Terveisiä Peraladasta – Viinipostin ensimmäinen golf- ja viinimatka onnistui yli odotusten!

Terveisiä Peraladasta – Viinipostin ensimmäinen golf- ja viinimatka onnistui yli odotusten!

Terveisiä viini- ja golfmatkaltamme Peraladasta!

Maistelimme viinejä ja pelasimme golfia Costa Bravan lumihuippumaisemissa 31.3. – 7.4. 2018. Säät hellivät meitä, ja Pohjois-Espanjan kevät oli juuri kauneimmillaan: haikarat rakensivat pesäänsä, viiniköynnöksien nuput olivat juuri auenneet ja villiparsat parhaimmillaan. Oli sykähdyttävää nähdä myös Vuoden Viinin kasvattaneet viinitarhat!

Maistuvilla viiniluennoilla tutustuimme DO Empordán viinialueen lisäksi DO Riojan, DO Prioratin, DO Montsantin, DO Ruedan, DO Malagan ja DO Navarran viineihin sekä paikallisiin herkkuihin. Kohokohtana illallistimme Michelin-tähdellä palkitussa Peraladan keskiaikaisen linnan tornin ravintolassa (alla) ja nautimme premium-viinejä, kuten Pereladan Finca Garbet 2012. Vierailtuamme kauniilla rinnetarhalla (yllä) olihan valikoiduista rypäleistä huolella valmistettua tuotetta suorastaan pakko maistaa...

Pro Maitan golfopetuksen ansiosta jokainen pääsi parantamaan sekä lyöntejään että tulostaan viikon aikana. Viiteen golfkierrokseen sisältyi myös leikkimielisiä kilpailuja, joista scramble taisi kirvoittaa komeimmat hurraahuudot – onhan se nyt vaan mukavaa kun koko joukkue onnistuu yhdessä! "Birdieeeeee..."

Viiniä ja golfia on tarjolla seuraavaksi Itävallassa syyskussa 5 tähden Diamond Country Clubilla! Itävallan mineraaliset kuivat ja jalohomeiset makeat viinit odottavat!

Myös seuraava Peraladan reissu on myynnissä täällä!

#viinipostireissaa