Lasissa
Hintaansa hienompi
Inspiroidu
Kokeile cocktailia
opi viinistä
Syö & juo
Tarinoita tarhoilta
Uutuudet
vastuullisuus
Aperitivo-kulttuuri rantautuu Suomeen kovaa vauhtia, mutta mitä se oikein tarkoittaa? Aperitivo on italialainen perinne, joka yhdistää juoman ja pienen ruokatarjoilun ennen pääruokailua, ikään kuin ”ruokahalun herättämiseksi”. Aperitivoa ei suinkaan tule sekoittaa alkuruokailuun, sillä usein Italiassa aperitivoa vietetään kuppiloissa ja ravintoloissa...
Jatka lukemista
Aasialaiset ruoat ja viini ei perinteisesti kuulu yhteen, mutta näillä vinkeillä osaat valita vaativillekin mauille sopivan viiniparin Aasialainen ruoka voi olla mitä tahansa muhevista intialaisista curryista Vietnamin raikkaisiin makuihin tai aromaattiseen thairuokaan, jossa ei chiliä säästellä. Laajan maanosan rikas ruokakulttuuri...
Jatka lukemista
Millainen viini aasialaiselle ruoalle oikeastaan sopii? Aasialaisen keittiön suosio on kasvanut meillä Suomessa huomattavasti viimeisten vuosien aikana. Kaukomatkoilta tuodut muistot halutaan nyt ikuistaa myös oman keittiön patojen äärellä. Thaimaan, Korean, Japanin ja Intian ruokamaailmat istuvat täydellisesti meidän suomalaisten makunystyröille. Usein...
Jatka lukemista
Asiantuntijat neuvovat millainen viini juustoille sopii parhaiten Viini ja juusto ovat luotuja toisilleen! Oikein valittu viini juustoille kohottaa kuitenkin makuelämyksen uudelle tasolla. Näillä helpoilla opeilla pääset pitkälle. Juustojen ja viinien yhdistämiseen pätevät samat perussäännöt, kuin muidenkin ruokien kohdalla. Juustoja jaotellaan...
Jatka lukemista
Parhaat pääsiäisen punaviinit ja kolme pääsiäisreseptiä Hiirenkorvalle puhkeavat koivunoksat ja pehmoiset pajunkissat tuovat mukanaan kevään odotetun juhlan, pääsiäisen. On aika nauttia lisääntyneestä valosta, narsissien ja hyasinttien raikkaista keväisistä väreistä sekä yhdessäolosta perheen ja ystävien kesken. Valitsimme pääsiäispyhien juhlapöytiin kolme herkullista...
Jatka lukemista