ja sanomaa. — Soup jätti jälkeensä tärkeimmän viestin. Jos ihmiset ravintolassa rakastavat sitä, mitä tekevät, ei rajoja ole.” Kyseistä henkeä ei haluttu jättää ainoastaan kuluttajien iloksi, joten 20 vuotta sitten yritysmaailman muuttuessa seikkailunhaluisemmaksi syntyi Soupster Creative Catering.

On ollut hienoa olla mukana ruokakulttuurin murroksessa, nykyään ruoan koetaan myös tapahtumissa olevan yksi tärkeimmistä elementeistä. Cateringpalvelut ovat nousseet voileipäkakuista ja crostineista seuraavalle tasolle, mikä on laajentanut keittiömestareidemme mahdollisuuksia luovuuteen räjähdysmäisesti. Kaikki annoksemme tehdään käsityönä keittiössämme Helsingin Arabianrannassa tai paikan päällä juhlatilassa tuoreista raaka-aineista ja räätälöimme tarvittaessa juuri asiakkaan tarpeisiin sopivan menukokonaisuuden. Tavoitteenamme on tuoda arjen kohtaamisiin ja juhlahetkiin osaltamme niihin kuuluvaa erityistä fiilistä; kaikki raaka-aineista ja makumaailmoista lähtien on suunniteltu laatu edellä.

Ammatillisen tietotaidon ja inspiraation aittamme on lähes ehtymätön, kiitos Soupster Familyn. Yli 20 ravintolan ja yksikön perheenjäsenet ovat nuoria kunnianhimoisia kokkeja, kouliintuneita tarjoilijoita, kokeilunhaluisia baarimestareita, klassikoiden taitajia – kaikki tämä sekoittuu yhteen värikkääksi, asiantuntevaksi ja iloiseksi mylläkäksi joka on Soupster Family.

MENUT

Grattis

Salaatteja ja versoja, paahdettuja San marzano -tomaatteja ja oreganovinaigretteä (M, G)

Sitruuna-kuminaöljyssä marinoitua kotijuustoa, grillattuja kevätjuureksia ja pähkinäconcassea (L, G)

Heinäsavustettua härkätartaria, keltuaiskreemiä, piparjuuri-porkkanarelissiä ja paahdettua ohraa (M)

Loimutettua kirjolohta, omena-fenkolisalaattia, lipstikkamajoneesia ja marinoitua varhaisperunaa (M, G)

Raikasta linssisalaattia, paahdettua kukkakaalia, avokadoa ja harissajogurttia (L, G)

Soupsterin rapeaa siemenleipää ja yrttivoita (L)

Suositusviinit: Terroirs Vivants Chardonnay OrganicTerroirs Vivants Syrah Organic RoséTerroirs Vivants Merlot Organic

Work Hard, Play Hard

Jäävuorisalaattia, Aurajuustodressing ja rapeaa pekonia (L, G)

Kotimaista vuojenjuustoa, paahdettua Pink lady -omenaa, raikasta pähkinäkreemiä ja vesikrassia (L, G)

Savustettua siikaa, tillimehustettua varhaiskaalia, ruskeavoimajoneesia ja mallascrumblea (L)

Revittyä kananreittä Lähi-idän tapaan, tattari-tabbouleh, pikkelöityä fenkolia ja kurkkuraitaa (L, G)

Häränfileetä, grillattua purjoa, spelttiä ja kuusimajoneesia (M, G)

Maalaisleipää ja sitrusvoita (L)

Suositusviinit: Casillero del Diablo Sauvignon BlancCasillero del Diablo Pinot Noir

Happy Days” cocktailpala -menu: 2kpl/laji/hlö

Suolapaahdettua raitajuurta, grillattua lehtikaalia, juuressipsejä, punajuuricrème ja rucolanversoja (L, G)

Yrtti-marinoitua kotijuustoa, rapeaa spelttiä, lipstikkamajoneesia, mansikka-punaviinisiirappia  (L)

Heinäsavustettua kotimaista kirjolohta, pikkelöityä fenkolia, kirjolohenmätiä ja salottisipulimajoneesia (M, G)

Purjontuhkalla maustettua häränfileetä, helmiohraa, tryffelimajoneesia ja pikkelöityä sinapinsiementä (M, G)

Suositusviinit: Perelada Reserva Cava Brut, Gustave Lorentz Riesling Réserve Magnum

“The Good Life”

Jääsalaattia, villirucolaa, melonia, rypäleitä ja fetakreemiä (VL, G)

Soupsterin kasvimaa vol.2 (varhaiskasviksia, nyhtökauraa, lehtikaalia, avocadoa) (M, G)

Grillattua parsaa, mureaa mustekalaa, sitrusaiolia ja siemencrispiä (M, G)

Rapeaa seesampossua, pikkelöityä kurkkua, paahdettua choi samia ja kimchimajoneesia (M, G)

Yrttifoccaciaa ja voipapuhummusta (M)

Suositusviinit: Tommasi Le Rosse Pinot GrigioTommasi Valpolicella

”Sweet stuff”

Raakakakkupala, Liq my raspberry (laku-vadelma-suklaa) tai Be nuts (pähkinä-suklaa) sis. pähkinää (Vegaani, G)

Passion-juustokakku minileivos 2kpl/hlö sis. pähkinäjämiä

Vadelma-valkosuklaakakku

Mango-melonikakku (G)

Vadelmatryffeli & vadelmakastike (L, G)

Vaahtokarkkitikkarit, maku vaihtoehdot: lime, vadelma, lakritsi, mustikka ja hubba bubba (G)

Suositusviinit: Romeo BelliniGancia Asti DolceViña Maipo MoscatoNivole Moscato d’Asti

 

Lue lisää: https://soupster.com/