Lautasella

Tämä jäätelöresepti aateloidaan aikuiseen makuun piparminttuisella yrttiliköörillä Alkoholeja voi hyödyntää kesällä drinkkien lisäksi myös ruuanlaitossa. Niillä voi liekittää tai tuoda makua kastikkeisiin ja marinadeihin. Kesän suosikkijälkiruoan eli jäätelön voit aateloida tilkalla makean piparminttuisaa yrttilikööriä. Tämä on niin kuin aikuisten jälkkäri!...
Jatka lukemista
Etsitkö maukkaita reseptejä vapuksi? Kurkkaa nämä 7! Vappuna nautiskellaan keväästä, säästä huolimatta! Vieraille tarjoillaan pieniä syötäviä, toiset grillailevat ja toiset taas nauttivat juhlahumusta piknikin merkeissä. Juhlitpa vappua miten tahansa, kerättiin Viinipostin tiimin kanssa yhden sivun alle erilaisia reseptisuosituksia vappuun. Psst!...
Jatka lukemista
Kokkaa Meri-Tuuli Väntsin Melanzane alla Parmigiana leipäsiä! Melanzane alla Parmigiana on italialainen munakoisopaistos, joka tässä reseptissä taipuu uunissa paahdetuksi leiväksi. Tarjoa paahdetut leivät kun juusto on vielä sulaa ja kaada lasiin jotain Italian luonteikkaista punaviineistä, esimerkiksi Toscanalaisen Villa Antinorin punaista,...
Jatka lukemista
Lammassouvlaki resepti on tämän pääsiäisen pelastaja Pääsiäinen lähestyy ja lammasta pitäisi kokkailla. Mitäpä jos kokkaisit tänä pääsiäisenä jotain erilaista lampaasta? Ruokatoimittaja Mari Moilanen vinkkaa, kuinka herkullinen lammassouvlaki valmistuu. Kylkeen kokataan vielä raikasta feta-jugurttikastiketta ja viiniksi kaadetaan klassista täyteläisen uhkeaa Tommasi...
Jatka lukemista
Mari Moilasen tapas menu Illanistujaisten helppoja, mutta sitäkin maukkaampia herkkuja ovat espanjalaiset tapakset! Ruokatoimittaja Mari Moilanen vinkkaa, kuinka espanjalainen tapas menu rakennetaan kuuden taivaallisen tapasreseptin ympärille. Perinteiset espanjalaiset tapakset saavat uutta tvistiä suomalaisilla raaka-aineilla ja muilla ammattilaisen jipoilla. Mari Moilasen...
Jatka lukemista