Helpot kylmäsavulohiruisnapit

Helpot kylmäsavulohiruisnapit
Ainekset

n. 30 kpl

Aktiivinen: 15 min

Passiivinen: -

Kylmäsavulohitäyte

1 rs (200 g) maustamatonta tuorejuustoa

1 prk (150 g) ranskankermaa

150 g kylmäsavulohta

1 lime

1 pieni punasipuli

½ pnt tilliä

reilu hyppysellinen suolaa ja pippuria

Tarjoiluun

1 pss (n. 160 g) ruisnappeja (esimerkiksi Saaristolaisnappeja)

Koristeluun

tuoretta tilliä

kuminan- ja/tai korianterinsiemeniä

Alkupalana tarjoiltavat helpot kylmäsavulohiruisnapit

Kylmäsavulohiruisnapit on helppo valmistaa illanistujaisten ja juhlien alkupalatarjoiltavaksi. Alkupaloina toimivat kylmäsavulohiruisnapit valmistuvat nopeasti vain muutamista raaka-aineista.

Kylmäsavulohiruisnappien valmistusohje

  1. Kuori ja hienonna punasipuli.
  2. Hienonna kylmäsavulohi ja tilli.
  3. Pese lime hyvin ja raasta sen kuori sekä purista mehu.
  4. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään kulhossa.
  5. Annostele n. 2–3 tl lohitäytettä ruisnappien päälle ja koristele tillillä sekä halutessasi kuminan- ja korianterinsiemenillä.
  6. Vinkki: Täytä napit mahdollisimman lähellä tarjoiluhetkeä, näin napit pysyvät rapeina.

Muita helppoja täytteitä ruisnapeille

Kylmäsavulohitäytteen lisäksi ruisnappien kanssa voi tarjoilla muitakin tahnoja. Kokeile esimerkiksi Vappu Pimiän meetwursti- ja tonnikalatahnaa, jotka valmistuvat myös erittäin helposti.

Suositukset

La Chablisienne Chablis Le Finage 2022

La Chablisienne Chablis Le Finage 2022

Chablis viinit ovat loistavia pareja etenkin erinäisille mereneläville; simpukoille, ostereille, äyriäisille, kalalle ja sushille.

Mineraalisessa ja kevyen sitruksisessa tuoksussa on aavistus kevyttä briossia. Aromimaailmassa on kauniita yrttisiä sävyjä, mikä tekee keskitäyteläisestä ja kuivasta kokonaisuudesta veden kielelle herauttavan. Reilu hapokkuus, yrttisyys ja sitruksisuus janoavat seurakseen mereneläviä!

Viinilehti:

⭐⭐⭐⭐

Harmoninen ja laadultaan erinomainen

Ranska 24,99€