Maaliskuun uutuudet

maaliskuu alko uutuudet
Tämä uutuus saapuu Alkoon maaliskuussa 2018!

Suositukset

Bodegas Tempore syntyi monia sukupolvia viiniä viljelleen perheen intohimosta ja rakkaudesta maaperäänsä. Edellä aikaansa he päättivät astua kohti tuntematonta ja alkaa tuottaa omia viinejä luonnonmukaisin menetelmin. Generation 76 viittaa perheen sukupolveen, joka viinillään rikkoo rajoja. Se houkuttelee unohtamaan kaiken opitun ja kuuntelemaan, tuntemaan ja maistamaan.

Tempranillo-rypäleet on kerätty Bajo Aragonin alueen kalkkikivisiltä ja savisilta luomutarhoilta n. 560 metrin korkeudessa. Rypälemehua on kylmämaseroitu ennen luonnollista alkoholikäymistä, jonka jälkeen viiniä on kypsytetty kahden kuukauden ajan uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä. Viini sopii myös vegaaneille.

Tumman kirsikanpunainen viini tuoksuu runsaan kirsikkaiselle, luumuiselle, mustikoille, makealle lakritsalle ja pehmentävästä malolaktisesta käymisestä kertovalle jugurtille. Suussa kuiva, ryhdikkään hapokas ja keskitäyteläinen viini jatkaa runsaalla hedelmäisyydellään, jota seuraa miellyttävä, pehmeän tanniininen jälkimaku.

Espanja