Valkoviinit

Suodata Showing 1 - 24 of 63 results
Tyyppi
Avainsanat
Maat
Hinta

Näytetään 1–24 / 63 tuloksesta

Adobe Gewürztraminer Reserva

Adobe Reserva Gewürztraminer

11.39

Kuiva, keskihapokas ja hedelmäinen luomuviini, jossa päärynän ja valkoherukanen aromeja. Kasvisruokien tai itämaisten ruokien kaveriksi. ”Edullinen ostos ja laadultaan erinomainen” Viinilehti 2017

Baron de L.

72.90

Vain parhaina vuosina vanhoista köynnöksistä valmistettava pehmeä Pouilly-Fumén aatelinen on haluttu keräilykohde ja juhlaillallisen helmi.

Black Tower Classic Riesling

9.98

Tulisen ruoan ystävälle erinomainen viini on puolikuiva ja kevyen omenainen. Tilaa takeaway -ateria aasialaisesta ravintolasta ja avaa tämä: ihana rauhallinen koti-iltasi voi alkaa!

 

Black Tower Dry Riesling hanapakkaus

34.65

Tämä kevyt viini on kuiva ja raikkaan hapokas, mutta hyvin hedelmäinen: omenaa, päärynää, persikkaa, kukkia…. Helposti lähestytttävä ja siksi hyvä suurellekin vierasjoukolle tarjottava seurustelujuoma.

Black Tower Hedgerow

9.88

Herttainen puolikuiva luomuviini viilennettynä aperitiiviksi tai kesäiseen seurusteluun!

Black Tower Riesling Gewürztraminer

9.88

Saksan eniten ulkomaille myyvän viinibrändin puolikuva, kukkaisen hedelmäinen ja hurmaava viini sopii tulisellekin ruoalle.

Black Tower Rivaner

9.38

Mikä olisi ihanampaa kuin mausteinen aasialainen takeaway, hyvä elokuva ja tämä seurankin hurmaava lempeä viini suositulta saksalaiselta tuottajalta!

Black Tower Rivaner hanapakkaus

31.65

Saksan eniten ulkomaille myyvän viinibrändin puolimakea kukkaisen hedelmäinen, lempeä viini suurellekin seurueelle. Erinomainen valinta juhliin, jossa tarjoillaan mausteista ruokaa.

Blanc Pescador

8.98

Kevyesti pirskahteleva ja puolikuiva viini, jossa päärynän, hunajamelonin ja sitrushedelmien aromeja. Blanc Pescador on yksi Espanjan myydyimpiä ja tunnetuimpia viinimerkkejä.

Bonterra Chardonnay

15.99

Kuivan hedelmäinen luomuviini Yhdysvalloista. Maussa sopivasti paahteista tammea ja raikasta sitrusta. Loistava rasvaisen kalan tai vaalean lihan kanssa.

Casillero del Diablo Chardonnay hanapakkaus

33.48

Kuiva, hapokas, runsaan hedelmäinen ja kevyen paahteinen chardonnay ”paholaisen kellarista” sopii hyvin rasvaiselle kalalle, porsaalle, äyriäisille ja kermaisille pastoille. Myös noutopöytään ja grillaukseen!

Casillero del Diablo Reserva Chardonnay

10.49

Viiniä ryhdittävät lempeät hedelmähapot, jotka nostavat veden välittömästi kielelle. Eksoottisten hedelmien lisäksi viinistä voi erottaa kermaisuutta sekä pähkinäisyyttä. 

Casillero del Diablo Reserva Chardonnay 25cl

3.98

Viiniä ryhdittävät lempeät hedelmähapot, jotka nostavat veden välittömästi kielelle. Eksoottisten hedelmien lisäksi viinistä voi erottaa kermaisuutta sekä pähkinäisyyttä.

Casillero del Diablo Sauvignon Blanc

10.49

Rehevän hedelmäinen ja yrttinen lämpimän ilmaston sauvignon blanc, jossa raparperin sekä leikatun ruohon aromit kertovat rypälelajikkeesta, kun taas trooppinen hedelmäisyys käymisestä viileissä terästankeissa.

Chablis Grand Regnard

39.90

Upea, elegantti ”lippulaiva-chablis” alueen vanhimpiin lukeutuvalta Regnardilta on kuiva ja hapokas, mutta suuntäyttävä ja todella aromikas.

Clarendelle blanc

20.50

Erinomaisen hinta-laatusuhteen omaava bordeaux, joka kuivana ja keskihapokkaana sopii moneen: kermainen pasta, kala ja beaurre blanc –kastike, kanasalaatti…

Comte Lafond Sancerre

Intensiivinen sancerre saa upeat mineraalinsa muinaisen merenpohjan maaperästä. Aromaattinen, eksoottisille kukille ja hedelmille sekä lajikkeelle tyypillisesti mustaherukan lehdille tuoksuva viini on kuiva, hapokas ja erittäin pitkä.

de Ladoucette Pouilly-Fumé

35.90

Pouilly Fumé on yksi Ranskan arvostetuimmista valkoviinialueista. Sen kuivat Sauvignon Blancit saavat hienostuneet herukkaiset sekä mineraaliset arominsa muinaisesta fossiilisesta merenpohjasta!

Domaines Schlumberger Pinot Blanc Les Princes Abbés

16.95

Elegantti Alsacen pinot blanc hienostuneille kaloille ja äyriäisille

Domaines Schlumberger Pinot Gris Les Princes Abbés

20.59

Täyteläinen alsacelainen pinot gris runsaille, jopa maustetuille kalaruoille tai voimakkaille juustoille!

Domaines Schlumberger Riesling Grand Cru Saering

29.49

Mineraalinen, kuiva Alsacen Grand Cru -riesling Saering-kukkulalta, jota jo roomalaiset valloittajat viljelivät!

Domaines Schlumberger Riesling Les Princes Abbés

20.48

Nuorekas, raikkaan hapokas riesling sopii loistavasti jopa happamia lisukkeita sisältävän annoksen kumppaniksi! Tyylikäs kumppani vaaleille kaloille.

El Coto Blanco

9.98

Riojan korkeimmalta tarhalta kerättävät Viura, Verdejo ja Sauvignon Blanc vinifioidaan viileässä hapelta suojellen raikkaan hedelmäisyyden vaalimiseksi. Sopii äyriäisille, runsaille kaloille, risotoille ja kevään kasviksille kuten parsalle.

Frontera Chardonnay

7.28

Viini on itsessään kuin kesäinen iltapäivä: kypsä omena, päärynä, meloni ja papaija leijailevat tämän lempeän kuivan ja hapokkaan viinin yllä. Edullinen ja hyvä valinta vaikkapa piknikille tai puutarhajuhliin!