Ruokakaupan herkulliset juomat: Long drinkit, valmiit cocktailjuomat ja alkoholittomat

kyrö long drink

Jäikö Alko-reissu välistä tai putiikki oli jo kiinni? Ei huolta! Ruokakaupan puolelta löytyy myös Viinipostin herkullisia long drink-juomia, valmiita cocktailjuomia sekä alkoholittomia kuohuvia.

Suositukset

Kyrö Cranberry 5,0% CAN

Kyrö Cranberry 5,0% CAN

Kyrön ”Longkyrö” on raikas, kuiva, vähäsokerinen long drink, jossa yhdistyy Kyrö Napue -ginin tunnistettava maku, tuore vienosti kuplainen karpalomehu sekä rosmariini.

Suomi
Kyrö Blueberry 5,0% CAN

Kyrö Blueberry 5,0% CAN

Tämä raikas ja metsäisen lempeä juoma sopii suomalaiseen suuhun. Mustikka on saanut kaverin toisesta aidosta luonnonmausta, kanervasta. Kummatkin kuuluvat samaan kasviheimoon ja tukevat maultaan toisiaan.

Suomi
Kyrö Ginger 5,0% CAN

Kyrö Ginger 5,0% CAN

Tämä raikkaan kipakka juoma sopii nautittavaksi säällä kuin säällä. Kyrön kotimainen gini sekoittuu tasapainoisesti mausteisen inkiväärin ja hennon mintun sekä sitruksen kanssa. Siemaile hyvin jäähdytettynä.

Suomi

Kuluttajien ikisuosikki Mix-tuoteperheestä maistuu kesältä! Hiilihapotettu, raikas ja laadukas cocktail-juoma nautitaan hyvin jäähdytettynä erinomaisessa seurassa. Eksoottinen Mix Watermelon tarjoilee aitoa cocktailmakua trendikkäästi tölkistä. Täydellinen valinta värikkäisiin kesäpäiviin ja tunnelman nostatukseen!

Mix Watermelon on vodkapohjainen vesimeloninmakuinen cocktail-juoma.

Mix-tuoteperhe on lanseerannut valmiina cocktail-juomana yhden maailman tunnetuimmista drinkeistä: aina yhtä raikkaan Mojiton! Hiilihapotetussa, raikkaassa ja laadukkaassa mojitossa maistuu aito minttu. Mix Mojito nautitaan hyvin jäähdytettynä hyvässä seurassa kesätunnelman kohottajana.

Mix Watermelon on vodkapohjainen mojitonmakuinen cocktail-juoma.

Kun yhä useampi itsestään huolehtiva viinien ystävä vähentää alkoholin kulutustaan, Angelo Taurini vastaa kysyntään proseccomaisen kepeällä kuohuviinillä, josta on alkoholi poistettu käänteisosmoosin avulla. Modernin vakuumitislauksen avulla viiniin luontaisesti syntyneet aromit on otettu talteen ja lisätty takaisin valmiiseen alkoholittomaan juomaan. Tuloksena on iloisesti kupliva matalakalorinen ihanuus!

Keskisyvän sitruunan värisen juoman tuoksu on runsas ja kesäinen: siitä voi aistia prosecollekin tyypillisiä päärynän ja valkoisten kukkien sekä keltaisen rusinan aromeja. Suussa Nozeco on puolikuiva, raikas, pirteästi kupliva, kevyt ja mansikkaisen hedelmäinen. Loppumaku jättää kielen päälle lempeästi aavistuksen viinirypäleiden luonnollista sokeria. Viilennä hyvin ja nauti iloisista kuplista huoletta!

Nozeco Rosé da Angelo Taurini on tyylikäs valinta, jos arvostat kepeitä roseekuplia muttet alkoholia. Tästä alun perin aidosta viinistä on poistettu alkoholi unohtamatta viinillistä makua. Modernin alipainetislauksen avulla viiniin luontaisesti syntyneet aromit on otettu talteen ja lisätty takaisin valmiiseen alkoholittomaan juomaan. Tuloksena on iloisesti kupliva matalakalorinen ihanuus, jota voi nauttia huoletta ilman alkoholin vaikutusta!

Keskisyvä ruusunmarjojen värinen kuohujuoma tuoksuu runsaan mansikkaiselta, päärynöiltä, vadelmilta ja ruusun terälehdiltä. Suussa kokonaisuus on puolikuiva, raikas ja reippaasti kuohahtava. Tummien rypäleiden mukanaan tuoma ryhdikkyys maistuu ja tuntuu keskitäyteläisessä kokonaisuudessa, mutta jälkifiilis on alkoholittomuuden vuoksi kevyt ja mansikkainen.

Canella Bellini

Canella Bellini

Luciano Canella pullotti venetolaisen kuuluisan cocktailin Bellinin ensimmäisenä maailmassa vuonna 1988. Bellini on kuuluisa Venetsialainen cocktail, joka valmistetaan persikoista ja kuohuviiinistä. Makean raikkaassa juomassa yhdistyvät proseccon keveys, Veneton maaseudun kypsät persikat sekä muutama pisara villejä vadelmia.

Italia 3,99€