Lasissa

Illallisten alkumaljaksi sopii klassisen juhlava French 75 drinkki. Samppanjalla tai kuohuviinillä aateloitava drinkki valmistetaan Suomessa usein ginistä, mutta 1950-luvun versio pohjautuu hedelmäiseen konjakkiin. VSOP -konjakista, sitruunasta ja sokerista sekoitettavan drinkin pohjan voi hyvin valmistaa myös etukäteen kannuun jääkaappiin. Tarjoiluhetkellä tarvitsee...
Jatka lukemista
Vodkasta, sitruunamehusta ja sokerista ravistetun sourin silkkinen suutuntuma syntyy kananmunan valkuaisesta. Syys-talvisesongin vivahdetta vodka sour drinkki saa klementiinistä. Ainekset: 4 cl vodkaa 2 cl sitruunamehua 2 cl klementiinimehua 1 tippa bitteriä kananmunan valkuainen jäitä koristeeksi klementiininkuorta Ohjeet: Mittaa kaikki ainesosat...
Jatka lukemista
Negroni drinkki - tuo ikiklassikko! Negroni on suosikkijuoma niin after workillä kuin aperitiivina. Tee se näin: Ainekset: 1 osa giniä 1 osa katkeroa 1 osa Antica Formula Vermouth (Alkossa myös 1 l pullo) Jäitä Koristeeksi appelsiininkuorta Ohjeet: Mittaa kaikki ainekset...
Jatka lukemista
Speyside Orchard drinkki on raikas yhdistelmä viskiä ja omenaa, ja se valmistuu isollekin joukolle esimerkiksi kannuun. Ainekset: 5 cl Single Malt viskiä Tuorepuristettua omenamehua Jäitä Koristeeksi tuore sitruunaviipale Ohjeet: Laita highball -lasiin reilusti jäitä ja mittaa lasiin viski. Kaada päälle...
Jatka lukemista
Oletko kenties Whisky Sourin ystävä? Jos tunnistat itsesi moiseksi, pistä kokeiluun Gold Rush drinkki, jossa valkuainen ja siirappi on vaihdettu hunajaan. Ainekset: 5 cl ruisviskiä 2,5 cl sitruunamehu 2 cl hunaja 1 tippa bitteriä Pieni ripaus suolaa Jäitä Koristeeksi sitruunankuori...
Jatka lukemista