Kuplivat

Suodata Showing 1 - 24 of 32 results
Tyyppi
Avainsanat
Maat
Hinta

Näytetään 1–24 / 32 tuloksesta

Albet i Noya Organic Cava Brut

13.98

Luomutuottajan runsaan hedelmäisessä cavassa korostuu omena sekä paahteisuus. Jälkimaussa nousevat esiin pehmeän pähkinäiset aromit. Tasapainoinen kokonaisuus.

Black Tower Ice

9.44

100% luomuviini on makeahko, herttaisen hedelmäinen ja keveä. Nuorekas tuote on suunniteltu viilennettäväksi jäillä ja nautittavaksi siiderin tapaan! Sopii myös vegaaneille.

Charles Heidsieck Blanc des Millenaires Champagne Brut 1995

178.86

Keräilyharvinaisuus on kuin vanha maisemakuva, joka palauttaa ajassa taakse päin: legendaarisen vuosikerran tarkkaan valikoidut Chardonnayt, 4 Grand Cruta ja Premier Cru ovat 21 vuotta myöhemmin edelleen elegantteja ja nuorekkaita, salaperäisesti toisiinsa kietoutuneita.

Charles Heidsieck Brut Réserve

53.49

Vuoden samppanja Vuoden Viinit 2016 –kilpailussa! Moniulotteinen, runsas mutta samalla elegantti, kypsän hedelmäinen ja briossinen. Upea aloitus illalle tai tyylikäs äyriäisten seuralainen.

Charles Heidsieck Brut Vintage 2005

81.99

Hienon vuosikerran herkkä ja moniulotteinen blendi on kuiva ja erittäin hapokas, upean balanssin ja kermaisen moussen omaava viini. Aprikoosi, taateli ja viikuna jatkavat loputtomiin, ja runsas hedelmää kertoo, että viinillä on edelleen kypsytyspotentiaalia.

Charles Heidsieck Rose Vintage 2006

98.30

15:n crun mestarillinen blendi, jolla on edelleen mahtava kellarointipotentiaali! Suussa erittäin kuiva ja hapokas, täyteläinen, mousseltaan kermainen viini tuoksuu mansikkahillolta, karamellisoiduilta hedelmiltä, kanelilta, kardemummalta, hunajalta ja praliinilta…

Duval-Leroy Blanc de Blancs Prestige Grand Cru Brut 2006

49.70

Hienostunut, kevyen paahteinen ja eloisa samppanja, jonka tuoksusta löytyy briossia ja paahdettua mantelia.

Duval-Leroy Brut

41.89

Samppanja, jossa pehmeys ja hapokkuus ovat lempeässä tasapainossa. Tumman suklaan, kanelin ja paahdettujen viikunoiden aromeja. Hienostunut ja suussa sulava samppanja.

Duval-Leroy Champagne Brut Organic

41.89

Kuiva, hienostunut ja raikas luomusamppanja. Päärynän ja kriikunan runsaita aromeja. Antoisa ja suun täyttävä, tasapainoinen, jossa kevyt tammisuus. Viinitarhat tuottavat keskimääräistä pienemmän satomäärän, minkä vuoksi rypäleet ovat konsentroituneempia ja ilmentävät terroiria monimuotoisesti.

Duval-Leroy Cuvée Paris Champagne Brut

42.80

Cuvée Paris on ainutlaatuinen ja laadukas samppanja. Erittäin kuiva, tasapainoinen ja hedelmäinen. Suussa samppanja on pyöreä, arominen ja raikas.

Duval-Leroy Femme de Champagne Brut 2000

74.90

Tyyliltään elegantti ja naisellinen samppanja, jossa on paahteisuutta, hapokkuutta ja raikkautta. Maku on kuiva, silkkinen ja melko pitkäkestoinen. Vuosi 2000 oli lämpötilaltaan keskimääräistä lämpimämpi. Sateet painottuivat erityisesti heinäkuuhun, myös raekuurojen muodossa. Sääolosuhteista huolimatta vuosikerran Chardonnay rypäleiden kunto oli erityisen hyvä.

Duval-Leroy Femme Grand Cru Champagne Brut

74.90

Femme de Champagne Brut Grand Cru on talon johtajan Carole Duval-Leroyn ja kellarimestari Sandrine Logetten luoma upean elegantti  samppanja. Rypäleet tulevat valikoiduilta grand cru -tarhoilta . Maku on upean tapasapainoinen, hienostuneen hedelmäinen, kevyen paahteinen, pitkä jälkimaku

Rypäleet: Chardonnay, Pinot Noir

Femme de Champagne Brut Grand Cru

74.90

Femme de Champagne Brut Grand Cru on talon johtajan Carole Duval-Leroyn ja kellarimestari Sandrine Logetten luoma upean elegantti  samppanja.

