Krog 16 & Chateau de Seguin Winemaker dinner 26.10.

Viiniposti järjestää 26.10.2018 klo 19:00 Chateau de Seguin Winemaker dinnerin Krog16:ssa. Tilaisuudessa paikalla Nathalie Lagrue Chateau de Seguinilta. Hanki paikkasi nyt!

Menuun kylkeen on valittu seuraavat viinit:

MENU

SALMON & JUNIPER – Sauvignon de Seguin
Sokerisuolattua lohta, pikkelöityä kurkkua, rapeaa fenkolia, katajanmarja-dressing ja kirvelilunta

* * *

LAMB & SWEETBREAD – Chateau de Seguin
Pitkään miedossa lämmössä haudutettua karitsan niskaa, rapeaksi friteerattua kateenkorvaa ja parmesanilla maustettu beluga-linssiragu

* * *

PORCINI & BLACK ANGUS – Chateau de Seguin Cuvée Prestige
Puuhiiligrillattu black anguksen ulkofilepihvi makurasvalla, timjamivoissa paistettua herkkutattia, myskikurpitsakreemiä ja laakerinlehti-punaviinikastiketta

* * *

CHEESE PLATE – Carpe Diem 2012
Peltolan blue, Comte 18kk, morbier de chevre, hapankirsikkahilloketta ja åbyn kartanon näkkileipää

Aika: 26.10.2018 klo 19:00

Paikka: Krog16 (Munkkisaarenkatu 16, 00150 Helsinki)

Hinta: 59 € sis. viinit

Varaukset ravintola@krog16.fi