Pasta arrabiata resepti

pasta arrabiata resepti
Ainekset

4 annosta

400 g pastaa (Cavatelli, mutta jos kaupasta ei löydy voit käyttää spagettia)

4 valkosipulinkynttä

2 rkl oliiviöljyä

chilihiutaleita oman maun mukaan (jos mielit tulista, voit käyttää reippaasti)

1 tlk (500 g) tomaattimurskaa

¾ tl suolaa

lehtipersiljaa

Pasta arrabiata resepti à la Locanda Scappi

Tällä reseptillä valmistuu Helsingin parhaan pastaravintolan pasta arrabiata! Katajanokalla sijaitseva Locanda Scappi tunnetaan Helsingin ehdottomasti parhaana pastaravintolana. Eikä ihme, onhan ravintolan takana joukko Italiasta asti Suomeen saapuneita keittiömestareita! Locanda Scappin suomalaisitalialaista porukkaa pyöritetään ravintolapäällikkö Francesco Ceredan ja keittiömestareiden Simone Portaksen ja Stefano Mancusin johdolla.

Nyt ravintolan keittiömestarit paljastavat, kuinka valmistavat klassisen pasta Carbonaran italialaiseen aitoon tapaan. Kokkaa kotona kuin ammattilainen ja parita ruoan kanssa italialaisen perheomisteisen Tommasin viinejä.

Suosittelemme myös varaamaan pöydän Locanda Scappista, lupaamme, että herkkuillallinen on taattu!

Ohjeet:

Kaada pannulle oliiviöljyä ja kuullota valkosipuliviipaleita, kunnes ne ovat kullanruskeita. Lisää maun mukaan chilihiutaleita ja tomaattimurska. Keitä pasta runsaasti suolatussa vedessä, valuta ja lisää kastikkeeseen ja ripota päälle lehtipersiljaa.

Suositukset

Tommasi Le Rosse Pinot Grigio

Tommasi Le Rosse Pinot Grigio

Tämä monikäyttöinen pinot grigio tulee suoraan Valpolicellan sydämestä. Raikkaan Tommasi Le Rosse Pinot Grigion keskitäyteläinen maku on kuiva mutta hedelmäinen. Aromimaailma uhkuu kypsää omenaa ja päärynää. Tämä valkoviini on mainio valinta niin potkua sisältävälle pasta arrabiatalle kuin kala- ja äyriäisruoille, ja toki myös seurustelun lomaan!

Italia 14,98€