Lautasella

Pikkusuolaiset

Tutustu monipuoliseen valikoimaan herkullisia pikkusuolaisia reseptejä. Pikkusuolaiset ovat illanistujaisten pelastajia, ne valmistuvat nopeasti ja ovat taatusti monen mieleen. Kokeile esimerkiksi valmistaa tapasmenu tai valmista helpot pororullat. Viinipostin asiantuntijat tietävät myös, mitkä viinit sopivat parhaiten pikkusuolaisten kanssa, kurkkaa viinit reseptien yhteydestä.

Bocuse d’Or on maailman arvostetuin kokkikilpailu, joka järjestetään Ranskan Lyonissa kahden vuoden välein. Viiniposti ja Moët & Chandon ovat Suomen Bocuse d’Or -joukkueen virallisia kumppaneita. Yhteistyö on luontevaa, sillä Moët & Chandon on myös pioneeri samppanjan ja ruoan yhdistämisessä. Tämän sivun...
Jatka lukemista
Tapas ideoita vol 2 Tapakset ovat Espanjassa tunnettuja pieniä ruokaherkkuja, jotka tarjoillaan usein seurustelujuomien kera. Yleisimpiä tapas-herkkuja ovat marinoidut vihannekset, kala, äyriäiset, juustot, liha, erilaiset makkarat, ilmakuivattu kinkku, lihapullat, paahdettu maalaisleipä, täytetyt tortillaletut, patatas bravas, gazpacho-keitto, padron paprikat, espanjalainen perunamunakas...
Jatka lukemista
Mari Moilasen tapas menu Illanistujaisten helppoja, mutta sitäkin maukkaampia herkkuja ovat espanjalaiset tapakset! Ruokatoimittaja Mari Moilanen vinkkaa, kuinka espanjalainen tapas menu rakennetaan kuuden taivaallisen tapasreseptin ympärille. Perinteiset espanjalaiset tapakset saavat uutta tvistiä suomalaisilla raaka-aineilla ja muilla ammattilaisen jipoilla. Mari Moilasen...
Jatka lukemista
Vappu Pimiän meetwursti- ja tonnikalatahna valmistuvat käden käänteessä Alkavan kesän tärkeimmät juhlat ovat ihan kulman takana. Valmistujaisiin, häihin, kesänaloitusjuhliin tai vaikka mökkituliaisiksi, juhlistamiseen sopii aina kuohuva! Ihanan hedelmäinen ja elegantti Villa Conchi sopii raikkautensa vuoksi moneen makuun ja kesäiseen menoon....
Jatka lukemista
Herkulliset suupalat juhliin Suupalat sopivat loistavasti tervetuliaisiksi juhla-aterian alkuun, varsinkin kun lasissa kuplii ihanaa samppanjaa tai kuohuviiniä. Valmista siikapalat jo tarjoilua edeltävänä päivänä, jolloin leipä kostuu kalatahnasta sopivasti. Ne on helppo paloitella tarjolle vaikka sitä mukaa, jos vieraita tulee tipotellen....
Jatka lukemista