Punaviinit

Suodata Showing 1 - 24 of 49 results
Tyyppi
Avainsanat
Maat
Hinta

Näytetään 1–24 / 49 tuloksesta

Alanera Rosso Veronese

15.74

Tämän viinin maku on kirsikkainen ja taustalla löytyy sopivaa mausteisuutta. Pehmetä tanniinit sekä raikas hapokkuus. Viinin kanssa sopii punaiset liharuoat, Ragu sekä juustot.

 

Tuote Alkon tilausvalkoimassa 17.8.2017.

Antinori Pèppoli

19.98

Luonteeltaan hapokkaat sekä tanniiniset chiantit ovat perinteisiä verisen pihvin sekä tomaattipohjaisten pastojen ystäviä. Tämän keskitäyteläisen viinin aromeista löytyy tyypillistä kirsikkaisuutta, orvokkia sekä tammen savuisuutta.

Antinori Tignanello

72.90

Tämän supertoskanalaisen nimikin jo aiheuttaa syviä huokauksia. Kukapa ei Tignanellosta haaveilisi? Erittäin pitkä kypsytyspotentiaali ja siksi erinomainen lahja tuttavan viinikellariin. Jos sen sinne vain malttaa laittaa…

Black Tower Dornfelder Pinot Noir

9.28

Tässä pehmeä punainen viini sinulle, jota liian hapokkaat ja kireän tanniiniset viinit eivät miellytä. Kevyt, puolikuiva, marjainen viini sopii kevyeen seurusteluun, mutta ei säikähdä tulistakaan ruokaa.

Bonterra Zinfandel

Bonterra Zinfandel

16.98

Erittäin tyylikäs ja tasapainoinen Zinfandel. Erehtymätöntä Mendocinon tyyliä. Herkullinen seurustelujuomana tai voimakkaiden juustojen kanssa. Nauta, lammas ja pataruoat sopivat tämän viinin kumppanina.

Borgo Salcetino Lucarello Riserva Chianti Classico

21.50

Chianti yhdistetään perinteisesti punaiseen, jopa veriseen lihaan. Hapokkaana ja tanniinisena se sopii kuitenkin myös tomaattikastikkeille tai voimakkaille makkaroille. Hienon yrttinen ja nahkainen.

Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon

10.08

”Pirun kellariin” eivät varkaat pyri, keksi Don Melchor yli 100 vuotta sitten. Keskitäyteläinen, silkkisen tanniininen, mehevän luumuinen ja mustaherukkainen viini, jota pyöristää tammen vanilja.

Chryseia

59.90

Erittäin täyteläinen ja intensiivisen marjainen, tyylikkästi tammitettu ja kypsän tanniininen Douron kuuluisuus sopii riistalle ja laadukkaalle pihville.

Clarendelle rouge

19.99

Tämä keskitäyteläinen ja pehmeätanniininen bordeaux on valmis juotavaksi jo nyt, toisin kuin useat, nuorena kireän oloiset serkkunsa. Punainen liha tai kovat juustot täydentävät nautinnon.

Coto de Imaz Gran Reserva

23.90

Laadukas Tempranillo kuuluisilta Rioja Altan tarhoilta on kehittänyt pitkän tammi- sekä pullokypsytyksensä aikana upeita mausteisia, jopa nahkaisia aromeja. Perinteinen lammasviini.

Credo Pinotage Reserve

19.90

Täyteläinen ja tyylikkään tuhti riista- tai lammasviini Etelä-Afrikan arvostetulta Stellenboschin alueelta. Aromeista löytyy kirsikan, karhunvatukan ja yrttien lisäksi Pinotagelle ominaista hienoista poltettua kumia.

Don Melchor

64.90

Ikoniviini Andien juurelta, jossa vanhat viiniköynnökset kasvavat 650 metrin korkeudessa. Upea, tiivis, täyteläinen ja tanniininen, tyylikäästi tammitettu mokkainen viini haastaa jopa Euroopan parhaat!

