Lautasella

Herkuttele pääsiäisenä ruokatoimittaja Mari Moilasen reseptillä! Karitsankareiden seuraksi valmistuu rapeat parsat ja lasin täytteeksi kaadetaan klassista Tommasi Amaronea. Tämä karitsankare resepti vie voiton! Suolaa ja pippuroi kareet. Anna maustua 20 minuutin ajan. Valmista kareiden marinadi sekoittamalla valkosipulimurska ja silputtu rosmariini...
Jatka lukemista
Haudutettu lampaanpotka (Ohje kirjasta: Lauantaina lautasella - herkuttelua ystävien kanssa) Ruskista lampaanpotkat voissa. Mausta suolalla ja pippurilla. Nostele potkat pataan. Kaada vesi paistinpannulle ja anna sen kiehahtaa. Lisää joukkoon lihafondi ja punaviini, ja kaada neste pataan. Lisää rosmariininoksat, laakerinlehdet ja...
Jatka lukemista
Italialaiset rakastavat yksinkertaista ruokaa laadukkaista raaka-aineista valmistettuna. Myös lammas tarjoillaan usein paistettuna tai grillattuna vain hieman yrteillä ja hyvällä oliiviöljyllä höystettynä. Mutta mikäli aikaa on, liha kannattaa kuitenkin marinoida, näin yrttien aromit pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Tee ensin marinadi ja hiero...
Jatka lukemista
Tiina Rantasen veikeä karitsaresepti vie kielen mennessään! Kurkkaa alta myös viini karitsalle! Halkaise munakoisot pituussuunnassa ja koverra sisukset kuorista niin, että kuoriin jää kuitenkin hieman reunusta. Hienonna sisukset ja nosta kulhoon odottamaan. Sipaise kuoret öljyllä ja nosta uunivuokaan. Kypsennä 200...
Jatka lukemista