Lasissa

Parhaat pääsiäisen punaviinit ja kolme pääsiäisreseptiä Hiirenkorvalle puhkeavat koivunoksat ja pehmoiset pajunkissat tuovat mukanaan kevään odotetun juhlan, pääsiäisen. On aika nauttia lisääntyneestä valosta, narsissien ja hyasinttien raikkaista keväisistä väreistä sekä yhdessäolosta perheen ja ystävien kesken. Valitsimme pääsiäispyhien juhlapöytiin kolme herkullista...
Jatka lukemista
Amarone joulupöytään juustojen rinnalle Jouluillallinen päätetään makeiden herkkujen ja juustojen merkeissä. Voimakkaiden, kypsien juustojen kumppanina maistuu täyteläinen punaviini, minkä vuoksi kannattaa hankkia Amarone joulupöytään. Kysyimme ruokatoimittaja Mari Moilaselta, millaiselta hänen jouluaterian jälkeinen juustoherkuttelu näyttäisi. Tässä Marin resepti tunnelmallisen illan päätteeksi:...
Jatka lukemista
Antipasto on nopea tarjoiltava illanistujaisissa Pimenevien iltojen myötä herkutellaan juustoilla, leikkeleillä ja muilla italialaisilla herkuilla. Tarjoile antipasto italialaisittain mausteisen yrttisen vermutin kera, tai parita herkulliset juustot makean täyteläisen portviinin kanssa. Kysyimme ruokatoimittaja Mari Moilaselta, kuinka hän kokoaisi syksyisen antipaston. Tässä...
Jatka lukemista
Juusto ja omenasiideri on mitä taivaallisin parivaljakko! Oletko koskaan kokeillut yhdistää juustoja omenasiiderin kanssa? Laadukkaiden ja toisilleen sopivien parien yhdistelmä on enemmän kuin osiensa summa! Vaaleat homejuustot ovat vaativia juomakumppaninsa suhteen ja kaipaavat samalla sekä raikkautta että jäännössokerista makeutta –...
Jatka lukemista
Mikä punaviini lihapadalle? Vuoden kylmimpinä aikoina on aika lämmitellä hartaasti haudutetuilla pataruoilla ja tilanteeseen sopivilla tuhdeilla punaviineillä. Tuhdimmat lihapadat (toki myös runsaat kasvispadat) kaipaavat rinnalleen muhevaa punaviiniä, joka särmikkäänä parina korostaa haudutetun padan meheviä makuja. Valitse tästä mieleisesi punaviini lihapadalle!...
Jatka lukemista