Pikkusuolaiset reseptit

star
pikkusuolaiset reseptit

Etsitkö maukkaita pikkusuolaisia reseptejä? Tässä 12 resepti-ideaa alkupaloiksi ja sormisyötäväksi!

Pikkusuolaiset ovat illanistujaisten pelastajia, ne valmistuvat nopeasti ja ovat taatusti monen mieleen.

Kerättiin Viinipostin tiimin kanssa yhden sivun alle erilaisia pikkusuolaisia reseptejä, toivottavasti löydät näistä sinun keittiöösi sopivia herkkuja 😊

Tomaatticrostinit

Alkupaloiksi ja pieneksi välipurtavaksi juhlissa sopivat crostinit on helppo valmistaa ja näillä vinkeillä saat crostineista erityisen herkkuja! Tämä crostini ohje yhdistää suussasulavan juuston ja herkullisen kypsät tomaatit. Tomaatticrostinit sopivat illanistujaisiin tai alkupalatarjoiluksi kuohuvan keralle. Kokeile ruokatoimittaja Mari Moilasen reseptiä!

Helpot kylmäsavulohiruisnapit

Kylmäsavulohiruisnapit on helppo valmistaa illanistujaisten ja juhlien alkupalatarjoiltavaksi. Alkupaloina toimivat kylmäsavulohiruisnapit valmistuvat nopeasti vain muutamista raaka-aineista.

Meetwursti- ja tonnikalatahna

Herkulliset tahnat maistuvat ruisnappien, hapankorppujen tai tuoreen rapean leivän kera.

Siika-yrttirullat & portviinitäytteiset maksapasteijapalat

Nämä suupalat sopivat loistavasti tervetuliaisiksi juhla-aterian alkuun, varsinkin kun lasissa kuplii ihanaa samppanjaa tai kuohuviiniä.

Yrttiset pororullat rieskasta & vuohenjuusto-lohisuupalat

Rieskasta kääräistävät helpot pororullat ja vuohenjuusto-lohisuupalat on kätevä valmistaa alkutarjoiltavaksi.

3 x crostiniresepti

Toscanalaiset tomaattileivät, mozarella-sardelli crostinit ja toscanalaiset kananmaksaleivät ovat alkupalatarjoiltavien ehdottomia suosikkeja.

Mätisipsit ja guacamoleperunalastut

Upeista resepteistään tunnettu ruokatoimittaja Mari Moilanen vinkkaa, kuinka valmistuu hitiksi nousseet mätisipsit sekä guacamolesipsit! Mätisipsit on helppo tarjoiltava alkumaljojen yhteydessä, ja miksei myös väliruokana tai muuten vaan naposteluna hyvän juoman keralla. Guacamoleperunalastut puolestaan ovat varma valinta; tämä herkku valmistuu näppärästi ja on taatusti kaikkien mieleen.

Pienet parsapiirakat

Kevään juhlissa kuten vappuna, äitienpäivänä ja valmistujaisissa kaivataan helppoja juhlatarjottavia kuohuviinin kera. Ruokatoimittaja Mari Moilasen parsapiirakat maistuvat keväisessä juhlanvietossa erinomaisen kuohuviinin tai samppanjan kanssa!