Samppanjaa ja oopperaa Saimaan laineilla 17.7.-18.7.2020

Samppanjaa ja oopperaa Saimaan laineilla 17.7.-18.7.2020

Ooppera-ja samppanjaristeily Saimaalla

Kutsumme viinipostilaiset Saimaan aalloille nauttimaan oopperamusiikista, samppanjasta ja vanha höyrylaivan tunnelmasta!

Labyrinttimainen Saimaa tuhansine saarineen nostalgisella höyrylaivalla* koettuna on unohtumaton elämys. S/S Savonlinnan kauniit Charmantit salongit ja pienet mutta tasokkaat hytit ovat kestinneet mm. presidentti Niinistöä ja Hollannin kuningatar Beatrixia.

Risteilyn jälkeen meille esiintyvät sopraano Helena Juntunen ja pianisti Jukka Nykänen, ohjelmistossaan niin oopperamusiikkia, suomalaista laulumusiikkia kuin musikaalisävelmiäkin.

Konsertin ohessa nautimme myös kolmen ruokalajin samppanjaillallisen, jossa yhdistyvät Saimaan puhtaat raaka-aineet ja Charles Heidsieckin samppanjat. Viiniasiantuntija Liisa Huttu-Hiltunen kertoo ja maistattaa meille kuuluisia, kuninkaallisten perheiden suosikkisamppanjoita.

Yöpyminen tunnelmallisisssa hyteissä on niin ikään elämys. Aamulla nautimme vielä aamiaisen S/S Savonlinnalla ennen hyvästejä.

Hinta 350€/ hlö sisältäen:

- risteilyn Saimaalla tunnelmallisella höyrylaivalla

- kolmen ruokalajin illallisen

- Charles Heidsieck samppanjat** esittelyineen

- Helena Juntusen ja Jukka Nykäsen ooppera-aariat, suomalaiset yksinlaulut ja musikaalisävelmät

- majoituksen höyrylaivassa 2 hh / hytissä aamiaisineen

tiedustelut ja varaukset: maitta@mailux.fi / liisa@mailux.fi

*S/S Savonlinna on vuonna 1904 valmistunut puulämmitteinen höyrylaiva, joka hurmaa estetiikallaan. Charmantit salongit ja aurinkokansi, Saimaa tuhansine saarineen ja kesä tarjoilevat Suomiruomantiikkaa kauneimmillaan. Laivat hytit ovat pienet mutta tasokkaat. 1900-luvun alun tyyliin wc- ja suihkutilat sijaitsevat kuitenkin erikseen. Toiveesta on mahdollista yöpyä myös hotellissa.

** Illallinen sisältää 4 eri Charles Heidsieckin samppanjaa: Maailman parhaaksi valittu NV Charles Heidsieck Brut Reserve, Charles Heidsieck Rose Brut Reserve, Charles Heidsieck Vintage Champagne Brut 2008, Charles Heidsieck Vintage Rosé Champagne Brut 2005