Lasissa
Boolit
Hintaansa hienompi
Inspiroidu
Kokeile cocktailia
opi viinistä
Syö & juo
Tarinoita tarhoilta
Uutuudet
vastuullisuus
Kuva: Cloudy Bay (Uusi-Seelanti) Pinot Noir on rypäle joka puhuttelee hienostuneisuudellaan ja poikkeuksellisella monipuolisuudellaan. Mikä tekee tästä rypäleestä niin erityisen ja millaisiin hetkiin se sopii parhaiten? Pureudutaanpa syvemmin Pinot Noirin moniin kasvoihin. Pinot Noirin maku, tuoksu ja rakenne Pinot Noir...
Jatka lukemista
Maailman vanhin samppanjatalo Ruinart - Lue samppanjatalon koko historia Champagnen samppanjatalojen joukossa yksi nimi kohoaa erityiseen asemaan historiallisella painoarvollaan ja tyylikkäällä perinnöllään: Ruinart Talo perustettiin vuonna 1729, ja on tiettävästi maailman vanhin virallinen samppanjatalo. Se on kestänyt vuosisatojen saatossa muuttuvat...
Jatka lukemista
Chablis tuottaja Maison Simonnet-Febvre edustaa ikonisen viinityylin puhdaspiirteistä ja eleganttia tulkintaa Chablis’n viinitarhat ovat maailmankuuluja valkoviineistään, joissa on poikkeuksellista merellistä raikkautta ja mineraalisuutta. Poikkeuksellista on myös se, että ne kaikki tehdään yhdestä ja samasta rypälelajikkeesta: Chardonnaysta. Maison Simonnet-Febvre on yksi alueen...
Jatka lukemista
Shanghai tacot – viinit, jotka sopivat aasialaisten ruokien kylkeen Jos et ole vielä maistanut Shanghai tacoja, nyt on korkea aika! Tämä trendikäs katuruokaherkku yhdistää kiinalaisia makuja rennon street food -tacokulttuurin kanssa. Rapeaa kalaa, katkarapuja tai vaikka kanaa, makeaa hoisin-kastiketta, pikkelöityjä...
Jatka lukemista
Bao bun – viinit, jotka sopivat aasialaisten ruokien kylkeen Bao bunsit eli höyrytetyt sämpylät ovat nousseet raketin lailla ravintoloiden ja kotikokkien suosioon – eikä syyttä. Pehmeät, hieman makeat sämpylät kätkevät sisäänsä kaikkea herkullista: karamellisoitua possua, rapeaa tofua taikka kanaa, pikkelöityjä...
Jatka lukemista