Vappu Pimiän meetwursti- ja tonnikalatahna

tonnikalatahna resepti
Tonnikalatahna

2prk hyvää tonnikalaa öljyssä (esim Abba)

1,5 dl majoneesia

1,5 dl creme fraichea

1 sitruunan mehu

1 ruukku silputtua ruohosipulia tai tilliä

Suolaa ja mustapippuria

Meetwurstitahna

Noin 100 g Meetwurstia

200 g Creme Fraichea

125 g Tuorejuustoa (valkosipuli-, pippuri-, tai makusi mukaan)

1 pieni prk kaprismarjoja liemineen

1 valkosipulinkynsi silputtuna

Mustapippuria

Vappu Pimiän meetwursti- ja tonnikalatahna valmistuvat käden käänteessä

Alkavan kesän tärkeimmät juhlat ovat ihan kulman takana. Valmistujaisiin, häihin, kesänaloitusjuhliin tai vaikka mökkituliaisiksi, juhlistamiseen sopii aina kuohuva! Ihanan hedelmäinen ja elegantti Villa Conchi sopii raikkautensa vuoksi moneen makuun ja kesäiseen menoon. Lisäksi pullon etikettikin on kaunis kuin koru! Villa Conchia on saatavilla perinteisessä 0,75l pullossa, pienemmässä 0,375l koossa sekä 1,5 litran magnum pullossa, joten täydellinen vaihtoehto löytyy joka tilanteeseen ja kaiken kokoisille seurueille.

Vappu Pimiä loihti kevään juhliin Villa Conchin seuraksi kaksi helppoa tarjottavaa: tonnikalatahnan ja meetwurstitahnan. Herkulliset tahnat maistuvat ruisnappien, hapankorppujen tai tuoreen rapean leivän kera. Voit myös tehdä niistä kolmioleipiä valmiiksi piknikkoriin nautittavaksi perheen, ystävien ja ihanan raikkaan Villa Conchin kera.

Tonnikalatahna

Valuta tonnikala. Sekoita kaikki ainekset yhteen. Mausta makusi mukaan suolalla ja mustapippurilla. Vinkki! Voit tehdä samalla ohjeella tahnan myös kylmäsavulohesta.

Meetwurstitahna

Silppua meetwursti. Sekoita kaikki ainekset keskenää sauvasekoittimella. Tarjoa ruisnappien tai hapankorpun kera. Toimii loistavasti myös kolmioleipien täytteenä.

Lue myös, kuinka turkoosi cava hurmarikuplien ystävät ympäri maailmaa!

Resepti ja kuvat: Vappu Pimiä

Suositukset

Villa Conchi Cava Brut Selección

Villa Conchi Cava Brut Selección

Miellyttävän raikas ja tyylikäs Cava, joka sopii niin maljaksi juhlaan kuin tapasten kumppaniksi. Chardonnay-rypäle ja tarhojen sijainti korkealla tuovat viinin raikkautta ja makuun syvyyttä.

Villa Conchin löydät myös pienemmästä 0,375l pullosta sekä isosta magnumista!

Espanja 13,95€