Lautasella

Pääsiäiseksi pashaa.. ei kun PASTAA! Pääsiäispöytään katetaan tunnetusti perinteisiä herkkuja, karitsanpaistia, parsaa tai kalaruokia, mutta mainio ja maukas valinta on myös lammasragu klassikkosuosikin eli pastan kera. Kokeile ja nauti! Perheomisteisen viinitalo Zenaton perinteikäs ja monikäyttöinen ruokaviini, täyteläinen, ryhdikkään hapokas, kypsän...
Jatka lukemista
Lammassouvlaki resepti on tämän pääsiäisen pelastaja Pääsiäinen lähestyy ja lammasta pitäisi kokkailla. Mitäpä jos kokkaisit tänä pääsiäisenä jotain erilaista lampaasta? Ruokatoimittaja Mari Moilanen vinkkaa, kuinka herkullinen lammassouvlaki valmistuu. Kylkeen kokataan vielä raikasta feta-jugurttikastiketta ja viiniksi kaadetaan klassista täyteläisen uhkeaa Tommasi...
Jatka lukemista
Herkuttele pääsiäisenä ruokatoimittaja Mari Moilasen reseptillä! Karitsankareiden seuraksi valmistuu rapeat parsat ja lasin täytteeksi kaadetaan klassista Tommasi Amaronea. Tämä karitsankare resepti vie voiton! Suolaa ja pippuroi kareet. Anna maustua 20 minuutin ajan. Valmista kareiden marinadi sekoittamalla valkosipulimurska ja silputtu rosmariini...
Jatka lukemista
Ruokatoimittaja Tiina Rantanen vinkkaa, kuinka haudutettu lampaanpotka valmistuu: (Ohje kirjasta: Lauantaina lautasella - herkuttelua ystävien kanssa) Ruskista lampaanpotkat voissa. Mausta suolalla ja pippurilla. Nostele potkat pataan. Kaada vesi paistinpannulle ja anna sen kiehahtaa. Lisää joukkoon lihafondi ja punaviini, ja kaada...
Jatka lukemista