Grillattu kala resepti: mangosalsaa ja grillattua avokadoa

Ainekset
4 hengelle
700 g kalaa (vaihtoehtoisesti lohifilettä, nieriää tai ahventa)
2 avokadoa
oliiviöljyä
sormisuolaa
mustapippuria
Mangosalsa1 kypsä mango, pieneksi silputtuna
1 chili, siemenet poistettuna ja pieneksi silputtuna
2 salaattisipulia, ohueksi viipaloituna
1 ruukku tuoretta minttua, hienonnettuna
1 limen mehu
suolaa
Grillattu kala resepti - Tarjoile rinnalla mangosalsaa ja grillattua avokadoa
Kesäinen grillattu kala resepti kruunataan raikkaalla mangosalsalla ja grillatuilla avokadoilla. Kokeile tänä kesänä!
Grillattu kala valmistusohje
- Mausta kala suolalla ja pippurilla ja leikkaa sopiviksi annospaloiksi.
- Voitele kalapalat öljyllä ja grillaa joko grillissä tai parilapannussa 2-3 min per puoli riippuen palojen paksuudesta.
- Sekoita salsan ainekset keskenään.
- Halkaise avokadot ja irrota kivet.
- Voit viipaloida avokadopuolikkaat kuorissaan halutessasi.
- Voitele puolikkaat öljyllä ja grillaa ne nopeasti. Suolaa ja pippuroi.
- Tarjoa vastagrillattu kala salsan ja avokadopuolikkaiden kanssa.