Lautasella
Pääsiäiseksi pashaa.. ei kun PASTAA! Pääsiäispöytään katetaan tunnetusti perinteisiä herkkuja, karitsanpaistia, parsaa tai kalaruokia, mutta mainio ja maukas valinta on myös lammasragu klassikkosuosikin eli pastan kera. Kokeile ja nauti! Perheomisteisen viinitalo Zenaton perinteikäs ja monikäyttöinen ruokaviini, täyteläinen, ryhdikkään hapokas, kypsän...
Jatka lukemista
Etsitkö maukkaita reseptejä pääsiäiseksi? Ota näistä seitsemästä reseptistä inspiraatiota! Pääsiäisenä herkutellaan erilaisilla lammasruoilla ja kevään herkuilla. Kerättiin Viinipostin tiimin kanssa yhden sivun alle erilaisia reseptisuosituksia pääsiäiseksi, toivottavasti löydät näistä sinun juhlaasi sopivia herkkuja 😊 Psst! Jokaisen reseptin yhteydessä on myös...
Jatka lukemista
Etsitkö maukkaita patareseptejä? Ota näistä neljästä reseptistä inspiraatiota! Kylmillä talvikeleillä mieli halajaa muhevia pataruokia. Kerättiin Viinipostin tiimin kanssa yhden sivun alle erilaisia talvisia patareseptejä, toivottavasti löydät näistä itsellesi sopivia herkkuja 😊 Psst! Jokaisen reseptin yhteydessä on myös sille sopivat viinisuositukset...
Jatka lukemista
Etsitkö maukkaita jouluisia reseptejä? Ota näistä viidestä reseptistä inspiraatiota! Onko teilläkin tehty samoja herkkuja vuodesta toiseen joulun alla? Mitäpä jos kokkailisitte jotain uutta tänä vuonna? Tai tuunaisitte perinteisiä reseptejä? Kerättiin Viinipostin tiimin kanssa yhden sivun alle erilaisia reseptisuosituksia jouluksi, toivottavasti...
Jatka lukemista
Suomen Bocuse d’Or -kilpailun edustaja Johan Kurkela suunnitteli maailman rakastetuimmalle samppanjalle Moët & Chandon Imperial Brutille kolmen ruokalajin menuun. Jälkiruokasi Johan valmisti vaniljapannacottaa, melonia ja greippiä. Pannacotan ohjeet: Yhdistä kerma ja maito. Halkaise vaniljatanko ja kaavi siemenet sen sisältä joukkoon....
Jatka lukemista