Lautasella

Suomen Bocuse d’Or -kilpailun edustaja Johan Kurkela suunnitteli maailman rakastetuimmalle samppanjalle Moët & Chandon Imperial Brutille kolmen ruokalajin menuun. Jälkiruokasi Johan valmisti vaniljapannacottaa, melonia ja greippiä. Pannacotan ohjeet: Yhdistä kerma ja maito. Halkaise vaniljatanko ja kaavi siemenet sen sisältä joukkoon....
Jatka lukemista
Suomen Bocuse d’Or -kilpailun edustaja Johan Kurkela suunnitteli maailman rakastetuimmalle samppanjalle Moët & Chandon Imperial Brutille kolmen ruokalajin menuun. Pääruoaksi Johan kokkasi kuhaa, sinisimpukka ragouta ja kaalia. Kuha ohjeet: Yhdistä suola ja vesi, kiehauta niin että suola liukenee ja jäähdytä...
Jatka lukemista
Suomen Bocuse d’Or -kilpailun edustaja Johan Kurkela suunnitteli maailman rakastetuimmalle samppanjalle Moët & Chandon Imperial Brutille kolmen ruokalajin menuun. Alkuruoaksi Johan valitsi klassisen härkätartarin ja perinteisen perunaröstin. Härkätartar ohjeet: Kuutioi liha peukalon pään kokoisiksi paloiksi ja jauha lihamyllyllä karkeaksi. Jos...
Jatka lukemista
Bocuse d’Or on maailman arvostetuin kokkikilpailu, joka järjestetään Ranskan Lyonissa kahden vuoden välein. Viiniposti ja Moët & Chandon ovat Suomen Bocuse d’Or -joukkueen virallisia kumppaneita. Yhteistyö on luontevaa, sillä Moët & Chandon on myös pioneeri samppanjan ja ruoan yhdistämisessä. Johan...
Jatka lukemista
Etsitkö maukkaita syksyisiä reseptejä? Ota näistä viidestä reseptistä inspiraatiota! Syksyllä tekee mieli kokkailla lämmittäviä ja muhevia makuja. Luonto tarjoilee myös parastaan; sieni- ja riistaruoat maistuvat niin syksyltä! Kerättiin Viinipostin tiimin kanssa yhden sivun alle erilaisia reseptisuosituksia syksyksi. Psst! Jokaisen reseptin...
Jatka lukemista