Lasissa

Pitkillä perinteillä on iso merkitys, kun puhutaan parhaan laadun ja kestävän kehityksen yhdistämisestä. Symington Family Estates on toiminut jo viiden sukupolven ajan Douron laaksossa tuottaen sekä palkittuja puna- ja valkoviinejä että maailmankuuluja portviinejä. Ekologista edelläkävijyyttä edustavan viinitalon tavoitteena on nollata...
Jatka lukemista
Mitä vastuullisuus viinialalla on? Vastuullisuus on 2020-luvun megatrendi – teema, joka läpivalaisee kaikkia toiminnan sektoreita politiikasta kuluttamiseen ja harrastamisesta liiketoimintaan. Kansainvälisissä kuluttajatutkimuksissa brändien ja yritysten edustamat arvot ohjaavat yhä enemmän erityisesti nuorten aikuisten ostopäätöksiä. ”Vastuullisuudesta on tullut erottamaton osa jokaisen...
Jatka lukemista
Château de Seguin on ollut Alkon valikoimissa jo vuodesta 1986. Vakaa ja vankka suosio kertoo paitsi tuottajan laadusta myös ostajien hintatietoisuudesta. Viinit tulevat Bordeaux’n alueelta, Entre-deux-Mersistä. Klassisten ranskalaisten viinien ystävää ilahduttaa, että tällä seudulla laatuviinienkin hinnat ovat pysyneet kohtuullisina. Tilalla...
Jatka lukemista
Viiniposti ja Viltgården löivät viisaat päänsä yhteen ja lähtivät tekemään herkullista yhteistyötä! Jatkossa niin Viinipostin kuin Viltgårdenin sivuilla vilahtelee toistemme herkullisia tuotteita. Kurkkaa esimerkiksi tämä Mari Moilasen herkullinen peurapata Viltgårdenin riistasta tai tutustu Viltgårdenin sivuilla riistaan ja siitä valmistuviin suussa sulaviin...
Jatka lukemista
Viini tehdään viinirypäleistä. Sen luulisi siis olevan kasvistuote - ja niin se onkin, jos ei tarkastella sen tekovaiheita.  Viinin valmistuksessa on ollut pitkän maataloushistorian aikana tapana käyttää apuaineita, jotka ovat eläinperäisiä. Normaalisti eläintaloudesta muuten käyttämättömäksi jääneitä tuotteita on hyötykäytetty viinitarhojen...
Jatka lukemista