Rypäleet (80 % Chardonnay ja 20 % Pinot Noir) tulevat valikoiduilta grand cru -tarhoilta (Avize, Chouilly, Le Mesnil sur Oger, Ambonnay).

 

 

Gancia Asti 0,2

4.04

Perinteikäs piemontelainen ja Suomen ylivoimaisesti suosituin makea kuohuviini mahtuu myös käsilaukkuun! Marjaisille jälkiruoille tai muuten vain pieneen nautinnolliseen hetkeen!

Gancia Asti Dolce on Suomen ylivoimaisesti suosituin makea kuohuviini

Gancia Asti 0,375

7.60

Suomen ylivoimaisesti suosituin makea kuohuviini on kuin suunniteltu suomalaiseen kesään: marjaisille jälkiruoille tai ihan vaan ilta-auringosta nautiskeluun! Piccolopullo kulkee kevyesti myös käsilaukussa!

Gancia Asti Dolce on Suomen ylivoimaisesti suosituin makea kuohuviini

Gancia Asti 0,75

12.23

Perinteikäs piemontelainen on Suomen ylivoimaisesti suosituin makea kuohuviini! Juoma on paikallaan kun kuohuviiniltä toivotaan pehmeyttä, makeaa hedelmäisyyttä sekä maltillista alkoholiprosenttia.

Gancia Asti magnum

Gancia Asti 1,5

25.46

Makean, keskihapokkaan ja pehmeästi kuplivan viinin tuoksussa on eksottisia hedelmiä, sitruksisuutta, salviaa sekä rusinaa. Erinomainen juhlaviini kakuille, tortuille, kekseille ja pikkusuolaisille!

Gancia Cuvée 36 Mesi Brut

27.90

”Alta Langa DOCG”- vain parhaimpina vuosina valmistettava Piemonten oma ”samppanja” on moniulotteinen: omenan ja sitrusaromien lisäksi siihen on kehittynyt keksimäistä paahteisuutta, mantelia, hiivaa sekä vaniljaa. Kuiva, hapokas ja täyteläinen suutuntuma sekä pehmeä mousse, jonka tasainen, kypsä jälkimaku säilyy pitkään.

Gancia Prosecco 0,2

4.21

Kansainvälisesti trendikäs prosecco tunnetaan herkästä, keveästä raikkaudestaan. Suositun tuottajan helposti korkattava pikkupullo pieneen juhlahetkeen!

Gancia Prosecco 0,75

13.40

Vaalean vihertävänkeltainen runsaasti kupliva viini tuoksuu proseccolle tyypillisesti omenoilta ja päärynöiltä. Suussa kuiva, keskihapokas, mousseltaan eloisa, pehmeän sitruksinen ja kypsän omenainen. Jälkimaussa voi aistia aavistuksen jäännössokeria. Rakenteeltaan tasapainoinen ja miellyttävä prosecco!

Gancia Rosé Brut

11.39

Herttainen ruusunmarjan punainen kuohuva, jonka ruusuiset ja mansikkaiset aromit viettelevät, vaikka suutuntuma onkin kuiva ja raikas. Sopii täyteläisemmillekin alkupaloille, kuten vaikkapa pastrameille, lihaisille ja kalaisille.

Gustave Roché Champagne Brut

26.90

Samppanja varsin kilpailukykyiseen hintaan on monikäyttöinen yleisviini niin aperitiiviksi, seurusteluun kuin kala- ja äyriäisruoillekin!

La Jara Organic Prosecco Brut

12.99

Brut- luokiteltu Prosecco on sarjassaan kuivin – jopa Extra dryta kuivempi, toisin kuin usein luullaan. Tämä kuiva luomukuohuva on parhaimmillaan kalaruokien ja äyriäisten seurana. Raikkaan viheromenainen tuoksu, maku on kuiva, sitruksinen ja hieman yrttinenkin.

Marchese Antinori Cuvée Royal Franciacorta

26.95

Kypsien hedelmien ja paahteisuuden täyttämä maku, jota ryhdittävät eloisat kuplat. Eläväinen ja tasapainoinen kokonaisuus. Tuoksussa löytyy runsas persikoiden, briossin, sekä hienostuneen paahteisuuden aromimaailma. Loistava aperitiivina. Viinin hedelmäisyys ja kukkainen aromikkuus sointuu hyvin myös kalalle, kasviksille sekä vaalealle lihalle.