Lautasella

Aasialainen ruoka

Ruokatoimittaja Marita Joutjärven itämainen keitto hurmaa lämmittävällä maullaan. ”Tämän ohjeen olen tehnyt vuosia sitten MAKU-lehteen. Soppa sai suursuosion ennen kaikkea makunsa, mutta myös laktoosittomuutensa vuoksi. Kookosmaito sopii suppisten makuun loistavasti!” kertoo Marita Joutjärvi. Kääntele halkaistuja suppilovahveroita ensin kattilan pohjalla. Kun...
Jatka lukemista
Kulhoruoka on helppo tapa kestitä vieraat. Voit valmistella ainekset hyvissä ajoin ja koota kulhot vasta juuri ennen tarjoilua. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja nosta sivuun odottamaan. Nostele joukkoon halutessasi hieman öljyä. Kuumenna toisessa kattilassa vesi ja lisää mukaan...
Jatka lukemista