Tuotteet

Showing 217–240 of 653 results

Placeholder

Friulano

Persoonallinen, kompleksinen ja hedelmäinen viini, jonka jälkimaussa on pehmeää mantelia.

Placeholder

Frontera Cabernet Sauvignon

7.28

Fronteran viiinit saavat inspiraationsa Chileä reunustavista luonnollisista esteistä. Pohjoisessa Chileä rajaa kuiva Atacaman aavikko, idässä jylhät Andien vuoristot, etelässä karu jäätikkö ja lännessä tyyni valtameri. Nämä luonnonilmiöt vaikuttavat suuressa määrin Chilen ilmastoon, suojelevat viinitiloja epäpuhtauksilta sekä syöpäläisiltä ja vaikuttavat oleellisesti viinin viljelyyn. ”Frontera” (engl. frontier) on kunnianosoitus näille mahtaville luonnollisille esteille.

Placeholder

Frontera Cabernet Sauvignon

7.28

Fronteran viiinit saavat inspiraationsa Chileä reunustavista luonnollisista esteistä. Pohjoisessa Chileä rajaa kuiva Atacaman aavikko, idässä jylhät Andien vuoristot, etelässä karu jäätikkö ja lännessä tyyni valtameri. Nämä luonnonilmiöt vaikuttavat suuressa määrin Chilen ilmastoon, suojelevat viinitiloja epäpuhtauksilta sekä syöpäläisiltä ja vaikuttavat oleellisesti viinin viljelyyn. ”Frontera” (engl. frontier) on kunnianosoitus näille mahtaville luonnollisille esteille.

Placeholder

Frontera Cabernet Sauvignon 0,25 l

3.09

Fronteran viiinit saavat inspiraationsa Chileä reunustavista luonnollisista esteistä. Pohjoisessa Chileä rajaa kuiva Atacaman aavikko, idässä jylhät Andien vuoristot, etelässä karu jäätikkö ja lännessä tyyni valtameri. Nämä luonnonilmiöt vaikuttavat suuressa määrin Chilen ilmastoon, suojelevat viinitiloja epäpuhtauksilta sekä syöpäläisiltä ja vaikuttavat oleellisesti viinin viljelyyn. ”Frontera” (engl. frontier) on kunnianosoitus näille mahtaville luonnollisille esteille.

Placeholder

Frontera Cabernet Sauvignon 0,25 l

3.09

Fronteran viiinit saavat inspiraationsa Chileä reunustavista luonnollisista esteistä. Pohjoisessa Chileä rajaa kuiva Atacaman aavikko, idässä jylhät Andien vuoristot, etelässä karu jäätikkö ja lännessä tyyni valtameri. Nämä luonnonilmiöt vaikuttavat suuressa määrin Chilen ilmastoon, suojelevat viinitiloja epäpuhtauksilta sekä syöpäläisiltä ja vaikuttavat oleellisesti viinin viljelyyn. ”Frontera” (engl. frontier) on kunnianosoitus näille mahtaville luonnollisille esteille.

Placeholder

Frontera Cabernet Sauvignon hanapakkaus

28.99

Fronteran viiinit saavat inspiraationsa Chileä reunustavista luonnollisista esteistä. Pohjoisessa Chileä rajaa kuiva Atacaman aavikko, idässä jylhät Andien vuoristot, etelässä karu jäätikkö ja lännessä tyyni valtameri. Nämä luonnonilmiöt vaikuttavat suuressa määrin Chilen ilmastoon, suojelevat viinitiloja epäpuhtauksilta sekä syöpäläisiltä ja vaikuttavat oleellisesti viinin viljelyyn. ”Frontera” (engl. frontier) on kunnianosoitus näille mahtaville luonnollisille esteille.

Placeholder

Frontera Cabernet Sauvignon hanapakkaus

28.99

Fronteran viiinit saavat inspiraationsa Chileä reunustavista luonnollisista esteistä. Pohjoisessa Chileä rajaa kuiva Atacaman aavikko, idässä jylhät Andien vuoristot, etelässä karu jäätikkö ja lännessä tyyni valtameri. Nämä luonnonilmiöt vaikuttavat suuressa määrin Chilen ilmastoon, suojelevat viinitiloja epäpuhtauksilta sekä syöpäläisiltä ja vaikuttavat oleellisesti viinin viljelyyn. ”Frontera” (engl. frontier) on kunnianosoitus näille mahtaville luonnollisille esteille.

Placeholder

Frontera Chardonnay

7.28

Viini on itsessään kuin kesäinen iltapäivä: kypsä omena, päärynä, meloni ja papaija leijailevat tämän lempeän kuivan ja hapokkaan viinin yllä.

Placeholder

Frontera Chardonnay

7.28

Viini on itsessään kuin kesäinen iltapäivä: kypsä omena, päärynä, meloni ja papaija leijailevat tämän lempeän kuivan ja hapokkaan viinin yllä.

