Tunnelmia Garda-järveltä: Viiniä ja golfia!

Garda on upea viinimatkakohde!

Golfia ja Viiniä Gardalla

Suomen golfkauden päätteeksi matkustimme Garda-järvelle, joka on myös maineikas viinialue lugana ja valpolicella -viineistään. Viinitarhojen keskellä sijaitseva Chervò Golf Hotel & Spa osoittautui erinomaiseksi kokonaisuudeksi golfia, kylpyläpalveluja, hyvää ruokaa ja aurinkoa.

Garda 1

Golf Pro Maitta tarjosi golfopetusta ennen jokaista kierrosta. Resortin kolmea eri ”ysiä” yhdistelemällä kierrokset olivat mukavan vaihtelevia, ja lisämausteen haasteisiin toivat leikkimieliset kilpailut. Ensimmäistä kertaa yhdistimme golfmatkaan myös kaksi viinitilavierailua sekä opastusta viinin maailmaan! Kiitokset kuuluvat viinitiloille Tommasi ja Zenato, jotka esittelivät meille viinitarhojaan ja viininvalmistustaan sekä ennen kaikkea maistattivat meille upeita viinejään!

Garda 2

Viiniasiantuntija Liisa Huttu-Hiltunen opasti ryhmää eri viinityylien sekä italialaisten viinien maailmaan. Tietenkin myös söimme hyvin – maistuvimmat kokemuksemme saimme Tommasin aristokraattisen idyllisessä Villa Quarantassa sekä suomalaisittainkin kuuluisassa entiseen luostariin kunnostetussa Villa Arcadiossa.

Garda 3

Liisa ja Maitta, Viiniposti ja Mailux kiittävät kaikkia osallistujia!

Meillä oli hauskaa!

Saimme myös lämmittävää palautetta: ”Olemme lämmöllä muistelleet ihanaa matkaamme. Sinä ja Liisa saatte varmasti paljon aikaan yhdessä, olette hyvä työpari, sopivasti täydennätte toisianne. Golf ja viini ovat loistava yhdistelmä, kun molempien osioiden vetäjät ovat huippuammattilaisia ja muutenkin mukavia ihmisiä! Sinun ansiostasi golf sujuu luontevasti ja tulee uusia oivalluksia omiin lyönteihin, osaat kannustaa innostavasti. Liisa puolestaan saa ruokailusta sopivine viineineen oikeat maut esille, tavallisestakin ruokailusta tulee juhlahetki. Toivotan teille onnea ja menestystä yhteisellä polullanne, mistä voi kehittyä vaikka mitä. Teillä ei edes rajallinen ajattelu ja ideat ole esteenä, olette avoimia kaikille mahdollisuuksille. Auringonpaistetta päiviinne!” – Soili –

Kiinnostuitko matkoistamme? Olipa unelmasi sitten viinimatka, golfmatka, tai niiden yhdistelmä, löydät ne kaikki täältä!