Grillattu kala, mangosalsaa ja grillattua avokadoa
Ainekset
4 hengelle
700 g kalaa (vaihtoehtoisesti lohifilettä, nieriää tai ahventa)
2 avokadoa
oliiviöljyä
sormisuolaa
mustapippuria
Mangosalsa1 kypsä mango, pieneksi silputtuna
1 chili, siemenet poistettuna ja pieneksi silputtuna
2 salaattisipulia, ohueksi viipaloituna
1 ruukku tuoretta minttua, hienonnettuna
1 limen mehu
suolaa
Ohje
- Sekoita salsan ainekset keskenään. Mausta kala suolalla ja pippurilla. Leikkaa sopiviksi annospaloiksi. Voitele palat öljyllä ja grillaa joko grillissä tai parilapannussa 2-3 min per puoli riippuen palojen paksuudesta.
- Halkaise avokadot ja irrota kivet. Voit viipaloida avokadopuolikkaat kuorissaan halutessasi. Voitele puolikkaat öljyllä ja grillaa ne nopeasti. Suolaa ja pippuroi.
- Tarjoa vastagrillattu kala salsan ja avokadopuolikkaiden kanssa.