Lautasella

Mari Moilasen suussa sulava kantarellirisotto Loppukesästä ja alkusyksystä sienimetsässä voi löytää toinen toistaan herkullisempia sieniä. Ruokatoimittaja Mari Moilanen vinkkaa, kuinka valmistetaan perinteinen kantarellirisotto erityisen hyvin! Näillä ohjeilla hurmaat ruokapöytäsi vieraat. Ohjeet: Puhdista ja paloittele kantarellit. Jätä 2 desilitraa pieniä, kokonaisia...
Jatka lukemista
Etsitkö maukkaita reseptejä kesäksi? Kurkkaa nämä 5! Kesällä on aikaa kokkailla huolella! Grillissä tirisee niin lihaa, kalaa kuin kasvista, kaikki kesäisesti maustettuna. Kerättiin Viinipostin tiimin kanssa yhden sivun alle erilaisia reseptisuosituksia kesäksi. Psst! Jokaisen reseptin yhteydessä on myös sille sopivat...
Jatka lukemista
Tapas ideoita vol 2 Mari Moilanen on suunnitellut jo toisen tapasmenun Raimatin herkullisille viineille! Näitä tapas ideoita kannattaa ehdottomasti testata! Ensimmäisessä menussa kokkailtiin padron paprikoita, naudan sisäfilettä, patatas bravaksia, tomaattileipiä ja manchego-kylmäsavulohileipiä, nyt suuntaamme vielä klassisempaan suuntaan.. Toinen tapasmenumme pitää...
Jatka lukemista
Tämä jäätelöresepti aateloidaan aikuiseen makuun piparminttuisella yrttiliköörillä Alkoholeja voi hyödyntää kesällä drinkkien lisäksi myös ruuanlaitossa. Niillä voi liekittää tai tuoda makua kastikkeisiin ja marinadeihin. Kesän suosikkijälkiruoan eli jäätelön voit aateloida tilkalla makean piparminttuisaa yrttilikööriä. Tämä on niin kuin aikuisten jälkkäri!...
Jatka lukemista
Etsitkö maukkaita reseptejä vapuksi? Kurkkaa nämä 7! Vappuna nautiskellaan keväästä, säästä huolimatta! Vieraille tarjoillaan pieniä syötäviä, toiset grillailevat ja toiset taas nauttivat juhlahumusta piknikin merkeissä. Juhlitpa vappua miten tahansa, kerättiin Viinipostin tiimin kanssa yhden sivun alle erilaisia reseptisuosituksia vappuun. Psst!...
Jatka lukemista