Lautasella
Kasvisruoat
Tutustu monipuoliseen valikoimaan herkullisia kasvisreseptejä. Kokkaat sitten pastaa, risottoa tai aikeissasi on etsiä inspiraatiota alkupala- tai pääruokatarjoiluihin, tältä sivulta löydät varmasti sopivia kasvisruokia. Kokeile esimerkiksi erilaisia sienireseptejä tai kokkaa valkoista parsaa voikastikkeella. Tutustu myös asiantuntijoiden suosittelemiin viineihin kasvisruokien kanssa.
Tämä ranskalainen menu sopii juhlavaan iltaan Loihdi tyylikäs ranskalainen menu Château de Seguin -viinitalon ranskalaisin opein! Tämä ranskalainen menu koostuu tryffeliöljyllä höystetyistä sienicrostineista, klassisesta ranskalaisesta lihapadasta ja loppuillan ranskalaisesta juustotarjottimesta viikunahillon ja pähkinöiden kera. Alkuruoka: Crostinit sienitäytteellä ja tryffeliöljyllä Valmistusohjeet:...
Jatka lukemista
Crostini ohje, joka ei petä alkupalapöydässä Alkupaloiksi ja pieneksi välipurtavaksi juhlissa sopivat crostinit on helppo valmistaa ja näillä vinkeillä saat crostineista erityisen herkkuja! Tämä crostini ohje yhdistää suussasulavan juuston ja herkullisen kypsät tomaatit. Tomaatticrostinit sopivat illanistujaisiin tai alkupalatarjoiluksi kuohuvan keralle....
Jatka lukemista
Tuoretomaattipasta eli Pasta al Pomodoro e Burrata vie ajatukset Italiaan Ikävä Italiaan? Kotimaiset tomaatit ovat nyt parhaimmillaan! Kokeile Zenaton perheen tuoretomaattipastareseptiä. Täydellistä raikkaan ja kesäisen Zenato Rosé San Benedetto roseeviinin kanssa! Tuoretomaattipastan valmistusohje: Puolita kirsikkatomaatit ja paista niitä pannulla oliiviöljyssä kokonaisen valkosipulinkynnen kanssa (kuori...
Jatka lukemista
Mari Moilasen herkullinen kantarellirisotto ruskistetulla voilla Näillä nikseillä valmistuu ruokatoimittaja Mari Moilasen älyttömän herkullinen kantarellirisotto ruskistetulla voilla! Marin jippo on soseuttaa kantarelli-sipuliseos pyreeksi sauvasekoittimella. Lue alta koko ohje herkullisen kantarellirisoton valmistamiseksi. Kantarellirisotto ruskistetulla voilla valmistusohje: Valmista ensin kantarellipyree. Hienonna sipuli...
Jatka lukemista
Upeista resepteistään tunnettu ruokatoimittaja Mari Moilanen vinkkaa, kuinka valmistuu hitiksi nousseet mätisipsit sekä guacamolesipsit! Mätisipsit on helppo tarjoiltava alkumaljojen yhteydessä, ja miksei myös väliruokana tai muuten vaan naposteluna hyvän juoman keralla. Guacamoleperunalastut puolestaan ovat varma valinta; tämä herkku valmistuu näppärästi...
Jatka lukemista