Lautasella
Pikkusuolaiset
Tutustu monipuoliseen valikoimaan herkullisia pikkusuolaisia reseptejä. Pikkusuolaiset ovat illanistujaisten pelastajia, ne valmistuvat nopeasti ja ovat taatusti monen mieleen. Kokeile esimerkiksi valmistaa tapasmenu tai valmista helpot pororullat. Viinipostin asiantuntijat tietävät myös, mitkä viinit sopivat parhaiten pikkusuolaisten kanssa, kurkkaa viinit reseptien yhteydestä.
Crostini ohje, joka ei petä alkupalapöydässä Alkupaloiksi ja pieneksi välipurtavaksi juhlissa sopivat crostinit on helppo valmistaa ja näillä vinkeillä saat crostineista erityisen herkkuja! Tämä crostini ohje yhdistää suussasulavan juuston ja herkullisen kypsät tomaatit. Tomaatticrostinit sopivat illanistujaisiin tai alkupalatarjoiluksi kuohuvan keralle....
Jatka lukemista
Alkupalana tarjoiltavat helpot kylmäsavulohiruisnapit Kylmäsavulohiruisnapit on helppo valmistaa illanistujaisten ja juhlien alkupalatarjoiltavaksi. Alkupaloina toimivat kylmäsavulohiruisnapit valmistuvat nopeasti vain muutamista raaka-aineista. Kylmäsavulohiruisnappien valmistusohje Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna kylmäsavulohi ja tilli. Pese lime hyvin ja raasta sen kuori sekä purista mehu....
Jatka lukemista
Bocuse d’Or on maailman arvostetuin kokkikilpailu, joka järjestetään Ranskan Lyonissa kahden vuoden välein. Viiniposti ja Moët & Chandon ovat Suomen Bocuse d’Or -joukkueen virallisia kumppaneita. Yhteistyö on luontevaa, sillä Moët & Chandon on myös pioneeri samppanjan ja ruoan yhdistämisessä. Tämän sivun...
Jatka lukemista
Tapas ideoita vol 2 Tapakset ovat Espanjassa tunnettuja pieniä ruokaherkkuja, jotka tarjoillaan usein seurustelujuomien kera. Yleisimpiä tapas-herkkuja ovat marinoidut vihannekset, kala, äyriäiset, juustot, liha, erilaiset makkarat, ilmakuivattu kinkku, lihapullat, paahdettu maalaisleipä, täytetyt tortillaletut, patatas bravas, gazpacho-keitto, padron paprikat, espanjalainen perunamunakas...
Jatka lukemista
Mari Moilasen tapasmenu: helpot tapakset kotona Illanistujaisten helppoja, mutta sitäkin maukkaampia herkkuja ovat espanjalaiset tapakset! Ruokatoimittaja Mari Moilanen vinkkaa, kuinka espanjalainen tapasmenu rakennetaan kuuden taivaallisen tapasreseptin ympärille. Perinteiset espanjalaiset tapakset saavat uutta twistiä suomalaisilla raaka-aineilla ja muilla ammattilaisen jipoilla. Mari...
Jatka lukemista