Jyväskylän Ruoka- ja Viinimessut 25.-26.3.

Jyväskylän Ruoka- ja Viinimessut tarjoavat nautintoja kaikille aisteille. Paikalla on useita hyvin kiinnostavia viini- sekä ruoka-alan vaikuttajia ja messujen kapellimestarina toimii Top Chefistäkin tuttu huippukokki Stefan Richter.

Messuyleisö pääsee nauttimaan viikonlopun aikana niin kansainvälisistä makuelämyksistä kuin kotimaisen ruoan helmistä. Paikalla ovat muun muassa Keski-Suomen Keittiömestarit esittelemässä Suomi 100 vuotta -reseptejä ja kertomassa kevään ajankohtaisten raaka-aineiden käsittelystä. Ohjelmapuolella mukana ovat myös Suomen Sommelierit ry, joka tuo messuille Suomen Paras Sommelier –osakilpailun.

Viini 2017 tapahtuma on sallittu alle 18-vuotiaille vain vanhempien seurassa. Lauantaina 25.3 klo 18 jälkeen tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Samana viikonloppuna Paviljongissa järjestetään myös Kirjamessut ja ShowlinkPets-lemmikkinäyttely.

Vink vink! Kaikki Keskisuomalaisen tilaajat ja OP Keski-Suomen asiakkaat saavat neljän euron alennuksen normaalihintaisesta lipusta ja opiskelijat pääsevät messuille sunnuntaina viidellä eurolla.

Aika: 

Lauantaina 25.3 klo 10-18 (Viinimessut klo 12-21)
Sunnuntaina 26.3 klo 10-17 (Viinimessut klo 12-17)

Paikka: Jyväskylän paviljonki, Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä

 Lisätietoa löydät osoitteesta http://www.jklmessut.fi/.