Ajankohtaista

Samppanjajoulukalenteri on palannut! Murun Viinibaari aukaisee samppanjakellarinsa joulunalusviikoilla, tuoden kaikkien maistettavaksi niitä spesiaalimpiakin samppanjoita. 14.12.-17.12. Murun Viinibaarissa virtaa Viinipostin samppanjavalikoiman herkkuja. Näiden päivien aikana samppanjatalojen tuotteita on saatavilla laseittain. Huomioithan, että tilaisuus on ainutlaatuinen, sillä alla mainittuja samppanjoita harvoin pääset maistamaan...
Jatka lukemista
Illat pimenevät ja ajatukset kääntyvät punaviineihin ja sesongin herkkuihin kuten sieniin, meheviin juureksiin ja herkullisiin riistaruokiin. Lokakuussa ravintola Nokka saa vieraakseen legendaarisen piemontelaisen Prunotton viinitalon edustajan, Emanuele Baldin.  Piemonten maakuntaa pidetään herkuttelijoiden keitaana, ja alueen viinejä kuvaillaan usein erityisen hyvin...
Jatka lukemista
Helsingissä kuplii jälleen kahden vuoden tauon jälkeen! Grand Champagne palaa Vanhalle Ylioppilastalolle 5.5.-7.5.2022! Tule nauttimaan keväisestä viikonlopusta kanssamme ja varaa paikkasi Grand Champagnen suosittuihin tastingeihin, ennen kuin ne viedään käsistä! Dom Pérignonin kellaremestari Vincent Chaperon Helsingissä 5.5.-6.5. Torstaina ja perjantaina...
Jatka lukemista
Keväiset herkut ovat täällä! Maanantaina 4.4. herkutellaan sesongin menulla ja Alsacen hurmaavilla viineillä Ravintola Lasipalatsissa. Illallisen lomassa Gustave Lorentzin vientipäällikkö Pascal Schielé perehdyttää kuulijat Alsacen alueen viineihin. Luvassa seuraavaa: Tuoretta parsaa ja hollandaisekastiketta & Pinot Blanc Cuvée des Asperges ***...
Jatka lukemista
Mikä Bocuse d’Or on? Bocuse d’Or on maailman arvostetuin kokkikilpailu, joka järjestetään Ranskan Lyonissa kahden vuoden välein. Kisaan päästäkseen kilpailijan on selvittävä ensin maakohtaisista karsinnoista ja sitten maanosakarsinnoista ennen pääsyä finaaliin. Kilpailukauden aikana kilpailija, assistentti ja valmentaja hiovat suoritustaan täysipäiväisesti...
Jatka lukemista