Kuplivat

Suodata Showing all 13 results
Tyyppi
Avainsanat
Maat
Hinta

Näytetään kaikki 13 tulosta

Black Tower Ice

8.98

100% luomuviini on makeahko, herttaisen hedelmäinen ja keveä. Nuorekas tuote on suunniteltu viilennettäväksi jäillä ja nautittavaksi siiderin tapaan! Sopii myös vegaaneille.

Charles Heidsieck Blanc des Millenaires Champagne Brut 1995

165.00

Keräilyharvinaisuus on kuin vanha maisemakuva, joka palauttaa ajassa taakse päin: legendaarisen vuosikerran tarkkaan valikoidut Chardonnayt, 4 Grand Cruta ja Premier Cru ovat 21 vuotta myöhemmin edelleen elegantteja ja nuorekkaita, salaperäisesti toisiinsa kietoutuneita.

Charles Heidsieck Brut Réserve

51.90

Vuoden samppanja Vuoden Viinit 2016 –kilpailussa! Moniulotteinen, runsas mutta samalla elegantti, kypsän hedelmäinen ja briossinen. Upea aloitus illalle tai tyylikäs äyriäisten seuralainen.

Duval-Leroy Femme Grand Cru Champagne Brut

74.90

Femme de Champagne Brut Grand Cru on talon johtajan Carole Duval-Leroyn ja kellarimestari Sandrine Logetten luoma upean elegantti  samppanja. Rypäleet tulevat valikoiduilta grand cru -tarhoilta . Maku on upean tapasapainoinen, hienostuneen hedelmäinen, kevyen paahteinen, pitkä jälkimaku

Rypäleet: Chardonnay, Pinot Noir

Gancia Asti

11.99

Ihastuttava kukkien, lehmuksen, akaasian ja rusinan aromeja tulviva, pehmeästi kupliva ja makea kuohuviini kuuluisasta Astista, Italian johtavalta kuohuviinien tuottajalta. Kesäinen juhlajuoma sopii niin suolaisille kuin makeillekin pikkusyötäville, kekseille, kakuille ja marjapiirakoille.

Gancia Rosé Brut

10.98

Herttainen ruusunmarjan punainen kuohuva, jonka ruusuiset ja mansikkaiset aromit viettelevät, vaikka suutuntuma onkin kuiva ja raikas. Sopii täyteläisemmillekin alkupaloille, kuten vaikkapa pastrameille, lihaisille ja kalaisille.

Marchese Antinori Cuvée Royale Brut

26.90

Franciacortaa ei turhaan kehuta Italian samppanjaksi. Tämä runsas ja monivivahteinen, leveän hedelmäinen, hienostuneen hiivainen ja paahteinen, kuitenkin kuiva ja ryhdikkään hapokas kupliva on juhlava niin aperitiivina kuin kalan ja vaalean lihankin kyydittäjänäkin!

Perelada Cuvée Especial Cava Brut Nature

13.98

Sinulle, joka nautit rapsakan hapokkaista erittäin kuivista, mutta samalla pehmeistä kuohuista! Tämä sitruksinen, omenainen ja yrttinenkin, vain parhaina vuosina valmistettava cava saa veden herahtamaan kielelle jo ennen tarjoiltavia kalaa, äyriäisiä tai kinkkuja.

Perelada Reserva Cava Brut

9.99

Hienon hinta-laatusuhteen cava aperitiiviksi, suolaisille alkupaloille tai rasvaiselle kalalle. Kuiva ja raikkaan hapokas, omenan ja sitruunan aromeja täydentää paahtoleipä, suuta hivelevät pehmeät  kermaiset kuplat.

Tommasi Perla Apassionato Brut

11.99

Kuohuva 100% Pinot Noir on kuiva, raikas ja elegantti aperitiivi tai alkupalojen kumppani. Sen keltaisia hedelmiä, sitruksia, melonia ja vihreää omenaa seuraa suussa mineraalinen jälkimaku.

Villa Conchi Cava Brut

10.98

Raikas cava nuorekkaalta viinitalolta Katalonian Montserrat-vuorien suojasta, jossa yön viileys vaikuttaa olennaisesti rypäleiden elegantteihin aromeihin.

Villa Conchi Rosé Cava Brut

11.48

Raikas  rosé cava nuorekkaalta katalonialaiselta Villa Conchilta. Paikallisten Trepat-rypäleiden koko matka tarhalta pulloon on tapahtunut kontrolloidussa viileydessä hedelmäisten aromien vaalimiseksi.

Zenato Lugana Brut Metodo Classico

24.99

Klassisella metodilla valmistettu tasapainoinen ja maukas kuohuviini. Kevyen päärynäinen ja omeinainen makumaailma yhdistettynä miellyttävään hapokkuuteen. Puhdasarominen kuohuva joka sopii erityisen hyvin aperitiiviksi, juhlajuomaksi tai lähes kaikkien ruokien kumppaniksi.

Tuote Alkon tilausvalikoimassa 17.8.2017.