El Coto Crianza

11.99

Raikkaan kirsikkainen ja puolukkainen tempranillo, joka toimii hyvin rasvaisten liharuokien, kuten makkaroiden kumppanina. Keskitäyteläinen, keskitanniininen viini nauttii myös kevyistä juustoista.

Emiliana Adobe Syrah Mourvedre Merlot

9.99

Kolmesta rypälelajikkeesta Suomen markkinoita varten valmistettu keskitäyteläinen, herukkainen ja mausteinen punaviini. Liha- ja pataruokien seuraksi.

Emiliana Earth Balance Merlot Cabernet Sauvignon Syrah viinipussi

16.88

Täyteläinen keskitanniininen punaviini kätevässä 1,5 L viinipussissa. Monikäyttöinen viini erilaisten liharuokien seuraksi.

Emiliana Ge

66.98

Suuri chileläinen luonnonmukaisesti tuotettu Ikoni, joka kannattaa hankkia kellariinsa, jos vielä ehtii – vuosikertaa tehtiin vain 490 laatikkoa! Aromien kirjo on loputon… puhtaus, balanssi, pituus… Ainutlaatuinen löytö!

Fin de Siglo XIII Lunas

13.98

Moderni, puhtaan hedelmäinen ja keskitäyteläinen viini Rioja Altan alueelta.  Viini on kypsynyt 13 kuun kiertoa, siitä johdettu viinin nimi XIII Lunas, joka tarkoittaa 13:a kuuta.

Gaja Sito Moresco

49.90

Kuuluisaakin kuuluisammalta Gajalta täyteläinen ja napakka katsahdus Ranskan suuntaan: Runsaan hedelmäinen Merlot yhdistettynä Cabernet Francin yrtisyyteen, viimeisenä hapokas ja tanniininen Piemonten oma Nebbiolo ovat luova ja ikääntymistä lupaava yhdistelmä!

Il Falcone Riserva

23.50

Oletko maistanut ennen Nero di Troiaa, puglialaista alkuperäislajiketta? Tästä rustiikista viinistä löydät viiniharrastajien arvostamaa eläimellisyyttä, yrttejä ja tupakkaa. Kuin luotu hirvipaistille!

Lyeth Meritage

27.98

Kalifornian vastaus Bordeauxille: Täyteläinen, tumman marjainen, yrttinen, aavistuksen savuinen sekä kypsän tanniininen laatuviini, jonka konsentroitunut maku säilyy pitkään suussa. Laatulihalle.

Lyngrove Reserve Shiraz Pinotage

8.99

Intensiivinen tumman luumun värinen viini tuoksuu kypsiltä maustetuilta kirsikoilta, luumulta ja karhuvatukoilta, hieman savuiselta sekä paahteisen mokkaiselta. Pehmeät tanniinit tuovat ryhtiä täyteläiselle ja kokonaisuudessaan voimakkaalle viinille.

Marchese Antinori Chianti Classico Riserva

28.90

Vain parhaimpina vuosina valmistettava, Tignanellon tilan viinitarhoilta tuleva chianti classico on täyteläisen ja kypsän kirsikkainen, karpalomainen, mausteinen ja hieman savuinen. Marinoitu karitsa ja nämä kypsät tanniinit –ah!

Marques de Casa Concha Merlot

18.89

”Viini on kuin etelän tumma yö.” Mehevän marjainen ja luumuinen, mausteinen, lämmin, tamminen ja tanniininen chileläinen on omiaan grillatun punaisen lihan kanssa.

Pascual Toso Cabernet Sauvignon

12.68

Argentiina on maa, jossa laadukas liha sekä tuhdit punaviinit kulkevat käsi kädessä. Erittäin täyteläinen, notkea ja lämmin viini on muhkean marjainen ja mausteinen sekä pyöreän tanniininen.