Lautasella

Pasta Cozze eli sinisimpukkapasta resepti à la Locanda Scappi Tällä reseptillä valmistuu Helsingin parhaan pastaravintolan pasta cozze eli sinisimpukkapasta! Katajanokalla sijaitseva Locanda Scappi tunnetaan Helsingin ehdottomasti parhaana pastaravintolana. Eikä ihme, onhan ravintolan takana joukko Italiasta asti Suomeen saapuneita keittiömestareita! Locanda...
Jatka lukemista
Pasta Pastorelle resepti à la Locanda Scappi Tällä reseptillä valmistuu Helsingin parhaan pastaravintolan Pasta Pastorelle! Katajanokalla sijaitseva Locanda Scappi tunnetaan Helsingin ehdottomasti parhaana pastaravintolana. Eikä ihme, onhan ravintolan takana joukko Italiasta asti Suomeen saapuneita keittiömestareita! Locanda Scappin suomalais-italialaista porukkaa pyöritetään...
Jatka lukemista
Pasta Carbonara resepti à la Locanda Scappi Tällä reseptillä valmistuu Helsingin parhaan pastaravintolan Carbonara! Katajanokalla sijaitseva Locanda Scappi tunnetaan Helsingin ehdottomasti parhaana pastaravintolana. Eikä ihme, onhan ravintolan takana joukko Italiasta asti Suomeen saapuneita keittiömestareita! Locanda Scappin suomalais-italialaista porukkaa pyöritetään ravintolapäällikkö...
Jatka lukemista
Mari Moilasen sienipasta eli sieniragu on tuhti kaveri syysiltoihin. Sieniragun viiniparin löydät jutun alta. Poista sienistä jalat ja viipaloi lakit. Hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Mikäli käytät suppilovahveroita, niin puhdista ja pieni ne. Paista sienet pannulla öljyssä kahdessa erässä, kunnes ne...
Jatka lukemista
Ohjeet: Keitä tortelliinit suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja sekoita lämpimän pastan joukkoon pestokastike ja puolet juustoraasteesta. Sekoita varovasti. Keitä vihreitä parsoja viisi minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä parsat. Kuutioi kurkku ja paprika. Poista rypäleistä siemenet. Viipaloi mansikat....
Jatka lukemista