Viinipostin jälkiruokaviinitasting 22.3. Helsingissä

Suosion saavuttanut Viinipostin jälkiruokaviinitasting Kluuvikadun perinteikkäässä Fazer Caféssa saa jatkoa!

Kuinka hyvin tunnet jälkiruokaviinit? Kiinnostaako sinua miten makeita herkkupaloja voi yhdistää niitä korostavien viinien kanssa?

Illan aikana Viinipostin viiniasiantuntija Liisa Huttu-Hiltunen johdattelee osallistujat erityylisten jälkiruokaviinien maailmaan. Samalla päästään nauttimaan Fazer Cafén kondiittorimestari Eero Paulamäen suunnittelemista käsintehdyistä herkkupareista juuri näille viineille.

Tilaisuudessa maistettavana seuraavat viinit:

Graham’s Late Bottled Vintage Port

Sol de Málaga

Harveys Bristol Cream Sherry

Lenz Moser Prestige Trockenbeerenauslese

Gancia Asti Dolce

 

Aika: Torstai 22.3.2018 klo 17:30-19:00

Paikka: Fazer Café Kluuvikatu 3

Hinta: 20 € / Henkilö maksetaan paikan päällä

 

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen info@viiniposti.fi Huom. paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti.

Pitäisikö sinunkin kokeilla tänä pääsiäisenä makeita viinejä pääsiäisherkkujen kumppanina? Lue Viinipostin artikkeli makeista viineistä ja nappaa Alkosta omat herkkusi!

Entä miten jälkiruokaviinit säilyvät? Lue Viinipostin maaliskuun Tiesitkö että? -artikkeli aiheesta!