Kasvispasta sienillä, kukkakaalilla sekä voissa paistetulla salvialla

Valmistusaika 30 minuuttia
Annoksia 4
300 g tuorespagettia tai muuta tuorepastaa
300 g vapaavalintaisia sieniä
200g kukkakaalia (ilman vartta ja lehtiä)
12 salvian lehteä
60 g parmesaania
oliiviöljyä, suolaa ja voita
Kasvispasta tehtynä sienistä, kukkakaalista ja voissa paistetusta salviasta on ihanan lämmittävä elämys!
- Puhdista sienet ja pilko ne pieniksi paloiksi. Nypi kukkakaali kauniiksi nupuiksi ja raasta juusto.
- Lämmitä paistinpannu kuumaksi keskilämmöllä ja paista salvianlehtiä noin 3-4 minuuttia voinokareen kera, kunnes ne ovat valmiita.
- Keitä pasta runsaassa, hyvin suolatussa vedessä. Saat pastan al denteksi keittämällä sitä noin 2 minuuttia. Kaada keitinvesi heti pois.
- Paista sienet öljyssä pannulla. Lisää mukaan kukkakaali ja paista noin 2 minuuttia. Lisää joukkoon spagetti. Mausta tarvittaessa suolalla.
- Ripottele päälle parmesaania ja paistettuja salvian lehtiä
Kasvispasta kaipaa kaveriksi kevyen marjaisaa Black Tower Dornfelder Pinot Noir punaviiniä. Lue viinistä alta!
Pidätkö sinäkin hitiksi nousseesta avokadopastasta tai uunifetapastasta? Katso näille suosikkipastoille valitsemamme viinit täältä!
Julkaistu 9/2016
Suositukset
Black Tower Dornfelder Pinot Noir
Saksalainen puolikuiva ja kevyt punaviini sopii nautittavaksi pastaherkkujen kyljessä! Muistathan viilentää viinin ennen tarjoilua. Kevyempi punaviini sopii myös loistavasti illan seurustelujuomaksi.
Kevyen punainen viini tuoksuu makean marjaisalle: karpalo, vadelma, mustikka ja kirsikka sekä ruusu kilpailevat aromikkuudellaan. Suussa puolikuiva ja makean marjainen viini jättää hennon vaniljaisen jälkimaun.

Black Tower Dornfelder Pinot Noir
Saksalainen puolikuiva ja kevyt punaviini sopii nautittavaksi pastaherkkujen kyljessä! Muistathan viilentää viinin ennen tarjoilua. Kevyempi punaviini sopii myös loistavasti illan seurustelujuomaksi.
Kevyen punainen viini tuoksuu makean marjaisalle: karpalo, vadelma, mustikka ja kirsikka sekä ruusu kilpailevat aromikkuudellaan. Suussa puolikuiva ja makean marjainen viini jättää hennon vaniljaisen jälkimaun.