Lautasella

Tiina Rantanen (Kotilieden Himahella-blogista tunnettu) neuvoo, kuinka klassinen italialainen tomaattikastike valmistuu! Kokkaa broileria Tiinan tapaan: Valmista/lämmitä italialainen tomaattikastike (respeti alla!). Jos käytät kuivattuja sieniä, murentele ne jo valmistusvaiheessa tomaattikastikkeen joukkoon. Jos käytät tuoreita sieniä, paista niitä hetki voissa pannulla. Silppua...
Jatka lukemista
Tiina Rantasen Toscanalaiset alkupalaleivät eli crostinit Crostini rossi eli toscanalaiset tomaattileivät Viipaloi patonki ja paahda viipaleet öljytyssä pannussa molemmin puolin. Anna jäähtyä. Jos käytät kirsikkatomaatteja, voit kuutioida ne kuorineen, mutta poista niistäkin siemenet. Jos taas käytät isoja tomaatteja, kalttaa ne....
Jatka lukemista
Kulhoruoka on helppo tapa kestitä vieraat. Voit valmistella ainekset hyvissä ajoin ja koota kulhot vasta juuri ennen tarjoilua. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja nosta sivuun odottamaan. Nostele joukkoon halutessasi hieman öljyä. Kuumenna toisessa kattilassa vesi ja lisää mukaan...
Jatka lukemista
Kanatacot, paahdettu maissisalsa, guacamole ja schirachamajoneesi...niistä on herkullinen meksikolainen ilta tehty! Ja tietenkin viinistä... Kurkkaa TOP3 suosikkiviinit tacoille! Maissisalsa Paista maissia pannulla öljyssä kunnes se saa kauniin kullanruskean värin. Anna jäähtyä. Hienonna sillä välin salaattisipulit hienoksi, ota chilistä siemenet pois...
Jatka lukemista