Lonkerot, ready to drink -juomat ja alkoholittomat

kyrö lonkero

Lonkerot, alkoholittomat juomat ja muut valmiscocktailit kasvattavat suosiotaan Suomessa

Ruokakaupan puolelta löytyy myös Viinipostin herkullisia lonkeroita, valmiita cocktailjuomia sekä alkoholittomia kuohuvia. Pistä testiin esimerkiksi Kyrön lonkerot tai Nozecon alkoholittomat kuohuviinit.

Suositukset

Kyrö Rhubarb Gin & Juice 5,5 %

Kyrö Rhubarb Gin & Juice 5,5 %

Jos mielit kuohuviinin tilalle jotain muuta, kannattaa laittaa kokeiluun Kyrön uutuus, Rhubarb Gin & Juice.

Tämä raikas ja makoisa juoma sopii erinomaisesti suomalaiseen suuhun. Raparperi on saanut kaverin toisesta Suomen luonnonmausta, vadelmasta. 

Saatavilla hyvin varustelluista K-ruokakaupoista.

Suomi
Kyrö Cranberry 5,0% tölkki

Kyrö Cranberry 5,0% tölkki

Kyrön ”Longkyrö” on raikas, kuiva, vähäsokerinen long drink, jossa yhdistyy Kyrö Napue -ginin tunnistettava maku, tuore vienosti kuplainen karpalomehu sekä rosmariini.

Suomi
Kyrö Blueberry 5,0% tölkki

Kyrö Blueberry 5,0% tölkki

Tämä raikas ja metsäisen lempeä juoma sopii suomalaiseen suuhun. Mustikka on saanut kaverin toisesta aidosta luonnonmausta, kanervasta. Kummatkin kuuluvat samaan kasviheimoon ja tukevat maultaan toisiaan.

Suomi 3,17€
Kyrö Ginger 5,0% tölkki

Kyrö Ginger 5,0% tölkki

Tämä raikkaan kipakka juoma sopii nautittavaksi säällä kuin säällä. Kyrön kotimainen gini sekoittuu tasapainoisesti mausteisen inkiväärin ja hennon mintun sekä sitruksen kanssa. Siemaile hyvin jäähdytettynä.

Suomi
Tom of Finland Organic Ginger & Lime tölkki

Tom of Finland Organic Ginger & Lime tölkki

Juoma on saanut inspiraationsa yhdestä Suomen kansainvälisesti tunnetuimmista taiteilijasta Touko Laaksosesta. Raikkaassa ja tasapainoisessa juomasekoituksessa yhdistyy palkittu Tom of Finland Organic Vodka, inkivääri ja lime kieltä hivelevällä tavalla. Tom of Finland Ginger & Lime on täyttä luomua ja sisältää vain puhtaita luomuraaka-aineita.

Saatavilla Alkon lisäksi hyvin varustelluista K-Ruokakaupoista.

Suomi 3,17€
Nozeco Fine Sparkling 0%

Nozeco Fine Sparkling 0%

Keskisyvän sitruunan värisen juoman tuoksu on runsas ja kesäinen: siitä voi aistia prosecollekin tyypillisiä päärynän ja valkoisten kukkien sekä keltaisen rusinan aromeja. Suussa Nozeco on puolikuiva, raikas, pirteästi kupliva, kevyt ja mansikkaisen hedelmäinen. Loppumaku jättää kielen päälle lempeästi aavistuksen viinirypäleiden luonnollista sokeria. Viilennä hyvin ja nauti iloisista kuplista huoletta!

6,89€
Nozeco Fine Sparkling Rosé 0%

Nozeco Fine Sparkling Rosé 0%

Keskisyvä ruusunmarjojen värinen kuohujuoma tuoksuu runsaan mansikkaiselta, päärynöiltä, vadelmilta ja ruusun terälehdiltä. Suussa kokonaisuus on puolikuiva, raikas ja reippaasti kuohahtava. Tummien rypäleiden mukanaan tuoma ryhdikkyys maistuu ja tuntuu keskitäyteläisessä kokonaisuudessa, mutta jälkifiilis on alkoholittomuuden vuoksi kevyt ja mansikkainen.

6,89€
Canella Bellini

Canella Bellini

Luciano Canella pullotti venetolaisen kuuluisan cocktailin Bellinin ensimmäisenä maailmassa vuonna 1988. Bellini on kuuluisa Venetsialainen cocktail, joka valmistetaan persikoista ja kuohuviiinistä. Makean raikkaassa juomassa yhdistyvät proseccon keveys, Veneton maaseudun kypsät persikat sekä muutama pisara villejä vadelmia.

Italia 4,20€