Placeholder

Frontera Chardonnay hanapakkaus

28.99

Viini on itsessään kuin kesäinen iltapäivä: kypsä omena, päärynä, meloni ja papaija leijailevat tämän lempeän kuivan ja hapokkaan viinin yllä.

Placeholder

Frontera Chardonnay hanapakkaus

28.99

Viini on itsessään kuin kesäinen iltapäivä: kypsä omena, päärynä, meloni ja papaija leijailevat tämän lempeän kuivan ja hapokkaan viinin yllä.

Placeholder

Gaja Ca’ Marcanda Vista Mare

Vaalean kullankeltainen viini tuoksuu kutsuvasti persikoilta, aprikoosilta, salvialta sekä mereltä. Suussa kuiva mutta runsaan hedelmäinen, keskihapokas ja pyöreä. Vermentinon yrttisyys sekä raikkaus yhdistyvät Viognierin runsauteen jättäen suuhun miellyttävän, aavistuksen mineraalisen maun.

Placeholder

Gaja Ca’ Marcanda Vista Mare

Vaalean kullankeltainen viini tuoksuu kutsuvasti persikoilta, aprikoosilta, salvialta sekä mereltä. Suussa kuiva mutta runsaan hedelmäinen, keskihapokas ja pyöreä. Vermentinon yrttisyys sekä raikkaus yhdistyvät Viognierin runsauteen jättäen suuhun miellyttävän, aavistuksen mineraalisen maun.

Placeholder

Gaja Ca’Marcanda

Syvähkö purppuran-rubiininpunainen viini tuoksuu runsaasti ja avoimesti mustille marjoille kuten karhunvatukoille ja mustikoille, lisäksi siitä löytyy balsamicoa, lakritsaa ja salviaa. Suussa kuiva ja raikkaan hapokas, täyteläinen ja monikerroksinen. Tanniinit ovat runsaat ja hyvin integroituneet, loppu pitkä. Upea potentiaali. Tilan nimeä kantava viinin nimi viittaa Piemonten murteen sanaan ja tarkoittaa loputonta neuvottelua.  Ennen kuin tämä Bolgherissa Toscanan rannikolla sijaitseva tila siirtyi Gajan perheen omistukseen vuonna 1996, edelsi tämä lukuisia neuvotteluita tilan edellisen omistajan ja Angelo Gajan välillä. Angelo pelkäsi, että siitä tulee Ca´Marcanda, mutta näki tilan maaperän potentiaalin viininviljelyyn eikä luovuttanut.

Placeholder

Gaja Ca’Marcanda Magari

Tumman rubiininpunainen viini tuoksuu kukille, kirsikoille, luumuille, yrteille, paprikalle ja aavistuksen tupakalle. Suussa kuiva, tiivin hedelmäinen, miellyttävän hapoas, täyteläinen ja pehmeän tanniininen. Jälkimaun hapokas hedelmä saa suun kosteaksi. Hieno kyspytyspotentiaali.Magari on italian kielen sana, jolla on useampi merkitys; jospa vain, ehkä. Gajan perhe valitsi viinille tämän  italialaisia huvittavan nimen koska Ca´Marcacanda projektina sisälsi niin paljon kovaa työtä mutta samalla paljon epävarmuutta.

Placeholder

Gaja Ca’Marcanda Promis

Tumman rubiininpunainen viini on kypsän hedelmäinen, jopa hieman hilloinen: tummaa luumua, mustaherukkaa, kuivattuja yrttejä ja kukkia. Suussa kuiva mutta kypsän hedelmäinen, täyteläinen, notkea, pehmeän tanniininen. Varsin harmoninen ja kypsytyskelpoinen.

Placeholder

Gaja Darmagi

Lähes mustanpunainen viini tuoksuu mustaherukalle ja maustetulle paprikalle, lakritsille ja orvokille. Suussa kuiva, erittäin ryhdikäs, täyteläinen ja tiivis. Tanniinit ovat runsaat mutta hienostuneet ja jälkimaku on pitkä. Pitkä kypsytyspotentiaali. Nimi Darmagi  tarkoittaa “mikä sääli”  ja nämä kuuluisat sanat lausui Angelo Gajan isä Giovanni tarhan laidalla Angelon isuttaessa Cabernet Sauvingnon-köynnöksiä Nebbiolo-köynnösten tilalle. Angelo halusi todistaa,että Langhen alue tuottaa erinomaisia viinejä myös kansainvälisistä lajikkeista.

