Lautasella

Pikkusuolaiset

Tutustu monipuoliseen valikoimaan herkullisia pikkusuolaisia reseptejä. Pikkusuolaiset ovat illanistujaisten pelastajia, ne valmistuvat nopeasti ja ovat taatusti monen mieleen. Kokeile esimerkiksi valmistaa tapasmenu tai valmista helpot pororullat. Viinipostin asiantuntijat tietävät myös, mitkä viinit sopivat parhaiten pikkusuolaisten kanssa, kurkkaa viinit reseptien yhteydestä.

Etsitkö maukkaita pikkusuolaisia reseptejä? Tässä 12 resepti-ideaa alkupaloiksi ja sormisyötäväksi! Pikkusuolaiset ovat illanistujaisten pelastajia, ne valmistuvat nopeasti ja ovat taatusti monen mieleen. Kerättiin Viinipostin tiimin kanssa yhden sivun alle erilaisia pikkusuolaisia reseptejä, toivottavasti löydät näistä sinun keittiöösi sopivia herkkuja 😊...
Jatka lukemista
Crostini ohje, joka ei petä alkupalapöydässä  Alkupaloiksi ja pieneksi välipurtavaksi juhlissa sopivat crostinit on helppo valmistaa ja näillä vinkeillä saat crostineista erityisen herkkuja! Tämä crostini ohje yhdistää suussasulavan juuston ja herkullisen kypsät tomaatit. Tomaatticrostinit sopivat illanistujaisiin tai alkupalatarjoiluksi kuohuvan keralle....
Jatka lukemista
Alkupalana tarjoiltavat helpot kylmäsavulohiruisnapit Kylmäsavulohiruisnapit on helppo valmistaa illanistujaisten ja juhlien alkupalatarjoiltavaksi. Alkupaloina toimivat kylmäsavulohiruisnapit valmistuvat nopeasti vain muutamista raaka-aineista. Kylmäsavulohiruisnappien valmistusohje Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna kylmäsavulohi ja tilli. Pese lime hyvin ja raasta sen kuori sekä purista mehu....
Jatka lukemista
Bocuse d’Or on maailman arvostetuin kokkikilpailu, joka järjestetään Ranskan Lyonissa kahden vuoden välein. Viiniposti ja Moët & Chandon ovat Suomen Bocuse d’Or -joukkueen virallisia kumppaneita. Yhteistyö on luontevaa, sillä Moët & Chandon on myös pioneeri samppanjan ja ruoan yhdistämisessä. Tämän sivun...
Jatka lukemista
Upeista resepteistään tunnettu ruokatoimittaja Mari Moilanen vinkkaa kolme hauskaa tapas-reseptiä loppuvuoden kekkereihin! Frittikatkaravut sitruunamajoneesilla, lohi-appelsiinitartar leipästen kera ja mustekalatapakset ovat juuri sitä uutta twistiä alkupalatarjoiluihin mitä olet etsinyt 😉 Tutustu Marin taivaallisen herkulliseen Jotain Maukasta -blogiin Frittijättikatkaravut Kuori jättikatkaravut niin,...
Jatka lukemista