Punaviinit

Suodata Showing 1 - 24 of 96 results
Tyyppi
Avainsanat
Maat
Hinta

Näytetään 1–24 / 96 tuloksesta

Fetzer 1000 Stories Zinfandel on kalifornialaisen luomuviinitalon uutuus ”tuhat tarinaa”

1000 Stories Zinfandel

16.99

Bourbon tynnyrissä kypsytetty upea Zinfandel. Makumaailmassa aromit täydentyvät paahdetulla maustepippurilla, hillolla ja karamellilla. Viinin hapot ovat maltilliset, ja tanniinit pyöristyvät tiiviin hedelmän alle tehden kokonaisuudesta varsin suunmyötäisen.

Adobe Reserva Syrah Mourvedre Merlot

10.38

Kolmesta rypälelajikkeesta Suomen markkinoita varten valmistettu keskitäyteläinen, herukkainen ja mausteinen punaviini. Liha- ja pataruokien seuraksi.

Alanera Rosso Veronese

15.74

Tämän viinin maku on kirsikkainen ja taustalla löytyy sopivaa mausteisuutta. Pehmetä tanniinit sekä raikas hapokkuus. Viinin kanssa sopii punaiset liharuoat, Ragu sekä juustot.

 

Antinori Pèppoli

19.98

Luonteeltaan hapokkaat sekä tanniiniset chiantit ovat perinteisiä verisen pihvin sekä tomaattipohjaisten pastojen ystäviä. Tämän keskitäyteläisen viinin aromeista löytyy tyypillistä kirsikkaisuutta, orvokkia sekä tammen savuisuutta.

Antinori Solaia

229.00

Täyteläinen ja suun täyttävä tyylikäs tasapainoinen viini. Aromeissa löytyy punaisia marjoja kuten mustaherukkaa ja kirsikkaa sekä mausteisuutta.Pitkä jälkimaku myötäilee aromeja. Tämä viini sopii erityisesti grillatulle pihville ja paistille. Viini ikääntyy vuosikymmeniä.

Antinori Tignanello

72.90

Tämän supertoskanalaisen nimikin jo aiheuttaa syviä huokauksia. Kukapa ei Tignanellosta haaveilisi? Erittäin pitkä kypsytyspotentiaali ja siksi erinomainen lahja tuttavan viinikellariin. Jos sen sinne vain malttaa laittaa…

B by Black Tower Cabernet Sauvignon

4.98

Alkoholiton ja vähäkalorinen, maistuva punaviini sinulle, joka pidät punaviinistä, mutta pidät itsestäsi hyvää huolta!

Birds of Paradise

13.30

Täyteläinen, tanniininen ja marjainen luomuviini Chilestä. Erinomainen liharuokien tai voimakkaiden juustojen kanssa.

Black Tower Dornfelder Pinot Noir

9.69

Tässä pehmeä punainen viini sinulle, jota liian hapokkaat ja kireän tanniiniset viinit eivät miellytä. Kevyt, puolikuiva, marjainen viini sopii kevyeen seurusteluun, mutta ei säikähdä tulistakaan ruokaa.

Bonterra Zinfandel

16.99

Erittäin tyylikäs ja tasapainoinen Zinfandel. Erehtymätöntä Mendocinon tyyliä. Herkullinen seurustelujuomana tai voimakkaiden juustojen kanssa. Nauta, lammas ja pataruoat sopivat tämän viinin kumppanina.

Borgo Salcetino Lucarello Chianti Classico Riserva

22.29

Laadukas ja tyypillinen chianti classico on erinomainen valinta veriselle lihalle tai tomaattikastikkeelle!

Canepa Finisimo Cabernet Sauvignon Malbec Syrah

10.98

Täyteläinen Cabernet-blendi, jossa rypäleiden lisäksi yhdistyvät perheyrityksen italialaiset juuret, Chilen aurinko ja moderni osaaminen.

Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon

10.49

”Pirun kellariin” eivät varkaat pyri, keksi Don Melchor yli 100 vuotta sitten. Keskitäyteläinen, silkkisen tanniininen, mehevän luumuinen ja mustaherukkainen viini, jota pyöristää tammen vanilja.

Casillero del Diablo Reserva Malbec

33.48

Voimakas ja ryhdikäs viini. ”Laadultaan erinomainen. Löytö” Viinilehti 2016.

Casillero del Diablo Reserva Pinot Noir

10.49

Vuoden Viinit 2017 hopeamitali. Erinomainen Pinot Noir- viini hintaryhmässään.

Casillero del Diablo Reserva Shiraz

10.49

Rhonen runsautta ja tyyliä uudesta maailmasta

Casisano Brunello di Montalcino

44.99

Brunellot ovat Italian kruunun jalokiviä. Tämä upea, täyteläinen, hapokas ja runsaan tanniininen viini on tehty hyville pihveille, kuten reunoiltaan hiiltyneelle, mutta sisältä veriselle fiorentina-pihville.

Casisano Rosso di Montalcino

19.99

Tämä ”brunellon pikkuveli” omaa hyvän hinta-laatusuhteen. Sangiovesestä tehty hapokas, kirsikkainen ja tanniininen viini sopii hyvin pihveille, mutta myös voimakkaille tomaattipohjaisille pastoille.

Chryseia

59.99

Erittäin täyteläinen ja intensiivisen marjainen, tyylikkästi tammitettu ja kypsän tanniininen Douron kuuluisuus sopii riistalle ja laadukkaalle pihville.

Clarendelle rouge

20.50

Tämä keskitäyteläinen ja pehmeätanniininen bordeaux on valmis juotavaksi jo nyt, toisin kuin useat, nuorena kireän oloiset serkkunsa. Punainen liha tai kovat juustot täydentävät nautinnon.

Coto de Imaz Gran Reserva

24.50

Laadukas Tempranillo kuuluisilta Rioja Altan tarhoilta on kehittänyt pitkän tammi- sekä pullokypsytyksensä aikana upeita mausteisia, jopa nahkaisia aromeja. Perinteinen lammasviini.

Coyam

28.50

Täyteläinen, tamminen ja marjainen luomuviini Chilestä. Täydellinen liharuokien kanssa tai nautiskeluun.

Crapula Gold 5

12.40

Mehevä ja lämmin viini Espanjan aurinkoisesta Jumillasta lihapadoille ja koville juustoille. Erinomainen hinta-laatusuhde!

Domaines Schlumberger Les Princes Abbés Pinot Noir

26.40

Alsacelaisen Schlumbergerin perheen pinot noir on gastronominen ja tyylikäs punaviini Bollenbergin ja Gran Cru Saeringin mineraalisista maaperistä!