Marraskuun uutuus

Clarendelle

Marraskuussa Alkon hyllylle ilmestyy vanha tuttavuus suuremmassa pullossa. Clarendelle Rouge magnum koossa vangitsee katseet juhlapöydässä! Uutuusviinit aina Viinipostista!

Suositukset

Punainen bordeaux magnumkokoisessa pullossa tuo illallispöytääsi sekä näyttävyyttä että laatua! Perinteinen liharuokien kumppani nauttii laadukkaista pihveistä, lampaasta, ankasta sekä kovista juustoista.

Intensiivisen tumman punainen viini on runsaan marjainen, siinä tuoksuvat mustaherukka, mustikka sekä luumu, joita säestävät pähkinäiset sekä hieman nahkaiset tammen aromit. Sen silkkiset tanniinit sekä raikas hapokkuus tasapainottavat keskitäyteläistä kokonaisuutta tehden viinistä elegantin blendauksen mestarinäytteen. Viini voidaan nauttia nyt, mutta sillä on myös kypsytyspotentiaalia.

Perheomisteisen viinitalon tarina alkoi vuonna 1934, kun amerikkalainen Clarence Dillon vieraili Bordeauxissa ja ihastui Chateau Haut-Brioniin. Hän osti tilan itselleen 1935, ja myöhemmin perhe on kasvattanut omistuksiaan Bordeauxissa. 2005 Clarencen pojanpoika, Prinssi Robert de Luxemburg loi uuden brändin nimeten sen isoisäänsä kunnioittaen Clarendelleksi. Sen punaiset rypäleet Merlot, Cabernet Sauvignon sekä Cabernet Franc tulevat Saint-Emilionin, Haut-Medocin sekä Pessac-Leognanin kuuluisilta alueilta.

Ranska