Lautasella
Mari Moilasen suussa sulava kantarellirisotto Loppukesästä ja alkusyksystä sienimetsässä voi löytää toinen toistaan herkullisempia sieniä. Ruokatoimittaja Mari Moilanen vinkkaa, kuinka valmistetaan perinteinen kantarellirisotto erityisen hyvin! Näillä ohjeilla hurmaat ruokapöytäsi vieraat. Ohjeet: Puhdista ja paloittele kantarellit. Jätä 2 desilitraa pieniä, kokonaisia...
Jatka lukemista
Kokkaa Meri-Tuuli Väntsin Melanzane alla Parmigiana leipäsiä! Melanzane alla Parmigiana on italialainen munakoisopaistos, joka tässä reseptissä taipuu uunissa paahdetuksi leiväksi. Tarjoa paahdetut leivät kun juusto on vielä sulaa ja kaada lasiin jotain Italian luonteikkaista punaviineistä, esimerkiksi Toscanalaisen Villa Antinorin punaista,...
Jatka lukemista
Mari Moilasen tapas menu Illanistujaisten helppoja, mutta sitäkin maukkaampia herkkuja ovat espanjalaiset tapakset! Ruokatoimittaja Mari Moilanen vinkkaa, kuinka espanjalainen tapas menu rakennetaan kuuden taivaallisen tapasreseptin ympärille. Perinteiset espanjalaiset tapakset saavat uutta tvistiä suomalaisilla raaka-aineilla ja muilla ammattilaisen jipoilla. Mari Moilasen...
Jatka lukemista
PINKNIK on kuin laatikollinen Provencea! Se on rutikuiva ja rapea roseeviini, eli nautiskelujuoma viipyileviin piknikkeihin. Meri-Tuuli teki Pinknikin kanssa tarjottavaksi fenkoliquichen, piiraan jolla on paikkansa pyörän tarakalle köytetyssä piknikkorissa ja myös kesän juhlapöydässä. Meri-Tuulen quichessa maistuu Ranska: on voinen aito...
Jatka lukemista
Uusi reseptisarjamme Calvet’in viinien ja huippukokki Teemu Laurellin kanssa alkaa! Uudessa Ranskalainen päivällinen -reseptisarjassamme huippukokki Teemu Laurell vie meidät solmimaan täydellistä liitto aterian ja viinin välille. Tavoitteena on luoda sopivan helpot ja herkulliset ruoat, joiden vierelle suosittelemme viiniä vanhan, ranskalaisen...
Jatka lukemista