Viini ja Ruoka 2016

Nähdään Messukeskuksessa

Tule nauttimaan elämästä ja upeista viineistä kanssamme! Osastoltamme löydät yli 70 toinen toistaan maistuvampaa viinivaihtoehtoa, jotka vievät sinut makumatkalle maailman ääriin. Ammattilaistemme johdolla pääset kokemaan ainutlaatuisia makunautintoja ja syventämään viinitietämystäsi.

Jos olet kuplien ystävä, älä jätä välistä samppanjaekspertti Jukka Sinivirran vetämää kuohuviinitastingia osastollamme. Kuudella lipukkeella pääset maistelemaan kuutta mainiota kuohuvaa, joista yksi on valittu myös vuoden samppanjaksi.

Jos haluat harjoittaa viininenääsi myös tulevaisuudessa, ilmoittaudu osastollamme tasting-tilaisuuksiin.

Viiniposti on kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje viinin ja ruoan rakastajille. Kokoamme yhteen herkullisen elämän ainesosat eli viinin ja ruoan sekä mielenkiintoiset tarinat niiden takaa.

Nähdään osastollamme!

Viinipostin kuohuviinitasting

Oletko kuplien ystävä? Jos vastauksesi on kyllä, tule maistelemaan upeita kuohuviinejä samppajaekspertti Jukka Sinivirran johdolla. Sinivirta on Suomen eturivin viinitietäjä ja hänen opastuksessaan pääsee rennosti syventämään omaa viinitietämystään ja kokemaan ainutlaatuisia makunautintoja kuohuvien parissa.

Viinipostin kuohuviinitastingissa pääset tutustumaan monipuoliseen kattaukseen kuohuvia. Mukana on myös Viinilehden ja Vuoden viini –kilpailussa vuoden samppanjaksi valittu Charles Heidsieck Brut Réserve.

Tastingissa maistelemme seuraavia kuohuvia: Vuoden samppanja Charles Heidsieck Brut Réserve, Duval-Leroy Champagne Brut Organic, Perelada Cava Brut Reserva, Perelada Cava Gran Claustro Brut Nature, Gancia Prosecco ja Tommasi Perla Apassionato Brut.

Kuohuviinitastingin hinta on 6 kuusi lipuketta.

Tervetuloa!