Negroni

negroni drinkki

Negroni drinkki - Resepti ikiklassikkoon

Tutustu Negroniiin – italialaiseen klassikkodrinkkiin, joka on valloittanut cocktailbaareja ympäri maailmaa. Olipa kyseessä rento illanvietto ystävien kanssa tai hienostunut cocktailtilaisuus, Negroni tarjoaa makuelämyksen, joka hurmaa jokaisen cocktailin ystävän.

Ainekset:

 

Ohjeet:

  1. Mittaa kaikki ainekset jäillä täytettyyn isoon lasiin.
  2. Sekoita kunnes lasi tuntuu kylmältä.
  3. Kaada juoma siivilän läpi on the rocks -lasiin ja tipauta halutessasi lasiin iso jääpalakuutio. Koristele lopuksi appelsiininkuorella.

Negronin tarina: Klassikon alkuperä ja suosio

Kreivi Negroni keksi yhden cocktailmaailman rakastetuimmista juomista Firenzessä vuonna 1919. Hän pyysi baarimestaria vahvistamaan suosikkidrinkkiään, Americanoa, korvaamalla soodaveden ginillä. Näin syntyi Negroni, joka on sittemmin valloittanut niin cocktailbaareja kuin kotibaristojakin ympäri maailmaa.

Klassisen Negronin valmistus: Ainekset ja sekoitus

Perinteinen Negroni valmistetaan kolmesta aineksesta: ginistä, katkerosta ja makeasta vermutista. Kaikkia aineksia käytetään saman verran. Ainesosat kaadetaan sekoituslasiin jään kanssa ja sekoitetaan varovasti tasaiseksi juomaksi. Juoma koristellaan appelsiininkuorella, joka antaa sille raikkaan ja sitruksisen vivahduksen.

Negronin muunnokset: Kokeile uusia makuja

Vaikka klassinen Negroni on herkullinen sellaisenaan, sitä voi muunnella lukuisilla tavoilla. Voit vaihtaa ginin bourboniin saadaksesi aikaan Boulevardierin, tai kokeilla erilaisia vermutteja juoman makuprofiilin muuttamiseksi. Negroni resepti tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia luovuudelle ja makuelämysten löytämiselle.

Suositukset

Antica Formula

Antica Formula

Maailman ensimmäinen vermutti, joka on valmistettu vermuttien kehittäjän, Antonio Benedetti Carpanon vuoden 1786 ”Jumalten nektarin” reseptin mukaisesti vain luonnollisista raaka-aineista. Antica Formula on oikea vermuttien aatelinen, jossa erottuvat selkeät vaniljan aromit ja appelsiini. Aikamatka vanhaan torinolaiseen luksukseen on tässä!

 

Italia 47,49€