Placeholder

Gaja Darmagi

Lähes mustanpunainen viini tuoksuu mustaherukalle ja maustetulle paprikalle, lakritsille ja orvokille. Suussa kuiva, erittäin ryhdikäs, täyteläinen ja tiivis. Tanniinit ovat runsaat mutta hienostuneet ja jälkimaku on pitkä. Pitkä kypsytyspotentiaali. Nimi Darmagi  tarkoittaa “mikä sääli”  ja nämä kuuluisat sanat lausui Angelo Gajan isä Giovanni tarhan laidalla Angelon isuttaessa Cabernet Sauvingnon-köynnöksiä Nebbiolo-köynnösten tilalle. Angelo halusi todistaa,että Langhen alue tuottaa erinomaisia viinejä myös kansainvälisistä lajikkeista.

Placeholder

Gaja Pieve Santa Restituta Brunello di Montalcino

Syvän rubiininpunainen viini tuoksuu runsaasti kirsikoilta, yrteiltä, kukilta ja katajanmarjoilta. Suussa kuiva, tyypillisen hapokas, erittäin täyteläinen ja tiivis. Tanniinit ovat runsaat ja kypsät, jälkimaku pitkä.
Gajan perhe osti Pieve Santa Restitutan tilan Brunello di Montalcinon alueen luoteisosasta  vuonna 1994. Tämä vanha viljaa tuottanut maatila oli hylätty sen kivisen ja  köyhän maaperän takia mutta osottautui viinin tuotantoon erinomaiseksi. Tila käsittää 16 hehtaaria tarhoja ja tuottaa klassisia Brunello di Montalcino-viinejä.  Tätä viiniä on kypsytetty 24 kuukautta tammitynnyreissä.

Placeholder

Gaja Pieve Santa Restituta Brunello di Montalcino

Syvän rubiininpunainen viini tuoksuu runsaasti kirsikoilta, yrteiltä, kukilta ja katajanmarjoilta. Suussa kuiva, tyypillisen hapokas, erittäin täyteläinen ja tiivis. Tanniinit ovat runsaat ja kypsät, jälkimaku pitkä.
Gajan perhe osti Pieve Santa Restitutan tilan Brunello di Montalcinon alueen luoteisosasta  vuonna 1994. Tämä vanha viljaa tuottanut maatila oli hylätty sen kivisen ja  köyhän maaperän takia mutta osottautui viinin tuotantoon erinomaiseksi. Tila käsittää 16 hehtaaria tarhoja ja tuottaa klassisia Brunello di Montalcino-viinejä.  Tätä viiniä on kypsytetty 24 kuukautta tammitynnyreissä.

Placeholder

Gaja Sorì San Lorenzo

Tumman rubiininpunainen, tiivis viini tuoksuu tummille kirsikoille, mustaherukoille ja mustikoille, yrteille ja eksoottisille mausteille. Suussa kuiva, miellyttävän hapokas ja uskomattoman tiivis sekä täyteläisen marjainen. Tanniinit ovat ryhdikkäät ja niihin sekoittuu myös mineraalisuutta. Pitkä jälkimaku sekä hieno kypsytyspotentiaali (parhaat vuosikerrat jopa 40 vuotta).

Piemonten murteella Sorì tarkoittaa etelärinnettä. San Lorenzo on pyhimys joka suojelee Alban Katedraalia. Kyseinen tarha oli kirkon omistuksessa vuoteen 1964 saakka kunnes Gaja osti sen.

Placeholder

Gaja Sorì Tildìn

Tumman rubiininpunainen viini tuoksuu viettelevän kirsikkaiselle , moni-ilmeisten marjojen ja kukkien taustalla on myös setripuuta sekä mausteita. Suussa kuiva, täyteläinen ja tiiviin marjainen. Miellyttävä hapokkuus, mineraalisuus sekä hienot runsaat tanniinit sekä pitkä jälkimaku kertovat upeasta ikääntymispotentiaalista.

Placeholder

Gaja Sperss

Tumman rubiininpunainen viini tuoksuu tummille hapankirsikoille, nahalle, tervalle, raparperille , tryffelille sekä lakritsille. Suussa kuiva ja erittäin ryhdikäs, tiivis ja täyteläinen. Runsaat tanniinit ovat kypsät ja jälkimaku pitkä. Hieno kypsytyspotentiaali, parhaat vuosikerrat yli 40 vuotta.Angelo Gajan isä osti rypäleitä Serralungassa sijatisevalta Barolo-tarhalta kunnes vuonna 1961 Gajan perhe päätti tuottaa viinejä vain heidän omilta tarhoiltaan ja keskittyi tuottamaan pelkästään Barbarescoja. Vasta vuonna 1988 Angelo osti tämän saman tarhan ja  viitaten pitkään odotukseen viini sai nimen Sperss, joka tarkoittaa Piemonten kielellä nostalgiaa. Viiniä on kypsytetty 12 kuukautta pienissä tammitynnereissä ja 12 kuukautta isoissa tynnyreissä.