Terveisiä Peraladasta – Viinipostin ensimmäinen golf- ja viinimatka onnistui yli odotusten!

Terveisiä Peraladasta – Viinipostin ensimmäinen golf- ja viinimatka onnistui yli odotusten!

Terveisiä viini- ja golfmatkaltamme Peraladasta!

Maistelimme viinejä ja pelasimme golfia Costa Bravan lumihuippumaisemissa 31.3. – 7.4. 2018. Säät hellivät meitä, ja Pohjois-Espanjan kevät oli juuri kauneimmillaan: haikarat rakensivat pesäänsä, viiniköynnöksien nuput olivat juuri auenneet ja villiparsat parhaimmillaan. Oli sykähdyttävää nähdä myös Vuoden Viinin kasvattaneet viinitarhat!

Perelada 1

Perelada 2

Maistuvilla viiniluennoilla tutustuimme DO Empordán viinialueen lisäksi DO Riojan, DO Prioratin, DO Montsantin, DO Ruedan, DO Malagan ja DO Navarran viineihin sekä paikallisiin herkkuihin. Kohokohtana illallistimme Michelin-tähdellä palkitussa Peraladan keskiaikaisen linnan tornin ravintolassa (alla) ja nautimme premium-viinejä, kuten Pereladan Finca Garbet 2012. Vierailtuamme kauniilla rinnetarhalla (yllä) olihan valikoiduista rypäleistä huolella valmistettua tuotetta suorastaan pakko maistaa...

Perelada 3

Perelada 4

Pro Maitan golfopetuksen ansiosta jokainen pääsi parantamaan sekä lyöntejään että tulostaan viikon aikana. Viiteen golfkierrokseen sisältyi myös leikkimielisiä kilpailuja, joista scramble taisi kirvoittaa komeimmat hurraahuudot – onhan se nyt vaan mukavaa kun koko joukkue onnistuu yhdessä! "Birdieeeeee..." 

Perelada 5

Viiniä ja golfia on tarjolla seuraavaksi Itävallassa syyskussa 5 tähden Diamond Country Clubilla! Itävallan mineraaliset kuivat ja jalohomeiset makeat viinit odottavat!

Myös seuraava Peraladan reissu on myynnissä täällä!

#viinipostireissaa