Grillattu kala resepti: mangosalsaa ja grillattua avokadoa

star

5.0

1 arvio

grillattu kala resepti
Ainekset

4 hengelle

700 g kalaa (vaihtoehtoisesti lohifilettä, nieriää tai ahventa)

2 avokadoa

oliiviöljyä

sormisuolaa

mustapippuria

Mangosalsa

1 kypsä mango, pieneksi silputtuna

1 chili, siemenet poistettuna ja pieneksi silputtuna

2 salaattisipulia, ohueksi viipaloituna

1 ruukku tuoretta minttua, hienonnettuna

1 limen mehu

suolaa

Grillattu kala resepti - Tarjoile rinnalla mangosalsaa ja grillattua avokadoa

Kesäinen grillattu kala resepti kruunataan raikkaalla mangosalsalla ja grillatuilla avokadoilla. Kokeile tänä kesänä!

Grillattu kala valmistusohje

  1. Mausta kala suolalla ja pippurilla ja leikkaa sopiviksi annospaloiksi.
  2. Voitele kalapalat öljyllä ja grillaa joko grillissä tai parilapannussa 2-3 min per puoli riippuen palojen paksuudesta.
  3. Sekoita salsan ainekset keskenään.
  4. Halkaise avokadot ja irrota kivet.
  5. Voit viipaloida avokadopuolikkaat kuorissaan halutessasi.
  6. Voitele puolikkaat öljyllä ja grillaa ne nopeasti. Suolaa ja pippuroi.
  7. Tarjoa vastagrillattu kala salsan ja avokadopuolikkaiden kanssa.