Makeat

Suodata Showing all 8 results
Tyyppi
Avainsanat
Maat
Hinta

Näytetään kaikki 8 tulosta

Dry Sack Medium Dry Sherry

13.58

Eri sherrytyyppien sekoitus sekä kypsytys solerasysteemissä tuo tähän makeahkoon vaaleanruskeaan sherryyn monipuolisia aromeja: manteleita, toffeeta, uuniomenaa ja sherrylle tyypillistä hiivaisuutta sekä kellaria. Viilennettynä oliiveille!

Graham’s 20 Years Old Tawny Port

399.00

Upea, palkintoja kahminut keskimäärin 20-vuotta kypsytettyjen tawnyjen blendi on rikas ja intensiivinen. Kypsä hedelmäisyys ja kuivatut hedelmien kuoret, pähkinät ja viikunat jatkuvat pitkään vivahteikkaassa maussa. Näyttävässä 4,5 litran pullossa!

Graham’s 30 Year Old Tawny Port

119.00

Loistelias, kypsä tuoksu on runsas, antelias ja mausteisen tyylikäs tässä keskimäärin 30 vuotta kypsytettyjen tawnyjen blendissä. Upea hapokkuus ja suorastaan voimistuva jälkimaku.

Graham’s Quinta dos Malvedos Vintage Port 0,375l

28.90

Voit kellaroida tämän vuosikertaportin jopa kymmeniksi vuosiksi, tai nauttia heti sen intensiivisestä ja lämpimästä, makean mausteisesta tummasta hedelmäisyydestä esimerkiksi juustojen ja suklaan kera! 

Graham’s Single Harvest Tawny Port 1972

249.00

Keräilyharvinaisuus on upeassa kunnossa: aprikoosimarmeladin, taatelin, toffeen ja hasselpähkinän aromit ovat vasta alkusoittoa kokonaiselle makujen sinfonialle!

Graham’s The Tawny

23.49

The Tawny on erikoissekoitus Graham’sin parhaita tawny-portviinejä, jotka ovat 7-9 vuoden tammitynnyrikypsytyksensä aikana kehittäneet marmeladin, appelsiinin kuoren ja paahdetun mantelin aromeja.

Graham’s Vintage Port 2011

89.90

Graham’sin neljäs vuosikerta-portviini 2000-luvulla on tehty viiden eri tilan parhaista, erikseen valituista rypäleistä. Nuorena voimakas, tanniininen, hilloinen ja mausteinen, aromeissa myös orvokkia ja kiinalaista mustaa teetä. Sijoituskohde!

Nivole Moscato d’Asti

10.98

Erittäin hapokas, makea ja aromikas jälkiruokaviini joka sopii joko jälkiruokien kanssa tai niiden korvikkeena. Viini suositellaan juotavaksi 2-3 vuoden sisällä pullotuksesta, jotta sen raikkaus pääsee oikeuksiinsa. Tarjoilulämpötilaksi tuottaja suosittelee 7-8 astetta.