Lautasella

Lautasella

Tutustu monipuoliseen valikoimaan herkullisia ja innovatiivisia reseptejä, jotka helpottavat niin arkea kuin juhlaan valmistautumista. Olipa kyseessä sitten alkupalat, pääruoat, pikkusuolaiset tai herkulliset jälkiruoat, Viinipostin reseptiarkisto tarjoaa inspiraatiota ja vinkkejä jokaiseen tilaisuuteen. Reseptien yhteydestä löydät myös ammattilaisten viinisuositukset.

Jälkiruoat

Tutustu monipuoliseen valikoimaan herkullisia jälkiruokareseptejä. Jälkiruoat ja makea leivonnaiset kruunaavat illallisen ja maistuvat toki ihan myös vain sellaisenaan. Meiltä Viinipostilta löytyy suussa sulavia jälkiruokareseptejä viinisuosituksineen. Testaa vaikkapa aikuiseen makuun taittuvaa brownie rommilla tai pavlovaa kesämarjoilla. Viinipostin asiantuntijat tietävät myös, mitkä viinit sopivat parhaiten jälkiruokien kanssa, kurkkaa viinit reseptien yhteydestä.

Aikuiseen makuun taittuvassa suklaa-brownie-reseptissä käytetään aitoa itävaltalaista Inländer-rommia syventämään brownien makua. Rommi-brownien lämpimät ja syvät maut tekevät tästä suklaaherkusta täydellisen valinnan esimerkiksi talvisen ulkoilun jälkeen. Kokeile tätä helppoa brownie-ohjetta vaikka heti tänään! Valmistusohje: Lämmitä uuni 180 asteeseen (ylä- ja alalämmöllä)...
Jatka lukemista
Suomen Bocuse d’Or -kilpailun edustaja Johan Kurkela suunnitteli maailman rakastetuimmalle samppanjalle Moët & Chandon Imperial Brutille kolmen ruokalajin menuun. Jälkiruokasi Johan valmisti vaniljapannacottaa, melonia ja greippiä. Pannacotan ohjeet: Yhdistä kerma ja maito. Halkaise vaniljatanko ja kaavi siemenet sen sisältä joukkoon....
Jatka lukemista
Tämä jäätelöresepti aateloidaan aikuiseen makuun piparminttuisella yrttiliköörillä Alkoholeja voi hyödyntää kesällä drinkkien lisäksi myös ruuanlaitossa. Niillä voi liekittää tai tuoda makua kastikkeisiin ja marinadeihin. Kesän suosikkijälkiruoan eli jäätelön voit aateloida tilkalla makean piparminttuisaa yrttilikööriä. Tämä on niin kuin aikuisten jälkkäri!...
Jatka lukemista
Kotilieden Himahella-blogia pitävän Tiinan reseptit on kertakaikkiaan valloittavan herkullisia, mutta myös helppoja! Nyt testiin tämä clafoutis resepti eli ranskalainen kirsikkapannari eli kirsikkaclafoutis: Pane uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Valuta hapankirsikat. Voitele noin 2 litran vetoinen uunivuoka tai 24 senttiä halkaisijaltaan oleva...
Jatka lukemista
Ihastuttavan Blonditiinan helppo omenagalette valmistuu kätevästi uunipellille! Sekoita taikinakulhossa vehnäjauhot, suola ja sokeri. Nypi sekaan jääkaappikylmä voi. Lisää vesi ja sekoita käsin kiinteäksi taikinaksi. Muotoile taikina palloksi ja laita se jääkaappiin vähintään puoleksi tunniksi. Laita taikinapallo kahden leivinpaperin väliin ja...
Jatka lukemista