Lautasella

Testaa Tommasi Bardolinon kanssa Tiina Rantasen vuohenjuustoinen BBQ lohi! Levitä jokaiselle kalapalalle hieman sormisuolaa ja reilu ruokalusikallinen grillikastiketta. Viipaloi vuohenjuusto neljään osaan eli noin 50 g pala/kalapala. Pane kalapalat ja terttukirsikkatomaatit grillialustalle. Pane lihalämpömittari paksuimpaan lohipalaan ja grillaa kunnes lihalämpömittari...
Jatka lukemista
Uudessa Ranskalainen päivällinen -reseptisarjassamme huippukokki Teemu Laurell vie meidät solmimaan täydellistä liitto aterian ja viinin välille. Tavoitteena on luoda sopivan helpot ja herkulliset ruoat, joiden vierelle suosittelemme viiniä vanhan, ranskalaisen viinituottaja Calvet’in valikoimasta. Seuraava Ahvennyytti-resepti on ihanan kesäinen ranskalainen päivällinen, jonka voit halutessasi valmistaa...
Jatka lukemista
Rieslingiä ja siikaa! Kokeile Mari Moilasen suussa sulavaa reseptiä: paistettu siika piparjuuri-voikastikkeella ja paahdetuilla porkkanoilla: Ohjeet: Pese ja leikkaa porkkanat pituussuunnassa puoliksi. Levitä palat pellille. Valuta päälle oliiviöljyä ja ripottele pinnalle mausteet. Paahda 200 asteisessa uunissa 15 minuutin ajan. Kuori...
Jatka lukemista
Kotilieden Himahella-blogista tunnettun Tiina Rantasen takuuvarma vuohenjuusto-lohipiirakka! Piirakan kaveriksi valikoitui australialainen Plan B Sauvignon Blanc -valkoviinin, lue viinistä lisää alta! Ohjeet Sekoita pehmeä voi, suola ja jauhot keskenään. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Taputtele taikina voideltuun piirakkavuokaan ja sen reunoille....
Jatka lukemista
Loppuvuosi on täynnä juhlan aiheita. Nostetaan maljoja itsenäiselle Suomelle, tulevalle joululle sekä uuden vuoden kunniaksi. Pikavierailujen tarjoilut voit kuitata herkullisilla pikkupaloilla. Ne sopivat loistavasti myös tervetuliaisiksi juhla-aterian alkuun, varsinkin kun lasissa kuplii ihanaa samppanjaa. Laita testiin nämä alkupalat kuohuvan kanssa!...
Jatka lukemista