Grillattu kala, mangosalsaa ja grillattua avokadoa

Grillattu kala, mangosalsaa ja grillattua avokadoa
Ainekset

4 hengelle

700 g kalaa (vaihtoehtoisesti lohifilettä, nieriää tai ahventa)

2 avokadoa

oliiviöljyä

sormisuolaa

mustapippuria

Mangosalsa

1 kypsä mango, pieneksi silputtuna

1 chili, siemenet poistettuna ja pieneksi silputtuna

2 salaattisipulia, ohueksi viipaloituna

1 ruukku tuoretta minttua, hienonnettuna

1 limen mehu

suolaa

Ohje
  1. Sekoita salsan ainekset keskenään. Mausta kala suolalla ja pippurilla. Leikkaa sopiviksi annospaloiksi. Voitele palat öljyllä ja grillaa joko grillissä tai parilapannussa 2-3 min per puoli riippuen palojen paksuudesta.
  2. Halkaise avokadot ja irrota kivet. Voit viipaloida avokadopuolikkaat kuorissaan halutessasi. Voitele puolikkaat öljyllä ja grillaa ne nopeasti. Suolaa ja pippuroi.
  3. Tarjoa vastagrillattu kala salsan ja avokadopuolikkaiden kanssa.

Suositukset

Domaines Schlumberger Riesling Grand Cru Saering

Domaines Schlumberger Riesling Grand Cru Saering

Tyylikäs Alsacelainen arvoriesling, joka voitti Vuoden Viinit -kilpailussa kultaa valkoviinisarjassa ja platinaa koko kilpailussa eli valittiin Vuoden Viiniksi! Hieno mineraalinen viini kala- ja äyriäisruokien kanssa.

Ranska 29,99€