Buffetviinit: Takuuvarmat viiniparit noutopöydän herkkujen kylkeen

viini noutopöytä

Millainen viini noutopöytään sopii?

Kurkkaa alle 12 €:n viiniparit noutopöydän herkuille!

Kesäkuun alku on koulujen päättymisen aikaa. Ahkerat opiskelijat ja valmistuneet ansaitsevat olla juhlan keskipisteenä. Kouluista valmistuneille nostetaan useampia onnittelumaljoja.

Mutta mitä viiniä juhlapöydän antimien kanssa tulisi nauttia? Buffetpöydät notkuvat herkuista jos toisista, makumaailmoiltaan erilaisista ruoista. Noutopöydän herkkujen kylkeen tuleekin valita monikäyttöiset viiniparit, jotka eivät riitele antimien erilaisten makujen kanssa. Helpotimme valintaa nostamalla kolme viiniparia noutopöytien herkkujen kaveriksi.

Täältä mukaan vielä kuohuvat juomat juhliin!

Ja K-Ruoan sivuilta vinkkejä noutopöydän tarjoiluille!

Suositukset

Black Tower Classic Riesling

Black Tower Classic Riesling

Suomen suosituimmalta saksalaiselta viinitalolta erinomainen hintalaatusuhteen noutopöytäviini! Moniottelijanakin tunnetu riesling on aina varma valinta erilaisia makuja sisältävien ruokien kanssa. Harmonisen puolikuiva ja mutkaton valkoviini, jonka raikas hapokkuus ja aromikkuus myötäilevät noutopöytien monia makuja.

Saksa 10,29€
Black Tower Dornfelder Pinot Noir

Black Tower Dornfelder Pinot Noir

Noutopöydän viineissä tulee huomioda eritoten hyvä hintalaatusuhde sekä moninaisten ruokien kanssa sopiva makumaailma. Saksalainen puolikuiva ja kevyt punaviini sopii nautittavaksi noutopöydän herkkujen kyljessä!

Saksa 9,98€
Crafty Hedgehog Chardonnay Organic

Crafty Hedgehog Chardonnay Organic

Herkullinen luomusertifioitu valkoviini Ranskasta. Viinissä on pirteää hapokkuutta, jota tasapainottaa runsas hedelmäisyys. Monikäyttöinen viini, joka sopii niin nautiskeluun kuin ruokien kyytipojaksi.

Ranska 12,79€
Crafty Hedgehog Merlot Organic

Crafty Hedgehog Merlot Organic

Melko täyteläinen ja pehmeän mehukas luomupunaviini. Viinissä on lisäksi makeaa mausteisuutta, mustikkaa ja paahteisuutta. Pehmeät tanniinit tuovat kokonaisuuteen ryhtiä ja kannattavat viiniä tasaiseen, hennon mansikkaiseenkin jälkivaikutelmaan. Monikäyttöinen ruokaviini vaikkapa noutopöytiin.

Ranska 12,79€
Zenato Pinot Grigio

Zenato Pinot Grigio

Keskitäyteläinen, miellyttävän hedelmäinen maku, jota tukee raikas hapokkuus. Puhdasarominen ja tasapainoinen viini, joka sopii mainiosti salaattipöydän, piirakoiden ja kylmien kalaruokien seuraksi sekä seurustelujuomaksi.

Italia 12,48€
Zenato Rosso Veneto

Zenato Rosso Veneto

Samettinen viini, jossa pyöreää hedelmäisyyttä sekä hentoa makeutta. Pehmeiden tanniinien ansiosta viini toimii buffettipöydän suolaisten tarjottavien ja kevyiden liharuokien kanssa. Hopeaa Vuoden Viinit 2019 kilpailussa!

Italia 12,98€